Gheorghe Piperea: Mai ușor cu simpatia pentru comunism!

Internaționalismul proletar sovietic nu e diferit de neo-marxismul globalist și progresist decât prin intenția elitelor de a spune pe șleau ce vor.

Comuniștii sovietici spuneau în mod brut și gregar că vor distrugerea lumii și a omului vechi, pentru a crea omul nou de tip comunist. Comuniștii davosieni și straussieni, neo-marxiști și progresiști, au același scop, dar impus cu pumnul de fier în mănușă de catifea digitală și cu minciuni extrase din pseudo-știință. Ne vor demolați pentru a fi reconstruiți mai bine: built back better. Sub formă de nou-normal îmbrăcat în fustă și cu blană de animăluț din desenele animate de la Disney.

Sovieticii își doreau o lume de proletari egali în sărăcie și liberi să strige osanale conducătorilor iubiți și nomenklaturii.

Neo-marxiștii progresiști vor o lume de fericiți că nu mai au nimic, conduși la pierzania speciei umane de elitele auto-mandatate, tehnocrate și oengiste. O nomenklatură a minorităților vocale și opuse alcătuirii creaționiste a lumii.

Autor: Av. Gheorghe Piperea

Citiți și:
Gheorghe Piperea: „Libertatea de exprimare apără și ideile care șochează, rănesc sau neliniștesc”
Bolșevicii, globaliștii și firul roșu

 

yogaesoteric
25 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More