Joe Biden a înlemnit la propriu. Imagini care demonstrează fără putință de tăgadă că președintele SUA este paralel cu ceea ce se petrece în jurul său

Președintele american Joe Biden a stârnit îngrijorare încă o dată. El a rămas înlemnit la propriu aproape un minut, după care a ținut un discurs destul de neclar cu prilejul Juneteenth (ziua sărbătoririi eliberării din sclavie), la Casa Albă, potrivit Dail Mail.

Joe Biden a înghețat în timp ce restul mulțimii, inclusiv vicepreședintele Kamala Harris, dansau pe diferite ritmuri.

Philonise Floyd, fratele răposatului George Floyd, se afla în stânga președintelui SUA. El a observat că acesta nu face nicio mișcare, motiv pentru care s-a îngrijorat. Drept urmare, l-a luat pe Biden de mână în speranța că-l va mai anima. După ce acest gest nu a dat roade, Floyd a întins pumnul către Biden, iar președintele SUA i-a răspuns printr-o atingere cu propriul pumn.

Apoi, președintele a transmis publicului un mesaj despre Juneteenth, dar a fost protagonistul unui alt moment stânjenitor. Discursul său a devenit atât de neclar, încât puțini au înțeles ce vrea să zică.

Ea știe pierderea… ea știe… (incoerent) libertatea noastră nu poate fi niciodată asigurată”, a spus el.

Ziua ne reamintește că avem mult mai mult de lucru. Să continuăm să marșăm. Să păstrăm credința”, a spus Biden în partea coerentă a discursului său.

Joe Biden a fost protagonistul a numeroase incidente care au pus la îndoială sănătatea sa psihică. În plus, Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

Citiți și:
America fierbe! Republicanii cer invocarea Amendamentului 25 împotriva lui Joe Biden
Tucker Carlson despre discursul lui Joe Biden: „Cel mai întunecat și mai anti-american discurs ținut vreodată de un președinte american”
Împăratul nostru nu are creier – Conspirația generală care ascunde boala

 

yogaesoteric
24 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More