A apărut super-eroul „Pfizer-Man”! Luptătorul pentru vaccinul covid a intrat de-acum și în benzile desenate: „Suntem abia la început!”

Pfizer s-a asociat cu editorul american Marvel pentru a crea o carte de benzi desenate menită să convingă adulții și copiii să își facă vaccinurile de rapel împotriva covid în număr nelimitat și să devină astfel „un erou cotidian”.

Această acțiune de PR are loc în contextul în care mai puțin de unul din 20 de americani eligibili a mai acceptat să se injecteze cu așa-zisul vaccin specific Omicron.

De asemenea, Pfizer face presiuni pentru ca noul său „vaccin” de rapel bivalent să fie aprobat pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.

Intriga noii benzi desenate se concentrează în jurul unui bunic care își așteaptă vaccinul la o clinică care este atacată de răufăcătorul Ultron, personajul nefast al Răzbunătorilor.

Ultron ‒ un robot maniac care evoluează constant și se întoarce mai puternic ‒ este folosit pentru a reprezenta covidul, care dezvoltă constant noi și noi tulpini.

Căpitanul America ajunge la fața locului și este amenințat de o înfrângere înainte ca Iron Man ‒ care reprezintă noua injecție a Pfizer ‒ să sosească cu un tun nou-nouț care îl aruncă pe Ultron în aer.

Iron Man vine apoi la clinică și îi spune bunicului că „arată bine”. Când bunicul îl întreabă dacă Răzbunătorii se vor retrage, Iron Man răspunde: „Suntem abia la început”.

Bunicul îi spune apoi cititorului că până și super-eroii este necesar să continue să se „adapteze” pentru a lupta împotriva lui Ultron ‒ o referire clară la „vaccinurile” actualizate.

Pfizer a declarat că această carte de benzi desenate a fost lansată pentru a încuraja oamenii să se „protejeze” prin „a rămâne la zi” cu vaccinurile covid.

Publicând cartea de benzi desenate, Pfizer a declarat: „Când Ultron face ravagii, Răzbunătorii acționează ca primă linie de apărare. Oamenii pot contribui la protejarea lor prin a rămâne la zi cu vaccinurile covid”.

Revista de benzi desenate poate fi vizualizată online pe site-ul marvel.com. Nu este clar cât de mult a plătit Pfizer pentru această promovare.

Citiți și:
Basmele covid-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur
De ce în toate spoturile de promovare a campaniei de vaccinare ni se spune că este vorba despre un vaccin sigur și eficient?

 

yogaesoteric
18 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More