Arca lui Noe, găsită în Turcia? Descoperirea uluitoare a arheologilor. Barca din Biblie, o fascinaţie pentru credincioşi

Arheologii sunt de părere că au găsit Arca lui Noe (sau ce a mai rămas din ea) în apropierea Muntelui Ararat din Turcia, o țară care oferă călătorilor povești fascinante.

Cercetătorii turci afirmă că știu locația exactă a rămășițelor legendarei bărci, care s-ar afla aproape de Muntele Ararat, loc menționat și în Biblie.

Vârful Ararat oferă o privelişte unică

Vârful Ararat, înveșmântat în zăpadă, oferă o panoramă impresionantă a regiunii. Peisajul spectaculos, oportunitățile de drumeție și expedițiile montane se numără printre atracțiile zonei.

Cercetătorii din Turcia au revendicat descoperirea vestigiilor Arcei lui Noe, susținând că au identificat rămășițele bărcii în apropierea Muntelui Ararat / Ağrı.

Unii geologi au analizat formațiunea și au concluzionat că aceasta ar putea fi doar o formațiune naturală de rocă și pământ, fără a exclude complet posibilitatea ca rezultatul să fie influențat de intervenția umană, conform stiripesurse.ro.

În concluzie, descoperirea căpitanului İlhan Durupınar reprezintă unul dintre cele mai discutate și controversate posibile situri ale arcei lui Noe. În timp ce unii cred că ar putea fi un indiciu semnificativ, alții consideră că este doar o formațiune naturală.

Descoperire uluitoare şi sub calota de gheață din Antarctica

Oamenii de ştiinţă au realizat o descoperire cu adevărat istorică: în timp ce forau în calota de gheață din Antarctica de Vest, au descoperit rămășițele unui sistem fluvial antic care curgea cândva pe aproape o mie de kilometri.

Descoperirea oferă o privire asupra istoriei Pământului și sugerează modul în care schimbările climatice extreme ar putea modifica planeta.

Era un sistem de râuri gigantic”, au anunțat cercetătorii care nu exclud ca această dovadă să confirme faptul că, acum 33-40 de milioane de ani, într-o epocă cunoscută sub numele de Eocenul mijlociu și târziu, Antarctica să fi fost un continent locuit, conform stiripesurse.ro.

Animalele și plantele care ar fi existat pe acest continent misterios ar fi dispărut în urma unui episod de răcire globală, care a avut loc acum 33-40 de milioane de ani.

Citiți și:
Arheologi biblici spun că au găsit Muntele Sinai, unde Dumnezeu i-a înmânat lui Moise cele Zece Porunci, și dezvăluie patru indicii bombă
Cercetătorii au descoperit o bază militară antică care confirmă cele scrise in Biblie despre nimicirea armatei regelui asirian Senaherib de către îngerul Domnului

 

yogaesoteric
16 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More