Kim Jong Un, la cosmodromul Vostocinîi: „Rusia s-a ridicat la o luptă sfântă pentru a-și proteja suveranitatea și securitatea împotriva forțelor hegemonice. Vom fi împreună în această luptă”

Discuțiile dintre președintele rus Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong Un, ce au avut loc în luna septembrie, au durat mai bine de o oră.

Președintele Vladimir Putin a declarat că Rusia va ajuta Coreea de Nord să lanseze sateliți, iar liderul nord-coreean Kim Jong Un a declarat că sprijină Moscova pe deplin în „lupta sa sfântă” cu Occidentul, transmite Reuters.

Rusia s-a ridicat la o luptă sfântă pentru a-și proteja suveranitatea și securitatea împotriva forțelor hegemonice”, i-a spus Kim lui Putin.

Coreea de Nord susține toate deciziile lui Putin și ale conducerii ruse……. și vom fi împreună în lupta împotriva imperialismului”, a adăugat liderul nord-coreean.

Întrebat dacă Rusia îl va ajuta pe Kim să construiască sateliți, Putin a răspuns: „De aceea am venit aici”.

În deschiderea întâlnirii cu Putin la cosmodromul Vostocinîi, noua stație spațială strălucitoare, Kim a declarat că poziția de neclintit a Coreei de Nord este de a dezvolta în continuare prietenia și legăturile tradiționale cu Rusia.

Consider că este o onoare faptul că președintele a pregătit o oportunitate de a ne întâlni într-un mediu special la stația de lansare, care este inima poziției dumneavoastră de superputere spațială și ne-a oferit o înțelegere profundă a căii de urmat”, a declarat Kim.

Citiți și:
Rusia a venit cu soluţii rezonabile şi eficiente pentru rezolvarea crizei nord coreene. Încă se poate…
Vox: Americanii au uitat ce am făcut Coreei de Nord. Prin bombardamente am omorât 20 la sută din populație

 

yogaesoteric
7 octombrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More