Actualizare Ben Fulford (16.03.2020) – Evenimente imense ce pot fi considerate biblice se desfășoară sub ochii noştri…

… pe măsură ce Papa dispare și Mecca se închide pentru prima dată în istorie


Evenimentele care se derulează acum le-au depășit pe cele precum ,,lebăda neagră” și au devenit biblice prin proporțiile lor. În lumea islamică, Mecca s-a închis pentru prima dată în istorie:
https://www.indiapost.com/corona-virus-is-god-unhappy-with-mankind/

Referitor la lumea creștină, papa a dispărut și regina Elisabeta s-a ascuns (vezi scrisoarea foarte revelatoare adresată editorului în urma acestui raport care poate explica adevăratul motiv pentru care ea se ascunde).

În acelaşi timp, evreii sunt eliberați pentru prima dată în 5.780 de ani, prin înlăturarea de la putere a lui Benjamin Netanyahu, închinătorul la Satan:
https://www.debka.com/opposition-leader-gantz-to-be-charged-with-forming-government/

Declanșatorul acestor evenimente a fost refuzul poporului chinez, în 16 februarie 2020, de a mai plăti vreun tribut suplimentar familiilor satanice antice. Acest fapt s-a petrecut atunci când liderii chinezi au spus Corporației Statelor Unite că nu vor mai livra bunuri fizice decât dacă sunt plătiți cu ceva care chiar există în lumea reală. Cu alte cuvinte, ei au spulberat vechea iluzie magică a banilor satanici.

Așa-numita pandemie care a rezultat a fost o combinație între un atac de război biologic și electromagnetic, dezlănţuit drept represalii asupra Chinei. Deși atacul a provocat victime în masă în Wuhan, nu a reușit să intimideze sau să supună poporul chinez.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe chinez, Zhao Lijian, a întrebat public: ,,Când a fost înregistrat pacientul zero în S.U.A.? Câte persoane sunt infectate? Care sunt numele spitalelor [în care sunt internaţi aceştia]? Armata americană ar putea fi cea care a adus epidemia la Wuhan. Fiți transparenți! Faceți publice datele voastre! SUA ne datorează o explicație!”

Ca un purtător de cuvânt al guvernului să spună aşa ceva, este echivalent cu o declarație de război (a se vedea știrile de mai jos pentru răspunsul dat de Pălăriile Albe din SUA).

Evenimentele la care oamenii asistă acum reprezintă o luptă disperată pentru putere a liniilor sangvine satanice antice conducătoare, pentru a speria cât mai mult oamenii pentru a-i aduce din nou la supunere prin frica de pandemie. De exemplu, când m-am uitat la primele 40 de titluri din fluxul de ştiri internaționale Reddit, 35 dintre ele erau despre așa-numita pandemie.

O sursă din Pentagon a observat:
,,Lista extrem de lungă a celebrităților și a primelor doamne (Spania, Canada), care vin să anunțe că ar avea Covid-19… Atât de multe încât este absolut ridicol, având în vedere că ele nu merg niciodată cu metroul și nici nu se amestecă cu nespălații și deplorabilii. Lista cuprinde peste 157 de persoane, care nu sunt calculate şi nu pot fi luate în considerare în adevăratele statistici ale non-celebrităților diagnosticate cu coronavirusul.”

Să ne oprim lăuntric un minut pentru a ne gândi rațional, inteligent la așa-numita pandemie. În fiecare an, aproximativ 15 milioane de oameni mor din cauza bolilor respiratorii. Chiar și estimările conservatoare spun că gripa ucide peste 300.000 de oameni anual. Și totuși, în această situaţie avem deja o isterie extremă pentru câteva mii de decese ale unor persoane a căror vârstă medie este de 80 de ani.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6815659/

Ceea ce se petrece cu adevărat dincolo de APARENŢE este o revoltă globală a sclavilor împotriva familiilor satanice antice conducătoare, care, potrivit mai multor surse, sunt actualmente vânate în mod sistematic pentru a fi arestate de către forțele speciale. Deja multe dintre vechile familii păstrate pe linie „de sânge” urmăresc să negocieze termenii de predare, spun surse din P3 și WDS. „Vechile familii ale nobilimii negre sunt gata să se predea”, confirmă Vincenzo Mazzara din P3. Rothschildzii și alte familii care se ascund în Elveția și Noua Zeelandă negociază și ele predarea, spun surse WDS.

Auzim, de asemenea, povești ale Iluminaților Gnostici și ale francmasonilor din Loja P3, despre un război care face ravagii de mii de ani. Ei spun că planeta Pământ a fost plasată în carantină cu mii de ani în urmă, după ce o entitate malefică puternică s-a refugiat pe suprafaţa Pământului și a înrobit un grup de oameni. Această entitate este cea care în Biblie este numită Satana, spun ei. Potrivit lor, oamenii pe care această entitate malefică i-a înrobit sunt mai ales evreii.

O explicație mai rațională, științifică este aceea că un grup antic de negustori de sclavi umani a impus şi apoi a derulat o înșelătorie monoteistă pentru a înrobi cu viclenie un procent imens din populația lumii.

Aceste familii se împart în facțiuni mari care se ceartă între ele, pe care le cunoaștem drept catolici, protestanți, musulmani și evrei. Tocmai de aceea, revolta actuală ce continuă împotriva guvernării lor colective poate fi numită biblică.
„Am rămas toţi blocați pe această planetă de mii de ani și tot ce putem face este să repetăm aceleași strategii malefice vechi, iar şi iar”, recunoaște un vechi satanist.

Acesta este motivul pentru care au încercat cu gripa aviară, cu ebola, cu zika și cu alte pandemii, prin intermediul cărora urmăresc să sperie oamenii în ultimii ani, pentru a menține activă şi puternică intimidarea populației, recunoaște acesta. Această situaţie persistă cel puțin de la pandemia de „gripă spaniolă” din 1918, care a ucis doar soldați tineri care au fost vaccinați.

Pentru un alt exemplu, urmăriţi documentarul CBS 60 MINUTE despre epidemia de gripă porcină din 1976 din S.U.A. A fost împrăștiată doar o singură dată și apoi nu a mai apărut din nou. Ascultaţi cu atenţie mărturia oamenilor care au făcut sindromul Guillain-Barré din cauza vaccinului antigripal. Aceștia au dat în judecată guvernul american pentru daune. Există peste 500 de cazuri de paralizie Guillain-Barré, soldate inclusiv cu 25 de decese – ce nu s-au datorat gripei porcine însăși – ci au apărut ca un rezultat direct al vaccinului. La vremea respectivă, președintele Gerald Ford, la sfatul CDC, a solicitat vaccinarea populației pe întregul teritoriu al Statelor Unite:
https://www.youtube.com/watch?v=f1jV3tJ2Lqw&feature=youtu.be

Așadar, vă rugăm să nu-i lăsați vreodată să efectueze vaccinări în masă (obligatorii) sub pretextul unei (false) „pandemii” mortale, deoarece ulterior tocmai aceasta va provoca o adevărată, o mare pandemie.

Să aruncăm acum o privire mult mai atentă la ce se petrece cu sistemul lor financiar. Graficul de mai jos arată deja ce s-a petrecut acum (cu roșu), în comparație cu ceea ce s-a petrecut pe piețe anterior (cu albastru). Este foarte clar pentru noi că nu este o criză financiară obișnuită:

Acest citat ce provine de pe site-ul Zero Hedge ilustrează modul în care deja s-a volatilizat iluzia monetară a Fed: ,,După ce a lansat cea mai mare bazooka de tip urgență «șoc și înfricoșare» din istoria Fed, una care a fost menită să restabilească nu numai parțial, ci să readucă la o deplină normalitate piețele de active și de finanțare, E-mini futures nu numai că nu sunt mai mari, ci au căzut până la limita de -5%.”
https://www.zerohedge.com/markets/houston-we-have-big-problem-futures-crude-tumble-open-gold-soars

Surse CIA afirmă că indicatorul bursier Dow Jones Industrial Average va fi nevoie să scadă la cel puțin o treime din valoarea maximă pentru a fi astfel în concordanță cu tendințele obişnuite.

Având în vedere că SUA nu vor mai primi nave pline cu bunuri reale în schimbul iluzoriilor „bani din conturi”, ce sunt sistemul rezervei fracționare care împrumută bani ce sunt doar „credit digital”, este acum o certitudine matematică că magazinele se vor goli și că principalele bănci din SUA se vor confrunta acum cu un mare pericol.

Să privim acum cu atenţie la rapoartele despre războiul secret în curs ale membrilor Pentagonului cât și ale CIA. Iată un rezumat al acțiunii declanşate, ce provine dintr-o sursă din Pentagon:
,,Sioniștii sunt actualmente pe paturile lor de moarte, deoarece Harvey Weinstein a fost deja condamnat la 23 de ani de închisoare în NY, deschizând astfel calea pentru noi condamnări în LA. Întrucât prințul Andrew, care l-a ajutat mult pe Jeffrey Epstein, dar a refuzat să coopereze cu DOJ (Departamentul de Justiție), este un ofițer naval, iar regina a fost deja închisă în afara castelului Windsor, membrii familiei regale britanice pot fi acum predați armatei americane, deoarece unii dintre ei sunt și ofițeri militari.

Aparent, Italia se află sub protecția militară a Statelor Unite, în timp ce țara este deja blocată … șeful armatei a sucombat la infecţia cu coronavirus, iar Vaticanul e necesar să fie urgent curățat de homosexuali, de sataniști și de pedofili.

Hollywood-ul orientat anti-familie și anti-creștinism este atacat după cum merită, pe măsură ce parcurile tematice Disney, cinematografele şi studiourile de filmare se închid. De asemenea, Tom Hanks și soția sa s-au infectat cu coronavirus, Nicole Kidman se trage înapoi, iar Stephen Spielberg poate fi expus şi trimis la închisoare pentru actele sale criminale asupra copiilor.”

Și mai șocant este acest raport care a venit de la CIA:
,,În această dimineață, la 4:30 a.m., premierul canadian Justin Trudeau a fost pus sub acuzare penală de către SUA pentru infracțiuni corporative și financiare. Proprietarii mass-media au primit instrucțiunea de a-i spăla pe creier pe toți cum că Trudeau și soția sa sunt infectați cu coronavirus și nu vor mai părăsi casa pentru o perioadă.

Tom Hanks a fost deja arestat în urmă cu 48 de ore pentru pedofilie, iar în prezent este reținut într-o cameră de hotel din Australia, nedorind să zboare înapoi în SUA. Următoarele celebrităţi arestate vor fi Celine Dion, Madonna, Charles Barkley și Kevin Spacey. Toți vor dezvălui presupuse infecții cu coronavirus. Aeroporturile din Italia au fost deja închise complet, deoarece peste 80 de oficiali ai Vaticanului și oficiali financiari au primit recent rechizitorii penale pentru infracțiuni financiare, pedofilie, trafic de copii și abuzuri sexuale.

Emiratele Arabe Unite au finalizat arestările în masă ale propriei familii regale și ale afiliaților acestora.

Harvey Weinstein, violatorul de la Hollywood ce a fost condamnat, a convenit un acord în schimbul mărturiei sale împotriva a sute de celebrități de top din Hollywood pentru implicarea acestora în afaceri cu droguri, pedofilie și traficul de copii. În locul unei pedepse de 55 de ani, el a primit doar o pedeapsă de 23 de ani. În schimb, a depus deja mărturie împotriva unora dintre cele mai mari și mai puternice nume, inclusiv împotriva prințului Andrew al Marii Britanii, fostului președinte Bill Clinton, fostului vicepreședinte Joe Biden, a lui Tom Hanks, Oprah, Ellen DeGeneres, Quentin Tarantino, Charlie Sheen, Bob Saget, Kevin Spacey, John Travolta, Steven Spielberg, John Podesta, NXIVM și cluburile de trafic sexual NIZIV și PIZZAGATE, și alte sute de nume, care au fost deja implicate direct cu Jeffrey Epstein.

În mod similar, lui Jeffrey Epstein i s-a acceptat să facă o înțelegere și apoi i s-a permis punerea în scenă a unei false sinucideri în închisoare, în schimbul mărturiei sale. Directorii generali ai unor mari corporații mondiale au fost deja inculpați sau arestați, iar unii au fost nevoiți să demisioneze – totul s-a petrecut în ultimele 30-60 de zile –, cum ar fi directorii generali ai NBA, Harley Davidson, Bill Gates Foundation, Intel, McDonald’s, Cesar Awards, Disney și șeful poliției din Vatican, printre alții. Aproximativ 700-800 de demisii urmează să apară în următoarele 3 luni.

 
Harvey Weinstein

«Noul coronavirus», care în realitate a fost conceput în laborator, este povestea SPERIETOARE de acoperire pentru agenda vaccinării obligatorii. Aceasta a devenit acum cea mai mare operațiune sub acoperire, ce conţine astfel de informații din Statele Unite ale Americii. Această operațiune masivă – ce implică deja 158.000 de arestări – va captura și va înlătura cei mai mari politicieni malefici și corupți, multe celebrități și CEO de concerne, inclusiv multe elite globale și bancheri precum George Soros, oficiali ai O.N.U și fondatorii «GRETA Inc.»

Președintele Trump va câștiga cu siguranţă alegerile din 2020, iar arestările foștilor președinți ai SUA vor avea loc la începutul anului 2021. Toate arestările majore vor fi însă portretizate de mass-media complice ca fiind doar accidentale sau ca fiind teorii ale conspirației. Tuturor personajelor arestate li se va acorda însă «Moartea lui Rommel», ceea ce înseamnă că vor avea de ales între moartea lor ce va fi înfățișată publicului ca sinucidere sau o moarte accidentală, în schimbul asigurărilor că reputația lor va rămâne intactă după moarte. În mod alternativ, ei pot alege să se confrunte şi cu un proces penal care ar duce apoi la o dizgrație publică. Unii lideri religioși de vârf vor fi arestați sau vor fi forțați să demisioneze, iar alții se vor «îmbolnăvi» brusc. Vaticanul va fi primul în seria de arestări, iar Papa va fi înlăturat în 2020. Distribuția referitoare la Adrenocrom de provenienţă umană (un drog foarte puternic) va fi apoi dezvăluită, iar Hollywoodul și Vaticanul vor fi expuşi ca fiind direct responsabili. (A se citi apoi acest articol despre Adrenocrom.) 

Va avea loc o închidere completă timp de 2 luni a celor mai comune operațiuni din lume, precum școli, bursă, unele bănci, aeroporturi, transport maritim, călătorii, evenimente, gale, expuneri de conferinţe, jocuri sportive, campionate sportive, ceremonii de premiere muzicală, NBA / NHL / jocuri de baseball și croaziere pe nave. Vor apare mari lipsuri de produse alimentare și vor surveni mari pierderi de energie electrică înscenate. Prețurile gazelor vor scădea, costurile alimentelor vor crește mult, asigurările vor crește, stocurile de aur și argint vor scădea și multe corporații vor intra în faliment sau vor avea o pierdere financiară semnificativă, aşa cum va fi în cazul a ceea ce urmează să se petreacă cu Air Canada, Disney și Coca-Cola.”

Alte dezvăluiri, deocamdată neconfirmate, ce provin de la surse din agenții de informații, sunt următoarele:

,,Nancy Pelosi a murit în ultimele 24 de ore. Coronavirusul va fi cel mai probabil raportat ca fiind cauza decesului atunci când se va face anunțul public.” (Pelosi a avut între timp mai multe apariţii publice, inclusiv la o emisiune de televiziune, deci această informaţie nu se confirmă. – n.red.)

„Steven Mnuchin va fi înlăturat foarte curând. Este un agent al cabalei khazare. A sosit momentul să-l tăiem de pe listă, deoarece știe mult prea multe despre relațiile lor interne, inclusiv despre furturile din Trezoreria Statelor Unite. Va ceda oare şi el la coronavirus?”

„Compania Boeing va intra în faliment. Pentru acesta totul s-a terminat. Toate centrele ce oferă service aeronavelor vor fi închise la nivel global. Instalațiile de întreținere vor fi de asemenea închise la nivel global. Vânzările de aeronave s-au oprit deja. Leasingurile au fost anulate. Boeing se va prăbuși, va urma apoi Lockheed-Martin. Ei au însă tentaculele lor satanice în jurul globului. Acest fapt va reduce mult puterea cabalei.”

„Petrolul, cum nu-l mai vrea nimeni, poate scădea la 5 dolari/baril. Noile tehnologii bazate pe FREE ENERGY (energie liberă gratuită) sunt gata să fie lansate.”

Se petrece în sfârșit ceea ce de mult era necesar să se petreacă, umanitatea se trezește în cele din urmă dintr-un coșmar lung și teribil.

Citiţi şi:

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale aristocraților? (I)

Illuminati-i şi sinistra aristocraţie neagră a planetei

Puterea nefastă, aproape hipnotică a propagandei referitoare la anumiţi viruşi ce se face prin mass-media este pusă în slujba aşa-zişilor «iluminaţi»

 

yogaesoteric
23 martie 2020

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More