„Sătui și obosiți” de minciuni, războaie și tiranie? Care este calea de ieșire?

Următoarele cuvintele aparțin unui renumit profesor universitar, om de știință în matematică, președintele Consiliului de Supraveghere al unui renumit spital universitar german. Și nu este singurul. Milioane, zeci de milioane de oameni din întreaga lume vorbesc cu aceeași ardoare în glas. Ei ne deschid ochii. Și sunt auziți de tot mai mulți oameni de pe tot globul:

Sunt sătul până peste cap și obosit de vorbăria permanentă și cu un iz din ce în ce mai religios despre climă, de fanteziile privind redresarea energetică, de venerarea mașinilor electrice, de poveștile înfricoșătoare despre scenarii apocaliptice, de presupusa suprapopulare, de dramele CO2, de la corona la conflagrații și dezastre meteorologice.

Nu-i mai suport pe oamenii care zilnic strigă toate acestea în fața microfoanelor și a camerelor de luat vederi sau le tipăresc în ziare. Sufăr pentru că sunt nevoit să fiu martor la modul în care științele naturale sunt denaturate și aduse la stadiul de curvă a politicii.”

Da, să scoatem acești monștri și ticăloși din guvern, din arena internațională pe care și-au creat-o singuri – din fantasmele lor dictatoriale globaliste. Să abolim ambianța și condițiile în care fracționarii și conducătorii unei lumi fracționate pot domni.

Să eliminăm lumea luxului și a strălucirii – unde acest cult diabolic poate prevala.

Dar, dacă nu putem? Pentru că acest cult este susținut de cei puternici și bolnav de bogați – și pentru că majoritatea, Noi, Poporul, încă dormim?

Atunci să începem prin noi, o minoritate, să construim o nouă societate.

Probabil că asta va fi necesar să facem oricum, mai devreme sau mai târziu, dacă vrem ca omenirea să supraviețuiască.

Suntem pregătiți?

Suntem pregătiți să ne aruncăm telefoanele mobile la gunoi?
Suntem pregătiți să distrugem și să boicotăm televizoarele și mijloacele de informare în masă?
Suntem pregătiți să o luăm de la capăt, local și din nou?

Local, ca în „Producție locală pentru consum local, cu bani locali și schimburi comerciale cu grupuri de oameni care împărtășesc aceleași idei, în conformitate cu principiile avantajelor comparative și condițiilor avantajoase pentru ambele părți?

Suntem pregătiți să pornim de la zero?

Uitați de reformă. Sistemul este putred și nu poate fi reformat.

Orice reformă a sistemului corupt și putred ar fi, fără îndoială, efectuată din nou de acei sectanți corupți care au descompus umanitatea și valorile noastre în primul rând. Aceiași care au fracturat lumea. Aceștia au puterea de a falsifica o reformă a Poporului pentru Popor, în timp ce fragmentează lumea în bucățele și bucăți, apoi unesc bucățile rupte și domnesc peste o nouă lume globalistă cu un pumn tiranic.

Asta se petrece dacă îi lăsăm pe alții să ne facă treaba.

Este necesar să pornim de la zero – o evoluție dinamică a unui grup de oameni activi. S-ar putea să fim nevoiți să trăim ca indigenii din înălțimile Anzilor, din Himalaya sau din pădurile tropicale din regiunea Amazonului. Da, aceasta ar putea fi salvarea noastră în această lume devastată de om.

Noi, oamenii, cu tendința noastră descreierată pentru „creștere”, pentru tot mai mult consum, am lăsat-o să devină ceea ce este astăzi, am permis să fim înrobiți de lux și confort artificial.

Odată ce civilizația noastră se va prăbuși, așa cum s-a petrecut deja de mai multe ori sub privirea Mamei Pământ, dacă mai există vreo șansă pentru umanitate, pentru o continuare a genomului uman – aceasta va fi prin intermediul acestor indigeni, cu conștiințele și genele nepoluate.

Ei pot să supraviețuiască și să ducă omenirea mai departe. Poate către o nouă trezire. Către o nouă civilizație? Cu un strop mai aproape de a cincea dimensiune?

Autor: Peter Koenig

(Peter Koenig este analist geopolitic și fost economist principal la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății, unde a lucrat timp de peste 30 de ani în întreaga lume. Ține cursuri la universități din SUA, Europa și America de Sud.

Este cercetător asociat al Centrului de Cercetare asupra Globalizării. De asemenea, este Senior Fellow nerezident al Institutului Chongyang al Universității Renmin din Beijing.)

Citiți și:
Singura cale de ieșire din distopia noului totalitarism
Tărâmul întunecat și ieșirea la lumină

 

yogaesoteric
17 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More