Academia de Yoga Online ATMAN – Deschidere cursuri, 1-2 octombrie 2016

 

Academia de Yoga Online ATMAN vă invită să participați la sărbătoarea de deschidere a noilor cursuri Online de Yoga și Tantra pentru începători.

Participați la 12 ore de ACTIVITĂȚI SPIRITUALE ONLINE ÎN DIRECT GRATUITE, de pe întreg cuprinsul lumii! Acestea includ meditații, Hatha Yoga, tehnici inițiatice, workshopuri și webinarii în 6 limbi: română, engleză, franceză, spaniolă, rusă și italiană.

Noile cursuri de Yoga Online pentru începători vor fi predate în limbile engleză, franceză, română, spaniolă, italiană și rusă.
Noul curs de Tantra pentru începători va fi predat în limba franceză.

Cursurile încep în săptămâna 3-10 octombrie 2016.

Cursurile oferite de Academia de Yoga Online ATMAN nu sunt doar înregistrări – acestea sunt predate în direct, în timp real – atât partea practică, cât şi partea teoretică – de profesori de yoga certificaţi internaţional.

Prin practica yoga puteți beneficia de mai multă vitalitate și energie, reducerea stresului, relaxare și regenerare, focalizare mentală mult mărită și armonie la toate nivelurile ființei.

Înscrie-te aici la evenimentele online:
http://yogaonlineacademy.com/online-open-house/

Folosim Adobe Connect pentru a prezenta evenimentele online. Pentru participare ai nevoie de un computer, laptop, tabletă sau smartphone cu acces la internet.
Apasă pe LINKUL de ACCES cu 5 minute înainte de începerea evenimentului și intră în camera virtuală ca și invitat (Guest), dându-ți numele.
LINKUL DE ACCES GRATUIT pentru toate evenimentele online:
https://atmanonlineyoga.adobeconnect.com/online-open-house/

Găsește aici ora în localitatea ta
http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Testează conexiunea
http://admin.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm

 

yogaesoteric
21 septembrie 2016

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More