Dr. Mark Trozzi, luptător pentru libertatea medicală: Criminalii covid este necesar să fie aduși în fața justiției, altfel suntem în pericol cu toții – „dovezile crimei cu premeditare sunt evidente”

Cofondatorul LifeSite News, Steve Jallevac, a avut recent un dialog cu luptătorul canadian pentru libertatea medicală dr. Mark Trozzi, discutând despre menținerea politicilor medicale ucigașe legate de covid în ciuda încheierii restricțiilor stricte, despre lansarea în Japonia a unor noi seruri genetice, precum și despre legăturile Forumului Economic Mondial (FEM) cu guvernul canadian, relatează Lifesite News, care a publicat un rezumat al dialogului.

Mark Trozzi

În noiembrie 2023, dr. Mark Trozzi a participat la Conferința Internațională Covid ICS4 de la Parlamentul României, organizată de AUR, evenimentul anului 2024, unde au luat cuvântul mai multe personalități de excepție din străinătate, dar și de pe plan intern.

Recent, Trozzi a participat la cel de-al șaselea Summit internațional anual privind criza covid, care a avut loc în Parlamentul Japoniei.

Crimele au fost comise; dovezile sunt evidente. Avem mulți morți, mulți oameni vătămați. Dar suntem încă într-o situație în care guvernele continuă să fie infiltrate și conduse în mare parte de oameni care participă la aceste crime”, a spus Trozzi. „Realitatea este că niciunul dintre criminali nu a fost încă urmărit penal. Ei încă dețin funcții înalte în guverne și instituții și, în mod clar, pregătesc acțiuni și mai rele pentru oameni.”

Crimă premeditată împotriva populațiilor

Trozzi a subliniat că sunt copleșitoare dovezile crimelor lui Justin Trudeau și ale altor lideri care au susținut vaccinarea anti-covid. Medicul a spus chiar că este vorba despre omor premeditat, subliniind că există multe detalii izbitoare în documentele privind autorizarea de urgență în 2020, dovezi care arată, printre altele, că ingredientele utilizate în aceste vaccinuri nu au fost aceleași ca în cazul unui vaccin tipic și că vaccinurile au fost create ca un experiment genetic.

Trozzi a subliniat că autoritățile medicale au neglijat responsabilitatea pe care o aveau de a examina aceste documente și de a se asigura că instituțiile pentru care lucrează acționează într-un mod etic.

A trecut atât de mult timp, se acumulează atât de multe dovezi ale daunelor, fie că este vorba de date din autopsii, date legate de vaccinare, apoi dovezile despre prezența secvențelor ADN nefaste în serurile Pfizer. ……. Cred că odată ce se trece de acest punct, devine din ce în ce mai greu pentru acești oameni să impună o stare de neglijență și este vorba doar de constrângere intenționată și agresiune medicală care provoacă moarte și vătămare trupească.

„Super-serurile” periculoase din Japonia și noua tehnologie genetică

Trozzi a spus că datele din Japonia arată că în 2020, la debutul pandemiei, Japonia a avut mai puține decese decât în alte țări, dar cifrele au crescut dramatic în aprilie 2021. „Și știm de ce”, a intervenit Jallevac.

Desigur, oamenii pot ghici ce s-a petrecut la începutul lui aprilie 2021. Acesta a fost începutul campaniei de injectare [cu vaccinuri] genetice toxice sub pretextul fals al distribuirii unui vaccin «sigur și eficient». De atunci, Japonia a avut în general 25% exces de mortalitate. Este tragic!”, a spus Trozzi. El a adăugat că japonezii sunt „super-injectați”. „Mulți dintre ei se află la al șaptelea rapel, 80% din populație a cedat campaniei de injectare, impusă fie prin înșelare, fie prin forță, [iar oamenii au făcut asta] pentru a putea rămâne acasă sau a-și vedea copiii.”

Însă Trozzi a subliniat că ceea ce diferențiază Japonia de politicile de vaccinare ale altor țări este aprobarea recentă a unei noi tehnologii de vaccin genetic anti-covid și că summit-ul a fost programat cu doar o săptămână înainte ca tehnologia să fie lansată.

În partea a 2-a a interviului, Jallevac l-a întrebat pe Trozzi cu privire la procesele sale în desfășurare. La începutul acestui an, Colegiul Medicilor și Chirurgilor din Ontario (CPSO) i-a retras lui Trozzi licența medicală din cauza eforturilor sale de a expune publicului pericolele din spatele narațiunii covid. El a contestat în instanță această decizie.

Atunci când Colegiul emite o directivă împotriva unui membru, acesta poate face recurs. Are dreptul la o audiere, dar este o audiere ținută de CPSO. Așa că, în cazul meu, CPSO mi-a făcut asta pentru că am urmărit să apăr oamenii și am expus operațiunea ascunsă. ……. Este un tribunal corupt, toți medicii știu aceasta și nimeni nu [face recurs] pentru că știe că va pierde. Nu contează care sunt faptele.

Totuși el este hotărât să continue lupta pentru reintegrarea sa, întrucât este îngrijorat cu privire la ce se va petrece cu țara dacă sunt înlăturați toți medicii și asistentele dispuși să pună la îndoială narațiunea covid.

Trozzi a mai spus că ultimul său recurs nu este înaintea CPSO, ci a Curții de Apel pentru Ontario, ceea ce îi oferă o șansă mai mare, deoarece va apărea în fața unei instanțe reale.

Forumul Economic Mondial și guvernul canadian

Jallevac a remarcat că persecuția la adresa medicilor curajoși este coordonată la comanda guvernului canadian, dar și a Forumului Economic Mondial (FEM). Gazda a menționat că viceprim-ministrul Chrystia Freeland este un membru activ al FEM. Trozzi a adăugat că nu doar Freeland, ci și jumătate din cabinetul lui Trudeau sunt membri FEM.

[Klaus] Schwab a spus: «Noi pătrundem în guverne și în acest mod preluăm controlul. Suntem foarte mândri de Trudeau și de faptul că mai mult de jumătate din Cabinetul Canadei este cu noi.» Dacă ne uităm la planurile lor în raport cu ceea ce considerăm că sunt drepturile noastre, libertățile și proprietatea noastră, aceasta este o entitate străină ostilă. Dacă avem un guvern care lucrează pentru o entitate străină ostilă, asta se numește trădare”, a subliniat Trozzi.

Citiți și:
Mărturii ale unor medici cu renume care nu au acceptat cultul covid: Cum au fost anulați pentru că au spus, în mod curajos, adevărurile incomode despre covid-19
Mărturia lui Mark Trozzi, ca medic la urgențe în pandemie

 

yogaesoteric
21 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More