Actualitatea în SUA: se prefigurează o vară frământată, cu mişcări sociale violenteToate acestea au fost prezise de Profeţiile Arhanghelului Mihail

 
de Mihai Vasilescu

Situaţia din SUA degenerează rapid. În ultimele luni, au avut loc o serie de proteste publice, tulburări sociale şi incidente violente în mai multe oraşe, culminând cu manifestaţiile de proporţii din Baltimore, de la sfârşitul lunii aprilie 2015. În diferite zone din SUA, în special în statele din sud-vest şi în zonele în care predomină populaţia de culoare şi hispanică au apărut unele „focare revoluţionare” (care în mod bizar sunt numite de autorităţi „grupuri ultraconservatoare”, pentru a dezinforma populaţia) care protestează împotriva crizei, sărăciei, abuzurilor autorităţilor şi discriminării rasiale. Administraţia Obama urmează să instaureze controlul militar asupra zonelor care sunt ostile administraţiei federale şi va impune legea marţială în zonele respective, inclusiv confiscând armele populaţiei, sub acoperirea unor aşa-zise exerciţii militare. 

Toate acestea arată că profeţiile Arhanghelului Mihail, prezentate de profesorul yoga Gregorian Bivolaru într-o conferinţă difuzată pe site-ul misasenzationaltv.ro la începutul acestui an, încep să se adeverească. La momentul respectiv, datorită faptului că presa controlată din umbră nu scrie despre aceste subiecte critice, se părea că evenimentele prezise de Arhanghelul Mihail se vor desfăşura într-un viitor mai îndepărtat, cu atât mai mult cu cât profeţiile respective nu indicau şi momentul când aceste fapte se vor petrece. Iată însă că, după doar o jumătate de an, devine evident că aceasta este direcţia către care se îndreaptă situaţia din SUA.

Evenimentele violente din Baltimore, din luna aprilie

În luna aprilie, oraşul Baltimore a fost scena unor proteste paşnice, dar şi a unor tulburări sociale şi mişcări de stradă care au degenerat în acte de vandalism şi s-au soldat cu instaurarea stării de urgenţă şi cu violenţe din partea autorităţilor. Deşi mass-media a accentuat doar actele de huliganism şi faptul că 20 de poliţişti au fost răniţi şi 250 de persoane arestate pentru vandalism, este destul de evident că în această situaţie tensionată violenţa a fost generată de nemulţumirea populaţiei, în primul rând datorită situaţiei economice dezastruoase şi a impunerii în forţă a autorităţilor.

Totul a pornit de la faptul că Freddie Gray, un tânăr afro-american de 25 de ani, arestat în 12 aprilie şi fiind atunci perfect sănătos, a fost rănit cu brutalitate de poliţişti după ce a fost arestat. El a intrat în comă şi ulterior, pe 19 aprilie, a decedat. Deja din 18 aprilie, sute de oameni  au protestat în faţa secţiei de poliţie unde s-au petrecut evenimentele. Protestele paşnice au continuat timp de şase zile şi şase nopţi, şi în acest interval au fost arestate doar două persoane. Din 25 aprilie însă, atât mişcările de stradă cât şi acţiunile poliţiei au escaladat gradat violenţa, ajungându-se până la distrugerea şi vandalizarea unor magazine.

Reacţia oficială a insistat pe condamnarea actelor de huliganism şi a nemulţumit populaţia, astfel încât pe 29 aprilie, au avut loc marşuri de protest şi în alte oraşe mari din SUA, prin care americanii şi-au exprimat solidaritatea cu cetăţenii din Baltimore. Mii de persoane au demonstrat în New York şi în Denver împotriva brutalităţii poliţiei – deşi protestele au fost paşnice, au fost arestate peste 100 de persoane. Alte demonstraţii au fost organizate în semn de solidarite în Ann Arbor, Albuquerque, Boston, Cincinnati, Minneapolis, Oakland, Philadelphia, Seattle și Washington, D.C.

Pentru a manipula opinia publică, oficialii au declarat, de asemenea, că violenţa în Baltimore a crecut în luna mai, atingând cote foarte mari (80 de persoane au fost ucise într-o lună) pentru că activitatea poliţiei a diminuat. Prin acest gen de declaraţii manipulative, guvernanţii speră să obţină asentimentul populaţiei pentru măsuri de securitate din ce în ce mai abuzive.

Deşi în 1 mai cei şase poliţişti responsabili de rănirea mortală a lui Gray au fost judecaţi şi condamnaţi pentru omor, totuşi situaţia din Baltimore este în continuare tensionată, aproape explozivă. Evenimente similare – deşi de o mai mică amploare – au fost înregistrate şi în alte oraşe, printre care Illinois şi Chicago.

Unii jurnalişti independenţi estimează că pe americani îi aşteaptă o „vară a furiei”

După protestele din Baltimore de la sfârşitul lunii aprilie, 96% din Americanii sunt convinşi că în această vară vor mai urma şi alte conflicte sângeroase pe teritoriul american. Principalul motiv, în viziunea unor analişti lucizi, este criza economică care a adus această naţiune la sărăcie, împrumuturile neacoperite (datoria SUA faţă de alte state), nivelul de viaţă scăzut. Încrederea americanilor în guvernanţii lor este în cădere liberă. În ciuda faptului că în mass-media corporatistă se încearcă să se prezinte aceste conflicte şi tensiuni sociale ca fiind preponderent rasiale, de fapt ele se datorează sărăciei şi condiţiilor mizerabile în care trăiesc o bună parte din americani. Aceasta face ca zonele sărace din SUA să fie veritabile „butoaie cu pulbere” şi potenţiale focare de tensiune.

Pe această temă vă recomandăm să urmăriţi o analiză pertinentă în acest video preluat de pe site-ul infowars, ştire intitulată: „Vara furiei. Vor urma în curând şi alte tulburări sociale violente”.

Administraţia Obama trimite trupe în zonele cu potenţial conflictual

Un analist român independent, Primo Laurenţiu, a semnalat într-o emisiune din luna mai că situaţia din America indică începutul unei revoluţii sociale violente. Într-o emisiune postată pe site-ul meritocratia.ro, acesta afirmă pe baza informaţiilor primite de la contactele sale din SUA că situaţia socială în Statele Unite ale Americii dă în clocot, nemulţumirile populaţiei faţă de guvern datorându-se în special sărăciei, discriminărilor rasiale şi abuzurilor autorităţilor. Presa corporatistă, aservită guvernului, nu scrie mai nimic despre aceste mişcări sociale şi despre veritabilele „focare revoluţionare” care au apărut în special în zonele în care predomină populaţia de culoare şi hispanică. Catalogate de oficiali ca „grupuri ultraconservatoare”, acestea sunt considerate inamicul public nr. 1, iar administraţia Obama a aprobat deja unele hotărâri care să permită reprimarea în forţă a mişcărilor revoluţionare.

Administraţia Obama urmează să instaureze controlul militar asupra zonelor care îi sunt ostile şi va impune legea marţială în zonele respective, inclusiv confiscând armele populaţiei, sub acoperirea unor aşa-zise exerciţii militare. În Texas, de exemplu, populaţia este într-o stare de panică din cauza trupelor federale care au fost aduse sub acoperirea unui pretins exerciţiu militar de amploare. Greg Abbot, guvernatorul statului Texas, a promis cetăţenilor că „Garda statului o să monitorizoze exerciţiile militare pentru a asigura respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti şi a proprietăţii private.”
Puteţi urmări această emisiune integral aici.

În concluzie, americanii trăiesc deja vremurile tulburi şi tragice despre care ne-a prevenit Arhanghelul Mihail, căci, aşa cum ni s-a spus cu acea ocazie, aceste evenimente sunt sigure şi – datorită karmei negative acumulate de acest popor – ele vor veni cu siguranţă, nemafiind posibil să mai fie evitate.


Citiți și:

Paşi siguri către domnia legii marţiale

Zeci de agenţii guvernamentale din SUA utilizează în secret radare pentru supravegherea populaţiei

Decizie istorică în SUA: Curtea Federală de Apel din New York a decis că programul NSA de monitorizare a populaţiei este ilegal


yogaesoteric
20 iulie 2015

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More