Noi dezvăluiri alarmante în emisiunea lui Tucker Carlson. Statistici: ratele de autism la copii sunt de 1 din 36 față de 1 la 1500, 40% dintre tinerii de 18 ani au o afecțiune de sănătate psihică, numărul cancerelor în rândul tinerilor a crescut cu 79%

Dr. Casey Means, chirurg cu studii la Stanford, și fratele ei, Calley Means, invitați într-un podcast recent al lui Tucker Carlson, au făcut dezvăluiri alarmante, bazate pe statistici.

Cei doi specialiști în domeniul sănătății au vorbit deschis despre industria vaccinurilor, pericolele pilulelor contraceptive, pericolele medicamentului Ozempic și multe altele.

Dr. Casey Means a menționat o serie de statistici alarmante din SUA cu privire la sănătate:
– Ratele de autism la copii sunt de 1 din 36 la nivel național, comparativ cu 1 din 1500 în trecutul nu foarte îndepărtat.
– În California este și mai rău: ratele de autism sunt de 1 din 22.
– 74% dintre adulții americani sunt supraponderali sau obezi.
– Aproape 50% dintre copii sunt supraponderali sau obezi.
– 50% dintre adulții americani au prediabet sau diabet de tip 2, în timp ce, în anii 1950, doar 1% dintre americani sufereau de această boală.
– 30% dintre adolescenți suferă acum de prediabet.
– Infertilitatea crește cu 1% pe an.
– Numărul de spermatozoizi scade cu 1% pe an.
– 40% dintre tinerii de 18 ani au un diagnostic în domeniul sănătății psihice.
– Numărul cancerelor în rândul adulților tineri a crescut cu 79%.

Este necesar ca oamenii să înțeleagă că toate aceste afecțiuni au aceeași cauză, și anume disfuncția metabolică, iar aici ne referim la modul cum funcționează trupul nostru la nivel celular, problemă care este determinată de alimentele toxice și de mediul toxic. Aceste cauze subtile, insidioase, creează boli în mod lent, progresiv, începând cu viața fetală – ceea ce face ca pacienții să devină clienți permanenți ai industriei farmaceutice și sursa [principală] de profit [pentru această industrie] întreaga lor viață. Ne îmbolnăvesc, dar nu ne omoară. Și apoi suntem dependenți de medicamente pe viață”, a spus ea.

Citiți și:
Prof. dr. Pavel Chirilă: «Nu hrăni cancerul!» Greşeli grave de alimentație care te îmbolnăvesc
Cât de intoxicați suntem?

 

yogaesoteric
18 septembrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More