Marine Le Pen promite expulzarea străinilor care susțin o „ideologie totalitară” în Franța

Liderul partidului Adunarea Națională din Franța, Marine Le Pen, a promis că va închide moscheile radicale și va expulza islamiștii cu dublă naționalitate, în primul său discurs major după câștigarea alegerilor europene din Franța.

Dați-mi un singur motiv, doar unul, de a menține pe teritoriul nostru străini care colaborează cu o ideologie totalitară, ce urmărește dispariția francezilor!”, a spus Le Pen, citată de modernity.news.

Prezentându-și manifestul pe tema migrației în masă, Le Pen a afirmat: „Persoanele cu dublă cetățenie conectate la ideologia islamistă este necesar să fie lipsite de naționalitate și expulzate”.

Francezii care adoptă ideologia inamicului este necesar să fie aduși în fața justiției și pedepsiți”, a adăugat ea, cerând: „Legile există, e necesar doar să fie aplicate. Aceste legi vor fi aplicate cu fermitate.

Dezvăluind că va pune capăt fluxului masiv de imigranți ilegali care se îndreaptă spre Anglia venind din Franța, Le Pen a promis: „Moscheile radicale vor fi închise, predicatorii urii vor fi expulzați. Salafismul și Frăția Musulmană vor fi dizolvate.”

Ea a mai promis că se va ocupa de siguranța femeilor și că noile măsuri nu vor afecta drepturile cetățenilor obișnuiți, care respectă legea.

Cu mine, securitatea nu va fi impusă împotriva libertății, în niciun caz, nu împotriva libertății oamenilor cinstiți”, a subliniat Le Pen.

Mulțimea care a asistat la discurs a scandat: „Marine președinte!”.

Adunarea Națională – Rassemblement National (RN) a câștigat în mod clar alegerile europarlamentare din Franța, zdrobind partidul președintelui Macron. Partidul a obținut peste 32% din voturi, câștigând cu o marjă de cel puțin 16 puncte, în timp ce blocul Renaissance al lui Macron a obținut aproximativ 15%.

Primul sondaj efectuat după alegerile europene arată că Le Pen este foarte probabil să îl învingă pe Macron și să formeze un guvern cu o majoritate relativă după runda finală de vot în alegerile legislative, din 7 iulie.

Totuși, având în vedere anunțul recent al unei alianțe cu republicanii de centru-dreapta (LR), ea ar putea foarte bine să obțină o majoritate absolută.

Observatorii spun că aceasta l-ar putea forța pe Macron să demisioneze, iar Le Pen ar ajunge într-o poziție excelentă pentru a câștiga președinția în 2027.

Se așteaptă mai multe revolte și dezordine din partea stângii franceze, care pretinde că protestează împotriva rezultatelor unui vot democratic, pentru „a salva democrația”.

https://x.com/i/status/1800817089688580296

Citiți și:
De ce trebuie ca albii să devină minoritari în propriile țări? Adevăratele obiective ale celor care finanțează imigrația!
Vechi jurnaliști de stânga admit că imigrația este un „experiment eșuat” în întreaga Europă

 

yogaesoteric
21 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More