Anchetatorii au găsit scrisoarea lăsată de Ryan Routh, bărbatul care a încercat să-l asasineze pe Trump. Care era planul său

Procurorii americani au „scurs” scrisoarea atacatorului Ryan Wesley Routh, bărbatul care a încercat să-l ucidă pe Donald Trump.

În scrisoare, bărbatul arată că plănuia de mult acest atac, iar acum oferă recompensă de 150.000 de dolari „celui care poate termina treaba”.

Aceasta a fost o tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump, dar v-am dezamăgit. Am făcut tot ce mi-a stat în putință și am dat tot ce am putut. Acum depinde de voi să terminați treaba; și voi oferi 150.000 de dolari celui care poate termina treaba.

Trump „a încheiat relațiile cu Iranul ca un copil și acum Orientul Mijlociu s-a destrămat”, se spune în scrisoare.

Routh a avut o „linie clară de tragere” din „cuibul lunetistului” de pe gardul din sârmă ghimpată care mărginește Trump International Golf Club, a spus Dispoto, comentând evenimentele.

Procurorul a adăugat că Trump era la 12 până la 15 minute distanță de a ajunge la gaura 6, unde Routh avea o țintă clară la doar 30 de metri distanță.

Procurorii au prezentat, de asemenea, noi dovezi care îl leagă pe Routh de armă și de locul în care aceasta a fost găsită la clubul de golf. Agentul special FBI Christian Hull a declarat că amprenta lui Routh a fost găsită pe pușcă și, de asemenea, pe o pungă de plastic lăsată la locul faptei.

Procurorii susțin că un agent al Secret Service a tras asupra lui Routh după ce a observat o pușcă ieșind din copaci cu câteva găuri înainte de locul unde Trump juca golf pe 15 septembrie și că Routh a fost văzut de un martor fugind de la fața locului și plecând cu mașina.

Conform plângerii depuse împotriva lui Routh, datele de pe telefonul mobil arată că acesta ar fi stat la pândă timp de aproape 12 ore pe terenul de golf. Acesta a fost arestat după ce forțele de ordine i-au reperat mașina circulând pe o autostradă din apropiere.

Citiți și:
Teorii pe X: Istoria se repetă? Similarități între asasinarea lui John F. Kennedy și tentativa de asasinare a lui Donald Trump
Donald Trump, ținta unei noi tentative de asasinat

 

yogaesoteric
6 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More