Cornel Nistorescu se întreabă dacă pierdem „libertățile și drepturile”: Ne trage SRI-ul o inginerie socială și Anton Mugurel Rog a vrut să ne avertizeze?

„Noua Securitate” face ce vrea și ne poate determina „să acționăm aproape cum vor ei”, scrie jurnalistul Cornel Nistorescu în Cotidianul.

Jurnalistul comentează astfel declarațiile generalului SRI Anton Rog, care a spus că structura pe care o conduce, Cyberint, poate face inginerie socială.

Anton Mugurel Rog

Nistorescu a remarcat că SRI nu s-a delimitat de declarațiile generalului său, ceea ce înseamnă că este de acord cu afirmațiile șefului Cyberint.

Declarațiile șocante, ofensatoare, nedemocratice ale generalului Anton Mugurel Rog n-au produs nici o revoltă. Niciun partid politic n-a protestat. Doar un un comunicat de ong și câteva articole disparate. Omul nu s-a sinchisit să dea nici măcar o explicație. Nu și-a cerut scuze. Înseamnă că a făcut-o deliberat.

Or, generalii acționează la ordin. Conducerea SRI nu s-a delimitat. Asta înseamnă că este de acord. Că știa. Aș putea crede că a comandat o asemenea ieșire a generalului Anton Mugurel Rog”, a notat Nistorescu.

El a adăugat că soția generalului, judecătoarea Lucia Tatiana Rog a făcut parte din completul care l-a declarat nevinovat pe fostul procuror Mihai Negulescu, zis „Portocală”, de la DNA.

E vorba de un general de servicii secrete apropiat americanilor și serviciilor secrete americane. Soția sa, Lucia Tatiana Rog, este judecător la ICCJ și câștigă 347.134 de lei pe an. Ea l-a «albit» pe Mihai Negulescu-Portocală cu o «fapta nu există».

Este drept că Lucia Tatiana Rog este cea care alături de judecătoarele Lavinia Lefterache și Alina Ioana Ilie l-au salvat pe aiuritorul procuror Mihai Negulescu Portocală de la DNA Ploiești. Întâmplător, sau putem bănui o legătură?

Ne trage SRI-ul o inginerie socială și Anton Mugurel Rog a vrut să ne avertizeze? Așa ceva n-a făcut nimeni în istoria serviciilor secrete. De unde este cazul să deducem că afirmațiile sale halucinante au fost făcute în baza unui plan. Să le transmită unor partide să se cumințească pentru campania electorală, că de câștigat câștigă tot cine stabilesc ei?

Este un avertisment pentru AUR? Sau o asigurare pentru PSD-PNL? Vor să ne sperie și să ne facă să ne resemnăm? Sau au hotărât să ne sperie ca să ne ținem gura și să nu protestăm?”, s-a întrebat Nistorescu.

Citiți și:
Rog gone rogue. Adevăruri despre manipulatori
APADOR-CH, în scandalul „Rog”: Cerem Avocatului Poporului să atace la CCR legea care anulează alegerile libere

 

yogaesoteric
5 octombrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More