Mărturia lui Mark Trozzi, ca medic la urgențe în pandemie

Introducere

Numele meu este Mark Trozzi. Sunt medic; am absolvit în 1990 la Universitatea din Western Ontario. În ultimii douăzeci și cinci de ani practic medicină de urgență și am fost de gardă în mai multe unități de urgență de la debutul așa-numitei „pandemii”, până în februarie 2021, inclusiv într-o unitate de urgenţă (ER) desemnată special pentru covid-19. Sunt profesor de Advanced Trauma Life Support (acordarea îngrijirilor medicale pentru pacienţii cu traume severe) la Colegiul Chirurgilor din America și ocup funcții didactice în mai multe școli medicale canadiene.

Ceea ce urmează sunt observațiile și opiniile mele; Sunt obligat de convingerile mele personale și religioase să vorbesc deschis și sincer. Nu am autoritate să vă spun „adevărul”, dar voi împărtăși experiențele mele sincere, percepțiile și rezumatele a sute de ore de cercetare pe tema covid-19.

La debutul acestei „pandemii”, am fost prudent și, prin urmare, meticulos cu utilizarea măștii N95, spălarea mâinilor, izolarea socială și distanțarea etc. Am studiat știința coronavirusului și am fost profund implicat în multe exerciții ale departamentului de urgență pentru a modifica practica noastră în mod profund ca să ne ocupăm de „virusul ucigaș” despre care am fost anunțați. Cu toate acestea, diverse aspecte m-au determinat în curând să consider că suntem înșelați și manipulați. Iată câteva:

Primul val

„Primul val” al „pandemiei” a fost absolut cel mai liniștit moment din cariera mea. Am lucrat foarte mult și am fost foarte ocupat în ultimii douăzeci și cinci de ani în ER. Cu toate acestea, atât în ER-ul meu obișnuit, cât și în „ER-covid-19”, nu a existat aproape niciun pacient și aproape nimic de lucru. Am avut mai multe schimburi lungi de urgență fără un singur pacient. Între timp, când mergeam la magazinul alimentar local, publicul îndopat cu propagandă, Dumnezeu să-i binecuvânteze, mă împingeau în fața liniei de distanțare antisocială, mulțumindu-mi pentru tot ceea ce înduram ca medic de urgență în prima linie. Ei credeau că urgențele și spitalele erau pline de pacienți care mureau de covid și că trebuie să fiu epuizat și să risc să mor eu însumi din cauza expunerii. Am început să iau legătura cu medici și prieteni din toată Canada și SUA și am găsit același tipar: spitale goale și propagandă spunând că erau pline de pacienți care mureau de covid.

Investigații timpurii

La începutul studiilor mele, am investigat zincul și hidroxiclorochina, care, pe baza fiziologiei solide, pot ajuta cu adevărat acele rare persoane care se îmbolnăvesc foarte rău de la acest virus de gripă. Am fost surprins că acest tratament a fost pur și simplu măturat și respins de majoritatea comunității medicale.

Preocupări timpurii

Cercetând Organizația Mondială a Sănătății, a ONU, am aflat că dictatura chineză (RPC) l-a susținut pe „dr.” Tedros, un comunist și rău famat, în calitate de șef al OMS. Am aflat cum a fost implicată RPC în: eliberarea virusului; ascunderea acestui fapt timp de săptămâni; dispariția și suprimarea medicilor și oamenilor de știință chinezi cinstiți; răspândirea virusului în lume (scutind Beijingul unde locuiește elita RPC); și abuzurile dramatice asupra poporului chinez în restricționarea lor pe timp lung, care a fost filmată și transmisă lumii pentru a crea panica care ne-a ajutat pe toți să ne predăm economiile și drepturile civile.

Vulpile care păzesc cotețul păsărilor

Am aflat cum dr. Tam, directorul principal al sănătății publice din Canada, face parte, de asemenea, din comitetul de supraveghere al OMS alături de dr. Tedros; aceasta făcând-o, cred, un agent dublu. Am ascultat disertațiile ei deseori bizare adresate canadienilor cu privire la covid-19.

Percepția mea despre situație

Înțeleg că la fiecare nivel, administrația spitalului nu a avut practic nicio alegere, în afară de a se supune interminabilei desfășurări de sus în jos din partea guvernelor, a noilor reguli, protocoale și proceduri discutabile. Conversațiile mele sincere cu colegii mei despre cercetările și observațiile mele au devenit o problemă. Prins în această criză, un administrator important pe care îl respect foarte mult, mi-a spus că „gândurile mele i-au făcut pe alții să se simtă incomod și a făcut dificil [efortul] de a-i ține pe toți motivați și conformi” cu toate noile protocoale și restricții. Înțelegând situația tristă, mi-am menținut poziția clinică promițând că „îmi voi mușca limba ori de câte ori voi avea impulsul de a vorbi despre covid-19” în spital. Aceasta a fost în cele din urmă imposibil din punct de vedere etic pentru mine și, pe la mijlocul lunii noiembrie, am început să-mi închei activitatea de urgență, și am demisionat de la toate ER-urile mele până la jumătatea lunii februarie, pentru a evita conflictele dintre responsabilitățile mele sociale, legale și etice și spitalele de care eram legat.

Am văzut vreodată un pacient covid-19?

În serviciul meu de urgență, nu am văzut niciodată un pacient bolnav de covid-19. Am văzut câteva teste PCR pozitive la oameni asimptomatici și am urmărit cum oamenii sunt închiși în propriile case și izolați de familie și prieteni. Cercetările mele privind testul PCR m-au convins personal că este înșelător, manipulabil și este folosit pentru a scurge banii nesfârșiți ai contribuabililor și datoria viitoare, pentru a-i îmbogăți dramatic chiar pe infractorii care conduc acest scandal. Doar provincia mea a efectuat zilnic aproximativ 50.000 de teste PCR. Între timp, guvernul nostru federal aduce sute de mii de doze de injecții experimentale potențial periculoase cu material genetic viral modificat, numindu-le „vaccinuri” și pe care le gestionează armata. Este rezonabilă acest desfăşurare pentru o boală virală predominant ușoară și non-fatală?

Suprimarea informațiilor?

Am urmărit suprimarea medicilor și oamenilor de știință care au efectuat studii de anticorpi serici, ale căror constatări au arătat că virusul era mult mai răspândit, dar în general non-fatal și asimptomatic sau foarte ușor în majoritatea cazurilor; și că, în multe regiuni, probabil că s-a atins deja imunitatea naturală de turmă până în vara anului 2020.

De exemplu, acest studiu efectuat chiar în Wuhan, arată că virusul a existat încă acolo până la 1 iunie 2020, deci încă două luni de la încheierea scurtului lockdown, și nimeni nu l-a răspândit, nici măcar acei foarte puțini oameni cu un test PCR pozitiv (care nici măcar nu erau bolnavi).

China

Am observat că, după închiderea teatrală a ţării, China a revenit rapid la afaceri ca de obicei, în timp ce toate economiile noastre erau înghețate; au câștigat un control extraordinar asupra pieței lumii. Pare o strategie grozavă, deși cinică!

Manipularea politică a lucrătorilor din domeniul sănătății

Văd că multe aspecte pe care le-am învățat în școala de medicină despre bolile infecțioase au fost ignorate și înlocuite de listele în continuă extindere ale ordinelor, pentru mine deseori ciudate, date de către oficialii din domeniul sănătății publice. Medicii, asistenții medicali și profesorii sunt deosebit de importanți pentru succesul acestei înșelăciuni covid-19, deoarece suntem lideri în societate și oamenii au încredere în sfaturile noastre. Așadar, nu este o surpriză faptul că am descoperit că libertatea de exprimare și gândirea au fost foarte suprimate în rândurile noastre. În loc să suportăm pedepsele disidenței, putem alege să experimentăm avantajele miopilor, ca zilele extrem de liniștite în ER, înlocuind munca noastră tradițională practică cu sesiuni Zoom de acasă; și accesarea unei varietăți de noi coduri de facturare covid-19. La un moment dat, mi s-a oferit o funcție în care se câștigă mai mulți bani decât câștig în mod obișnuit lucrând într-o secție ER ocupată, să rămân acasă și să fiu disponibil în cazul în care asistenta care se ocupă cu tampoanele covid avea nevoie să facă o conferință video cu mine.

Există multe motive stimulatoare și de respingere folosite pentru a manipula medicii, asistentele și profesorii canadieni, pentru a participa în mod necugetat la această mare înșelăciune covid; dar asta ne distruge societatea. Pentru a folosi o metaforă despre Titanic: „chiar și suitele de lux de pe Titanic ajung în fundul oceanului când se scufundă”. De asemenea, o mare parte din ceea ce se face, inclusiv injecțiile genetice experimentale virale, par să încalce codul de la Nürnberg în ceea ce privește experimentarea medicală cu consimțământul informat deplin al participanților.

Medicii și asistentele se confruntă cu decizii dure. Cariera mea de medic de urgență mi-a oferit întotdeauna ocazia de a-mi exersa credințele religioase și etice de onestitate și bunătate, trăind în același timp o viață bună. Pentru a-mi menține acum cariera, care îmi place, ar necesita participarea mea la înșelăciune, încălcarea jurământului și a credințelor mele spirituale și, în opinia mea, săvârșirea de crime împotriva umanității, după cum sunt definite de Codul de la Nürnberg.

Empatizez cu toți colegii mei medici și asistenți medicali. Cu toții suntem victime ale abuzului covid.

Investigații mai aprofundate

Am cercetat și am perceput modul în care oligarhii corupți par să fi planificat această crimă împotriva umanității. Această planificare a inclus Evenimentul 201 care a fost o simulare a unei pandemii de coronavirus efectuată de Fundația Bill & Melinda Gates, Forumul Economic Mondial și Universitatea Johns Hopkins în octombrie 2019; și planificarea de simulare a focarului viral din 2010 a Fundației Rockefeller numită „Operațiunea Lockstep”. Ambele proiecte au descris modul în care un focar viral ar fi folosit pentru a aduce un sistem autoritar cu pierderea drepturilor și libertăților noastre umane. De asemenea, am observat cum cohortele lor din Big Tech precum Google, Facebook, Twitter și YouTube au funcționat pentru a ne cenzura și a ne înșela pe toți; este propagandă autentică.

În ceea ce privește utilizarea măștilor de față:

Purtarea forțată a măștilor de către majoritatea populației lumii nu este susținută în unanimitate de știința reală. Aceste măști cauzează un prejudiciu semnificativ sănătății noastre psihologice, sociale, dermatologice, dentare, sistemice și otolaringologice. Deși, în general, am o sănătate deosebită, măștile mi-au dat erupții cutanate și simptome nazale ori de câte ori a trebuit să le port pentru perioade prelungite, simptome care dispar ori de câte ori nu le port câteva zile. Ceea ce mi se pare cel mai deranjant este ascunderea expresiilor faciale și, prin urmare, împiedicarea interacțiunii sociale vizuale normale.

În ceea ce privește vaccinările împotriva covid-19:

Istoria încercărilor anterioare de creare de vaccinuri pentru coronavirusuri a dezvăluit unele efecte secundare foarte periculoase la modelele animale, iar eforturile au fost abandonate. De ce am lua un vaccin periculos pentru o boală în general ușoară, la care dezvoltăm oricum imunitate de turmă? Lansarea actuală a unor „vaccinuri” experimentale scumpe și neexperimentate suficient, îngroapă contribuabilii în datorii nesfârșite față de ticăloșii bogați și puternici ai acestei povești. Cu toate acestea, noi, oamenii care am fost închiși și maltratați în acest scandal, suntem manipulați pentru a face noi injecții ciudate, în speranța că ne vom putea recâștiga o parte din libertatea noastră. În plus, majoritatea așa-numitelor „vaccinuri” nu sunt vaccinuri (dacă nu modificăm definiția vaccinurilor). Mai degrabă sunt injecții cu gene ale virusului corona. Vedeți videoclipul de pe acest site intitulat Acesta nu este un vaccin

Studiu mai științific

În 2021, continuu să mă dedic studiului științei medicale și geopoliticii coronavirusului.

Ivermectina s-a dovedit o prevenire sigură extrem de eficientă și tratament pentru covid; totuși a fost suprimată de interesele comerciale și politice, în timp ce se fac injecții foarte scumpe și ilegale la nivel de mase. Big Pharma și consoartele lor politice fac presiuni pentru a administra aceste injecții experimentale în populația lumii, chiar și sugarilor și copiilor. În realitate, SARS-CoV-2 reprezintă o amenințare foarte mică pentru aproape toată lumea, în afară de persoanele foarte vulnerabile, care sunt în mod similar vulnerabile la multe virusuri și alte boli.

Copiii au un risc zero de deces din cauza covid-19, dar sunt grav afectaţi de lockdown-uri, bariere faciale („măști”), izolare și negarea multor elemente esențiale ale copilăriei. În mod similar, aproape toată lumea, cu excepția celor foarte bătrâni sau bolnavi, nu are aproape niciun risc de deces sau de îmbolnăvire gravă din cauza infecției cu coronavirus.

Concluzia mea, bazată pe cercetare cu sârguință, este că nu vreau și nici nu recomand injecțiile experimentale pentru marea majoritate a oamenilor. În mod similar, nu susțin multe măsuri, cum ar fi numărul „cazurilor” pe care le generează „testul” PCR, lockdown-ul și purtarea forțată a barierelor faciale dăunătoare.

Big Pharma promovează ideea că noile variante ale SARS-CoV-2 vor necesita injecții pentru actualizări ale imunității, precum și mai multă frică și lockdown-uri. Cu toate acestea, cea mai îndepărtată variantă este în prezent 99,7% genetic identică cu SARS-CoV-2. SARS-CoV-1 și SARS-CoV-2 sunt doar 80% identice din punct de vedere genetic, totuși știm acum că expunerea la SARS-CoV-1 în urmă cu 17 ani a făcut ca oamenii să fie imuni în mod persistent la multe coronavirusuri, inclusiv SARS-CoV-2, până în prezent. După cum explică experți precum dr. Michael Yeadon, aceasta face practic imposibil ca imunitatea la SARS-CoV-2 să nu funcționeze pentru una dintre aceste variante f asemănătoare.

Cercetările din ultimul an arată că mulți oameni, probabil cu mult peste 50%, sunt imuni la SARS-CoV-2 fără nicio injecție experimentală. Sunt imuni datorită expunerii anterioare la SARS-CoV-1, sau expunerii la SARS-CoV-2 în ultimul an și jumătate. Mai mult, SARS-CoV-2 este o experiență foarte ușoară sau asimptomatică pentru aproximativ 80% dintre oameni și doar un procent foarte mic, mai puțin de 0,1%, prezintă un risc serios de la această răceală.

Impunerea injecțiilor experimentale în masă, așa cum se petrece în prezent, încalcă grav Codul de la Nürnberg privind experimentarea medicală. Multe protocoale covid sunt, de asemenea, crime împotriva umanității care încalcă Codul de la Nürnberg și alte standarde legale, cum ar fi libertățile civile.

Decizii personale

Pentru a onora Regula de Aur și Jurământul Hipocratic, respectând Codul de la Nürnberg, continui să mă angajez în responsabilitatea mea ca medic, să cercetez temeinic și să împărtășesc ideile mele cu sinceritate. În situația actuală, acest fapt necesită renunțarea la veniturile mele și în continuare să îmi dedic timpul, energia și resursele pentru această lucrare importantă.

Am renunțat la toate funcțiile din spital, pierzându-mi astfel întregul venit. Mi-am vândut casa și am redus considerabil nivelul de trai al familiei mele, în timp ce supraviețuim cu economii limitate, și m-am angajat să-mi fac partea mea pentru a ajuta la contracararea acestei desfăşurări criminale.

Mă rog să pot contribui la un rezultat care este adevărat și corect și la întoarcerea societății noastre libere și a libertăților civile. Cred că suntem aproape toți victime în acest sens, indiferent de locul în care ne aflăm pe drumul spre recuperarea adevărului.

Sunt recunoscător tuturor celorlalți care și-au făcut partea în această luptă și pentru toate formele de sprijin, de la rugăciune, până la partajarea articolelor și videoclipurilor noastre, precum și a donațiilor financiare.

De asemenea, am inclus pe site-ul nostru muzică foarte relaxantă, care poate fi savurată gratuit sau achiziționată pentru a sprijini și munca pe care o facem.

Binecuvântări sincere,

Dr. Mark Trozzi

Citiţi şi:
Olivier Piacentini: Pandemia de covid-19 marchează o nouă etapă pentru programul mondialist
Interviu cu dr. Gabian Rahmanian – Covid-19 şi medicina criminală (I)

 

yogaesoteric
4 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More