CSAT este cazul să fie arestat pentru înaltă trădare

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

Articolul 394 – Trădarea

Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:
a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;
b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;
c) aservire față de o putere sau organizație străină;
d) ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Citind articolul menționat, dacă ai ceva mai mult creier decât o găină înțelegi câteva chestiuni cât se poate de clare. În primul rând, faptul că în articolul în cauză se vorbește despre legătura cu „o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora”. Articolul așadar pune egalitate între a conspira cu rușii, cu americanii, cu nemții sau cu pakistanezii. Este la fel de grav!

Și acum să luăm pe rând ceea ce se petrece în România:

– ajutorarea cu armament a Ucrainei, antrenarea piloților săi și restul acțiunilor făcute la adăpostul unor hotărâri ale CSAT sunt strict instigări ale rușilor pentru a ne ataca; de asemenea, dezvoltarea de baze militare care nu respectă legile țării reprezintă o întrunire a tuturor infracțiunilor enumerate la litera a);

– achiziția de armament prin fentarea legii offset-ului, prin intermediul unor hotărâri dubioase și în termeni de neacceptat (plătim banii înainte pentru livrări la calendele grecești) reprezintă un act de înaltă corupție și subminare a economiei naționale. Donarea stației Patriot reprezintă, de asemenea, o subminare a capacității de apărare a patriei. Ca să nu mai vorbim că hotărârea donării este absolut aberantă. Cum donează ei banii pe care i-am dat noi??? Așadar, avem îndeplinite și condițiile enumerate la litera b);

– demonstrarea condițiilor de la litera c), anume aservirea față de o putere străină, cred că nu mai este necesar să fie demonstrată, chiar și un țânc putând să o evidențieze;

– infracțiunile de la litera d) sunt și ele evidente, întrucât noi ajutăm puteri străine (SUA, Ucraina etc.) pentru operațiuni ostile împotriva Rusiei, care ulterior se vor repercuta asupra noastră.

Așadar, termenii articolului 394 sunt îndepliniți integral. Greu de imaginat. O trecere în revistă ne relevă faptul că sunt încălcate elemente din articolele 395 și 396. Nu le mai demonstrez acum, dar puteți citi respectivele articole și-mi veți da dreptate.

Setul de articole 394-397 definesc infracțiunea de trădare pentru un om normal. Însă, în cazul președintelui și al restului membrilor CSAT se aplică articolul 398 care definește infracțiunea de înaltă trădare:

Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârșite de către Președintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, constituie infracțiunea de înaltă trădare și se pedepsesc cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Mai fac o paranteză pentru a înțelege de ce donarea sistemului Patriot e un act de înaltă trădare. Înainte de întrunirea CSAT, Tâlvăr demonstra într-un interviu de ce nu e OK să donăm Patriotul Ucrainei și aducea ca argumente tocmai necesitatea asigurării securității naționale. Asta însă nu l-a făcut ca în ședința respectivă să voteze cu da!!!

Nu e de mirare de ce unii membri au evitat respectiva ședință cu cântec: Luminița Odobescu (Ministrul de Externe) și Marcel Boloș (Ministru de Finanțe) și-au „făcut de lucru” pe aiurea. Așadar, din acest moment nu mai putem vorbi despre CSAT, ci despre „Grupul Infracțional CSAT”. Ceea ce fac idioții utili ai SUA nu reprezintă decât o modalitate de a ne împinge în război. Iar asta e trădare, deoarece noi, în acest moment, nu avem nimic de împărțit cu rușii.

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Mergem până în pânzele albe într-un război ca și pierdut
Starea de Libertate: „Vreți război? Îl veți avea cu noi!” ‒ Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta

 

yogaesoteric
25 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More