„Frankensteinizarea” întregii lumi de către Forumul Economic Mondial. „Filmele predictive” de la Hollywood

Controlul asupra oamenilor exercitat de către complexul financiar-militar-IT-mediatic-farmaceutic

Se numește „programare predictivă” și se referă la orice fel de avertizare pe care adesea o primim în moduri foarte deschise, alteori în moduri schițate, codificate sau camuflate ca fiind altceva decât se intenționează să avertizeze – însă avertizarea, sau putem să o numim „informare”, este o necesitate a Cultului Întunecat care conduce în prezent omenirea, pentru ca el să aibă succes.(Această aducere în atenție are rolul de a orienta conștiințele colective către acel scenariu care se dorește să fie implementat și de a le „pregăti” pentru acesta, astfel ca, la momentul ales de păpușari, oameni să accepte situația ca pe un dat inevitabil. Dintr-un anumit punct de vedere, programarea predictivă vizează ca alegerile oamenilor să fie făcute în cunoștință de cauză, altfel spus ca ei să aleagă de bunăvoie răul. În felul acesta, fără să își dea seama, ființele umane pactizează cu forțele întunericului și acestea vor căpăta putere asupra sufletului lor.)

Programarea predictivă este vizibilă în multe locuri. Să ne gândim doar la covid – plandemia mortală – care a lovit omenirea la nivel mondial în miezul nopții de 1 ianuarie 2020, la începutul Agendei 2030 a ONU, la care s-a adăugat ulterior și agenda Forumului Economic Mondial (FEM) intitulată Marea Resetare.

Pe măsură ce FEM și cei care îl manevrează – îl putem numi complexul financiar-militar-IT-media-pharma – fac presiuni pentru un control din ce în ce mai mare asupra oamenilor – a supraviețuitorilor, după ce eugeniștii și-au făcut mare parte din treabă – ei se îndreaptă spre o digitalizare din ce în ce mai extinsă, Inteligența Artificială (IA) devenind aproape omniprezentă în tot ceea ce facem.

Planul lor poate include implanturi de cipuri în creiere sau pur și simplu utilizarea grafenului foarte magnetic și sensibil la câmpuri electromagnetice ce a fost deja inserat în multe ființe umane prin așa-zisele „vaccinuri” anti-covid, pentru a schimba oamenii în transumani. Ar putea fi considerat o metodă modernă de Frankensteinizare a umanității.

Hollywood

Să vedem pentru început, câte filme de predicție plandemică a produs Hollywood-ul?

În ultimii 60 de ani au existat nu mai puțin de 18 filme cu tematică pandemică și virală, „care te țin cu sufletul la gură”, după cum se exprimă Tori Whitacre Martonicz pe infectioncontroltoday.com.

Filme plandemice cum ar fi:
– The Mask of the Red Death (Masca Morții Roșii) (1964) – cu Vincent Price;
– The Andromeda Strain (Tulpina Andromeda) (1971) – cu James Olson, David Wayne, Arthur Hill, and Kate Reid;
– Outbreak (Focar) (1995) – cu Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman;
Contagion (Contagiune) (2011) – cu o distribuție plină de vedete: Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet;
– World War Z (Războiul Mondial Z) (2013) – cu Brad Pitt;
– The Bird Box (Cutia cu păsări) (2018 – vă mai amintiți de gripa aviară?) – cu Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich; și în cele din urmă,
– Infection (Infecție) (2019) – cu Rubén Guevara, Leonidas Urbina, Magdiel González.

Lista completă aici.

După avertismentul cu Infection (2019), adevărata „chestie” a lovit – plandemia de covid 19. Pardon, s-ar fi vrut să fi fost o „pandemie”, însă planificarea extrem de vizibilă a bolii virale a făcut-o să treacă în categoria „plandemie”.

În cele din urmă, după reuniunea FEM Davos 2024 ni se spune – și ni se repetă până la greață – că undeva, nu se știe unde, există un virus „X”, încă nedefinit, bântuind aiurea, care ne amenință. Și ca să ne liniștească, Pfizer ne spune că lucrează deja la un „vaccin” contra acelui virus necunoscut. Super, așadar putem dormi liniștiți noaptea.

Cine știe, poate că acest avertisment va fi urmat și de un film cu vedete de la Hollywood, cu un titlu precum When Virus X comes to Town (Când virusul X sosește în oraș). Având în distribuție cât mai multe vedete faimoase, de renume mondial, pentru a fi vizionat de cât mai mulți oameni și a produce o impresie cât mai puternică. De ce s-ar apela la prestația unei vedete de renume pentru un astfel de film, dacă nu ar fi ceva legat de un eveniment care ar putea avea loc cu adevărat în viitor?

Puteți paria pe asta; producătorii acestor filme și acești actori celebri știu ce fac – și pentru ce sunt plătiți. Iar tu stai lipit de ecran – speriat, dar pregătit pentru ceea ce va urma. Așa că, atunci când se va petrece, nu te va găsi nepregătit – și, fiind îngenunchiat, va fi ceva firesc pentru tine să te înclini.

Ingineria socială și controlul conștiințelor

Avertismentul, sau „informația”, vine în diferite forme. Cu siguranță, industria divertismentului este profund implicată în aceasta, ajutată de Institutul Tavistock pentru inginerie socială și controlul conștiinței – o știință care se „maturizează” de un secol.

În mare vogă în aceste zile sunt atacurile cibernetice și transumanismul.

În ceea ce privește atacurile cibernetice, Hollywoodul a produs cel puțin 20 de filme și emisiuni TV în ultimii 50 de ani; de la The Conversation (Conversația) (1974), cu Gene Hackman, până la The Net (Rețeaua) (1995), cu Sandra Bullock; și Westworld (Lumea vestică) (2016-2022), un serial HBO, bazat pe un cult clasic al anilor 1970.

Lista completă aici.

Iar cel mai recent este – vă vine să credeți sau nu – o producție Netflix a lui Barack și Michelle Obama, Leave the World Behind (Lasă lumea în urmă) (2023) – din nou plină de vedete, pentru un efect garantat, cu Julia Roberts, Mahershala Ali și Ethan Hawke. Filmul prezintă un atac cibernetic asupra unui mare oraș de pe coasta de Est a SUA, dezlănțuit de un inamic necunoscut și cu urmări imprevizibile – cu adevărat înfricoșător. Fără glumă.

S-ar putea petrece oricând. Nu este ciudat că producătorii filmului sunt un fost președinte popular și prima sa doamnă – despre care mulți cred că ar putea fi avansată în ultimul moment pentru a deveni candidatul democrat care să-l înlocuiască pe Joe Biden la alegerile prezidențiale din 2024?

Ei bine, este doar o speculație – Inteligența Artificială (IA) știe mai bine și ne va spune la momentul potrivit.

Klaus Schwab, de la FEM, a avertizat în ultimii cel puțin trei ani cu privire la un așa-numit „cyber-poligon” real, care ar putea avea loc oricând. Între timp, un eveniment informatic online din anul 2021 a simulat un atac cibernetic la nivel mondial. Evenimentul a fost găzduit de BI.ZONE, susținut de Interpol și sponsorizat de FEM. Evenimentul a avut loc exclusiv online în 9 iulie 2021. Detalii aici.

Vă mai amintiți, de asemenea, și de un Eveniment 201 sponsorizat de FEM și de Fundația Bill și Melinda Gates, la New York, în octombrie 2019 – care descria o epidemie la nivel mondial de virus corona, care a avut loc la nici 3 luni mai târziu?

Bill Gates

Pandemiile cibernetice au fost deja anunțate pentru anul 2023. Însă acum, că am intrat în 2024, virușii cripto de tip ransomware (un fel de malware care blochează permanent accesul la datele personale ale victimei, cu excepția cazului în care se plătește o răscumpărare) vor deveni chiar mai sofisticați decât în 2023. Inteligența artificială este din ce în ce mai mult folosită ca armă pentru a crea coduri mai inteligente și mai greu detectabile, folosind atacuri fără fișiere (bazate pe injecția de memorie). Mai multe detalii aici.

Un nou film hollywoodian, plin de vedete, despre transumanizare, în stil vechi – de tipul Frankenstein adevărat – a fost lansat la sfârșitul anului 2023 și se intitulează Poor Things (Sărmane creaturi). Filmul este o comedie neagră inspirată de Frankenstein, cu celebra Emma Stone (Lalaland) în rolul principal, care face echipă cu Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, și este regizat de mult susținutul Yorgos Lanthimos.

Filmul se desfășoară în Londra de acum 100 de ani și în alte orașe europene, înfățișând un cercetător nebun care transplantează creiere și alte organe ale trupului, cu rezultate dintre cele mai uimitoare. Pare desprins din seria Frankenstein.

Filmul se pretează la mai multe interpretări, dar cel mai bine poate fi privit ca o paralelă la ceea ce Klaus Schwab și FEM vor să facă omenirii – nu prin transplantarea de părți ale trupului, ci prin implantarea de cipuri și folosirea 5G, în curând 6G, pentru a manipula și controla omenirea.

Dacă este așa, este în mod clar o planificare predictivă. Programarea predictivă a lui Klaus Schwab pentru transumanism datează încă din anul 2016, când, într-un interviu acordat unui post de televiziune elvețiano-francez, i-a spus jurnalistului moderator că în anul 2025 probabil că vom avea cu toții cipuri implantate, astfel încât să putem comunica unii cu alții fără să vorbim.

Predicții nebunești

În cadrul reuniunii FEM de la Davos 2024, Klaus Schwab a făcut previziuni similare, chiar mai nebunești. El a susținut că în aproximativ cinci ani, s-ar putea să avem cipuri implantate în creier care să ne permită să ne citim gândurile unii altora fără a comunica verbal. El a mers chiar mai departe, sugerând că alegerile democratice vor deveni de prisos, deoarece gândurile și dorințele oamenilor vor putea fi citite de la distanță.

Cu toate acestea, dl Schwab nu a precizat niciodată și faptul că, prin această tehnică, conștiințele oamenilor ar putea fi, de asemenea, direcționate de la distanță către ceea ce se dorește să gândească și să facă – ceea ce ar însemna preschimbarea umanității într-o lume de sclavi. Detalii aici.

Cel care a fost numit „cel mai înfricoșător film făcut vreodată”, este un film de programare predictivă produs de HBO, numit True Horror (Groază adevărată) – o reamintire a celor mai rele vremuri ale Holocaustului. Și cum istoria tinde să se repete – cine știe ce ne-ar putea aștepta într-un viitor poate nu prea îndepărtat……. Filmul a fost difuzat pentru prima dată pe 30 noiembrie 2023. Filmul integral aici (59 de minute).

Ne aflăm într-un punct în care programarea predictivă este o chestiune serioasă – dar nu este cazul să ne speriem. Atâta timp cât suntem conștienți, ne putem pregăti și este necesar să nu ne temem. Frica este cel mai mare dușman al nostru. Cei care acum pretind că sunt factorii de decizie este necesar să se teamă.

Planificarea sau programarea predictivă este o sabie cu trei tăișuri: avertizarea în avans este o necesitate a Cultului Întunecat pentru a avea succes, are scopul de a destabiliza societatea, dar în același timp este și un instrument de insuflare a fricii, pentru a ne face vulnerabili, supuși, a ne afecta puternic sistemul imunitar – pe scurt – un Tavistock la apogeu.

Citiți și:
Filmul lui Obama și vulnerabilitatea extremă a Americii la un atac cibernetic
Păcatele Hollywoodului față de întreaga Umanitate
O activistă LGBT de top a explicat la Davos tehnica infiltrării homosexualilor în mass-media și cum a colaborat cu Hollywood pentru a introduce agenda homosexualistă și transgender în toate filmele artistice

 

yogaesoteric
23 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More