Un denunțător din FBI îi îndeamnă pe americani să Îl caute pe Dumnezeu și să se pregătească pentru vremuri grele

Marcus Allen, avertizor care a lucrat la FBI, i-a îndemnat pe americani să-L caute pe Dumnezeu și să se pregătească pentru vremuri grele. Allen a dezvăluit consecințele grave ale „ieșirii din rând” la FBI.

El a fost pedepsit de superiori după ce a întrebat de ce atât de mulți informatori federali s-au aflat în mulțime la revolta din 6 ianuarie de la Capitoliu.

Marcus Allen

FBI-ul a pus la îndoială loialitatea mea față de Statele Unite, mi-a suspendat autorizația de acces la informații de securitate, mi-a suspendat salariul și a refuzat să îmi permită să caut un loc de muncă în afara [serviciului] și chiar să accept ajutor de la organizații de caritate”, a mărturisit Allen, citat de vigilantfox.news. „Acesta este un avertisment pentru poporul american, personal nu am încredere că FBI-ul își va modifica propria conduită”, a adăugat el.

De asemenea, Allen i-a îndemnat pe americani să-și exercite dreptul la vot și să poarte arme. „Ca cetățeni, aveți datoria de a vota și vă îndemn cu fermitate să faceți aceasta. Faceți-vă vocea auzită. Înarmați-vă, învățați să vă apărați și împrieteniți-vă cu trei sau patru persoane din cartierul vostru. Oferiți-vă ajutor reciproc în momente dificile”, a adăugat denunțătorul FBI.

În timpul Marii Depresiuni, oamenii își aprovizionau cămările. Aceasta este o practică bună acum, mai ales în economia actuală. Asigurați-vă că aveți alimente pentru trei-patru luni”, a adăugat Allen.

La final, Allen a subliniat importanța credinței, spunând că sfatul său este pentru „toată lumea”. El i-a îndemnat pe oameni să se roage și să participe la slujbe. „Sunt catolic și citesc Evanghelia Domnului și Mântuitorului nostru, Iisus Hristos, și o trăiesc în fiecare zi. Este tot ce am avut de spus. Vă mulțumesc pentru timpul acordat”, a încheiat el.

Citiți și:
Dovada mascaradei din 6 ianuarie: „Hai, hai, hai! Ajutați-i! Împingeți-i în sus!” – Polițiștii infiltrați au incitat mulțimea să ia cu asalt Capitoliul
Glenn Greenwald: Investigarea rolului jucat de FBI în asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie este ridiculizată pentru că FBI-ul controlează presa corporatistă liberală

 

yogaesoteric
30 septembrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More