Neuralink este „numele numărului Fiarei”. Transumanistul Elon Musk va pune pe fruntea omului semnul apocaliptic: 666

O descoperire aproape neverosimilă a mai multor „investigatori” de pe internet produce rumoare în mediul online.

Se știe că Elon Musk contribuie din plin la cercetarea transumanismului, scopul final al elitei globaliste. Ideologul Youval Harari („geniul” de la Forumul Economic Mondial) promovează transumanismul în toate lucrările și în toate interviurile, făcând afirmații precum „omul a devenit hackuibil” sau „omul e propriul său dumnezeu”. Ca atare, cel puțin în mediile de cultură online, Musk a început să-şi piardă aura de salvator al omenirii.

Musk promovează transumanismul cu compania sa Neuralink, care doreşte să realizeze implanturi viabile de cipuri în creier, vizând, oficial, ameliorarea unei întregi serii de boli neuronale. Numai că implementarea acestor cipuri (compania sa e la a doua tentativă după ce prima a eşuat prin decesul la ceva timp al pacientului) nu va permite numai „vindecarea”, ci și legarea omului la computer, hackuirea sa, legarea la internet și controlul conștiinței. De altfel, Musk susţine că până în 2030 milioane de oameni vor dori să-şi facă operaţia de chipare, care va fi simplă și care va avea un succes mai mare decât maşinile Tesla, produse de cealaltă companie a sa.

Compania Neuralink îşi trage numele de la doua cuvinte greceşti „neuron”, care înseamnă nerv și „link” ‒ legătură, ceea ce se scrie cu litere greceşti: „νευραλινκ”. Literele greceşti, asemeni celor din ebraică, au și un echivalent în numere, iar în acest caz avem: N ‒ 50, E ‒ 5, U ‒ 400, R ‒ 100, A ‒ 1, L ‒ 30, I ‒ 10, N ‒ 50, K ‒ 20. Dacă adunăm aceste numere, rezultatul lor este 666.

Desigur, există multe cuvinte ale căror litere vor avea valoarea 666, număr care este atribuit în Biblie fiarei, o unealtă de a Anticristului, sau însuşi Anticristul. Interesant este că Biblia face referire la acest număr spunând că nimeni nu va putea să vândă sau să cumpere dacă nu va avea semnul, fie pe mână, fie pe frunte.

Dacă până acum profeţia în ce priveşte mâna s-a îndeplinit, codurile de bare incluzând numărul 666 (3 perechi de linii mai lungi aflate la începutul, la mijlocul și la sfârșitul codului, care reprezintă cifra 6), în ceea ce priveşte semnul de pe frunte, acesta va fi cel mai probabil cel oferit de Neuralink.

Iată ce spune Biblia în Apocalipsa 13:1: „Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

Citiți și:
Elon Musk: „Cipurile vor permite unui om să devină cyborg”
Adevărurile lui Elon Musk: IA va înlocui toți sclavii fericiți, începând cu IT-iștii, rețelele de comunicare virtuală „sunt programate de o IA care maximizează dopamina”
Era transumanismului: Dr. Ana-Maria Mihalcea: Neuralink a implantat un cip într-un creier uman, însă de mult timp au loc implantări ilegale de cipuri în oameni

 

yogaesoteric
20 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More