Avalanșă de reacții pe Twitter după ce Organizația Boy Scouts a anunțat schimbarea numelui într-unul de gen neutru

 

Boy Scouts of America (Cercetașii din America) a anunțat că va abandona în curând cuvântul „Boy” din numele organizației, provocând pe Twitter scandal și neîncredere. Criticii schimbării numelui spun că tinerii americani sunt în mod intenționat lipsiți de masculinitatea lor.

Cu ocazia acceptării în curând a fetelor în programul principal al organizației, Boy Scouts va deveni oficial Scouts BSA în anul 2019, pentru a reflecta natura „incluzivă” a clubului. Consiliul de conducere al grupului a votat în unanimitate să accepte toți copiii, indiferent de sex, începând din luna februarie a anului viitor – o decizie care ar fi putut fi stimulată, cel puțin parțial, de scăderea înscrierilor în rândurile clubului. În prezent există aproximativ 2,3 milioane de cercetași în Statele Unite – în scădere cu aproape 30% față de anul 2000.

„Întrucât intrăm într-o nouă eră pentru organizația noastră, este important ca toți tinerii să se poată înscrie în rândurile Cercetașilor în orice mod posibil”, a declarat Michael Surbaugh, director executiv al Boy Scouts of America. „De aceea este important ca numele programului nostru principal de Cercetași, pentru tinerii cu vârsta între 11 și 18 ani, să fie în concordanță cu abordarea numelui unic folosită pentru Cercetașii Juniori”. Programul Cercetașii Juniori este destinat copiilor mai mici de 10 ani.

Dar schimbarea numelui a generat reacții violente, unii conservatori postând pe twitter elogii la adresa bărbatului american.

„R.I.P. (Odihnească-se in Pace) Boy Scouts, 1910-2018. O altă instituție a fost asediată de corectitudinea politică. Liberalismul deteriorează încet tot ceea ce a fost odată bun în societatea noastră”, a declarat Lucian B. Wintrich, fost corespondent la Casa Albă pentru Gateway Pundit.

„Acesta este războiul cultural cu care ne confruntăm. Scopul stângii este acela de a ne converti în oameni slabi si molateci”, a scris Allen West, un comentator politic și fost congresman american.

Un alt fost congresman, Joe Walsh, a împărtășit un sentiment asemănător: „Facem tot posibilul pentru a forma o generație de băieți care nu se vor putea apăra pe ei înșiși, familiile sau țara lor”,a scris Walsh.

Mulți de pe Twitter au dat vina pentru schimbarea numelui organizației pe „corectitudinea politică” și „feministe”, iar unii au sugerat că de acum înainte clubul se va numi „Soy Scouts”, soy fiind un termen de argou ce înseamnă bărbați care se comportă ca niște femei.

Citiți și:

Dominația terorismului cultural. Cum a transformat marxismul cultural America

IMBECILITATEA UIMITOARE a corectitudinii politice: La Cambridge, cuvintele «geniu», «talent» sau «inteligență» au fost INTERZISE

 

yogaesoteric
9 decembrie 2018


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More