Adevărata mafie internaţională este cu totul alta

Presupunem că aţi aflat până în prezent numeroase informaţii despre conspiraţiile şi secretele pe care le ascund o mulţime de societăţi secrete ca Bilderberg, Illuminati, CFR (Consiliul pentru Relații Externe), Comitetul celor 300 etc. Se consideră că aceste grupări ar conduce lumea, prin intermediul deciziilor la nivel politic care se iau în cadrul lor. Toate aceste informaţii sunt cunoscute publicului larg, mai ales în ultimii ani, datorită răspândirii internetului. Este interesant faptul că, în toate dezvăluirile privind aceste societăţi secrete se pune accentul pe faptul că ele ar reprezenta elita evreiască, care ar dori astfel să acapareze întreaga lume. Dar dacă lumea ar fi, de fapt, condusă din umbră de catolici, prin intermediul Ordinului Iezuiţilor? Acest lucru este susţinut de către un scriitor pe teme religioase contemporane, pe nume Eric Jon Phelps, în cartea sa Asasinii Vaticanului. Cartea se remarcă prin referiri la documente istorice autentice, care confirmă cele afirmate mai sus.

Vă vom prezenta în acest articol o compilaţie dintr-un interviu incendiar cu Eric Phelps, în care acesta face dezvăluiri cutremurătoare.

Cine sunt iezuiţii?

A nu se uita că, potrivit istoriei oficiale, Ordinul Iezuiţilor, ca şi alte ordine (ca şi cel franciscan) este un ordin din cadrul Bisericii Catolice. El a fost înfiinţat în anul 1534 de celebru teolog Ignaţiu de Loyola. Pe lângă cele trei legăminte (promisiuni) călugăreşti obişnuite (ascultare, castitate, sărăcie), iezuiţii au introdus un al patrulea legământ, anume cel de ascultare necondiţionată faţă de Papa. În 1632, la Paris au înfiinţat societatea secretă Aa, cu scopul de a pregăti tinerii misionari.

Ordinul a fost desfiinţat în anul 1773, de către papa Clement al XIV-lea. Bula papală s-a aplicat în majoritatea ţărilor europene, cu excepţia Rusiei şi Prusiei, ţări care i-au protejat pe iezuiţi.

Iezuiţii deţin controlul lumii din 1540?

Înainte de a reda interviul, iată câteva cuvinte despre această carte a lui Erich Phelps. Ea acoperă toate aspectele controlului global al iezuiţilor asupra lumii, începând din anul 1540. Autorul leagă fiecare conflict major şi fiecare asasinat politic de Ordinul Iezuiţilor. Ca şi alte grupuri, evreii n-ar fi fost altceva decât nişte pioni nevinovaţi în agenda iezuită. Totodată, Superiorul-general al iezuiţilor (aşa-numitul „Papă negru”, „negru” semnificând activităţile malefice, ascunse) dă ordine actualului papă. De altfel, Ordinul Iezuiţilor îşi are sediul tot în Roma, în apropierea Vaticanului.

Redăm în continuare interviul cu scriitorul american Eric Jon Phelps, în care acesta face o serie de dezvăluiri cutremurătoare, așa cum aminteam la începutul articolului.

Iezuiţii se închină lui Lucifer

Reporter: Unde apare Satana în tot acest tablou şi care este scopul iezuiţilor, aşa-zisa Societate a lui Iisus?

Phelps: Iezuiţii superiori (de la conducerea societăţii) sunt vrăjitori. Ei sunt luciferici, adică ei îl venerează pe ceea ce ei numesc Lucifer. Ei nu cred în Satana, ci cred în Lucifer. Conform lui Alberto Rivera, cel care a făcut parte în anii ’60 ai secolului trecut din conducerea Ordinului Iezuiţilor, el a fost invitat la o „ceremonie neagră” în Spania, organizată de iezuiţi, în care participanţii purtau pelerine negre şi se închinau lui Lucifer.

Reporter: Care e procesul de alegere a unui Iezuit General?

Phelps: Iezuiţii superiori îl aleg, şi, odată ales, e pe viaţă, doar dacă nu devine „eretic” între timp.

Jurământul iezuiţilor este foarte asemănător cu Protocoalele Înţelepţilor Francmasoni ai Sionului

Reporter: Ce reprezintă „iezuiţii superiori”?

Phelps: Ei sunt cei „mărturisiţi”, adică depun jurământul iezuiţilor, care este „profesiunea lor de credinţă”.

Reporter: Ceea ce m-a intrigat în legătură cu acest jurământ e asemănarea sa cu Protocoalele Înţelepţilor Francmasoni ai Sionului.


Phelps
: În mod evident, Ordinul Iezuiţilor este s-ar părea cel care a scris Protocoalele. Alberto Rivera, care a fost un iezuit, a afirmat că evreii şi Papa Cel Negru au scris împreună Protocoalele. Dar eu cred că doar iezuiţii au făcut-o, pentru că doar ei erau singurii capabili să facă asta. Pentru că ei se află în spatele guvernelor, şi chiar şi în spatele cluburilor sportive profesioniste. De exemplu, patronul lui Pittsburgh Steelers (club celebru de baseball american) este iezuit. La fel şi patronul clubului Detroit Lions. L-au folosit chiar şi pe Walt Disney (patronul parcurilor de distracţie Disneyland), şi asta pentru că vor să distreze lumea, să-i „îmbete” pe oameni cu o inferioară plăcere. Să nu se uite că unul din punctele importante din Protocoale este acesta: crearea de distracţii inferioare, gregare pentru omenire. În timp ce lumea va fi ocupată cu distracţiile superficiale, grosiere, ei îşi pot clădi în linişte tirania.

Las Vegas-ul e controlat de Mafie, sub oblăduirea Bisericii Catolice

Reporter: Care este rolul Las Vegas-ului în tot acest mecanism? (Las Vegas-ul este celebrul oraş american, patria jocurilor de noroc, unde se spala anual zeci de miliarde de dolari.)

Phelps: Las Vegas-ul, în cea mai mare parte a sa, este controlat de Mafie. Dar toate marile familii mafiote sunt romano-catolice, şi toate sunt subordonate Papei sau Cardinalului de New York. De exemplu, Frank Costello, membru marcant al mafiei americane, a fost prieten foarte apropiat cu mogulul hollywoodian Joe Kennedy, membru al Cavalerilor de Malta. Cavalerii de Malta sunt fraţi cu marile familii mafiote Gambino, Lucchese, Columbo. Şi ei controlează Hollywood-ul, nu evreii. Evreii nu sunt decât oamenii de faţadă, căci în spatele lor se afla Mafia şi Cardinalul de New-York.

Iezuitul General, dictatorul absolut

Reporter: Spuneţi-mi tot ce ştiţi despre Iezuitul General.

Phelps: Iezuitul General este dictatorul absolut, complet şi total al Ordinului. Atunci când el vorbeşte, Provincialii îl ascultă. Provincialii sunt subordonaţii săi, acum în număr de 83. În prezent, Ordinul Iezuiţilor acoperă 83 de regiuni ale lumii. Fiecare regiune este condusă de un provincial. De exemplu, în SUA sunt 10 provinciali, în America Centrală un provincial, în Irlanda tot un provincial. E un sistem centralizat de administrare, specific Bisericii Romano-Catolice, unde toate provinciile sunt subordonate unui singur „monarh”.

Iezuitul General are toată puterea asupra Ordinului. Atunci când se decide începerea unui război sau a unui revolte, Iezuitul General adună informații de la Provincialul regiunii respective despre cum e mai abil să se realizeze acest lucru.
Iezuitul General conduce lumea prin intermediul Provincialilor. Şi Provincialii, la rândul lor, îi conduc pe „iezuiţii de rând”, aceştia din urmă neavând nicio idee despre ceea ce se petrece la nivelul de sus al ordinului. Este exact ca şi francmasoneria; francmasonii obişnuiţi, ca şi iezuiţii de rând, cred că ceea ce fac organizaţiile lor este un lucru bun.

Contele de Monte Cristo – o alegorie a Iezuitului General, care se răzbuna precum Contele de Monte Cristo; Contele de Monte Cristo = Inchizitor General

După cum se ştie, Alexandru Dumas a scris celebra carte Contele de Monte Cristo. Contele reprezintă, de fapt, Iezuitul General. „Monte” înseamnă „munte”, iar „Cristo” înseamnă „Hristos”, deci Contele de Monte Cristo este „Contele Muntelui lui Hristos”.

Alexandre Dumas a vorbit despre răzbunarea Iezuitului General, atunci când iezuiţii au fost suprimaţi (1773) şi expediaţi pe o insulă aflată la vest de Portugalia. Atunci când iezuiţii şi-au recâştigat puterea (în 1814), ei i-au pedepsit pe toţi monarhii Europei care i-a suprimat, dându-i jos de pe tronuri. Iar Alexandre Dumas, care a luptat alături de forţele italiene patriotice în 1848, pentru a elibera Roma de puterea Papei, a scris multe cărţi, iar într-una din ele, Contele de Monte Cristo, el îi dă în vileag pe iezuiţi. Aşa că, atunci când veţi citi Contele de Monte Cristo, aduceţi-vă aminte că totul e doar o satiră care personifica Ordinul Iezuiţilor ce îşi recâştiga puterea în Franţa.

Contele de Monte Cristo nu poate fi bătut; şi acesta este Ordinul Iezuiţilor. Dar contele, în roman, nu obţine ceea ce îşi dorea cel mai mult, ultima sa dorinţă, iubirea unei femei. El îşi recâştiga puterea politică, îşi recâştiga tot ce-a pierdut, dar nu poate avea dragostea unei femei. Şi acesta e Ordinul Iezuiţilor. Ei nu au parte de femei, n-au parte de dragostea vreunei femei. Pentru că ei sunt celibatari; a avea o femeie, înseamnă a fi devotat soţiei şi familiei, iar ei trebuie să fie devotaţi doar Iezuitului General. De aceea, ei nu se vor căsători niciodată, aceasta fiind cheia succesului lor.

Scopul suprem al iezuiţilor: conducerea lumii şi reconstruirea templului lui Solomon


Reporter
: Care este scopul suprem al iezuiţilor?

Phelps: Scopul lor final este acela de a conduce lumea, cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon reconstruit în Ierusalim.

Reporter: De ce este atât de importantă reconstruirea templului lui Solomon?

Phelps: Pentru că iezuiţii întotdeauna au vrut asta. Atunci când Ignațiu de Loyola a creat Ordinul, unul din primele lucruri pe care el le-a făcut a fost acela de a se duce la Ierusalim şi de a stabili cartierul general al iezuiţilor acolo. S-a dus acolo, a încercat, dar a dat greş, aşa că s-a întors şi şi-a continuat studiile. Poate că ar fi bine să discutăm puţin despre Ignaţiu de Loyola. Fondatorul iezuiţilor, Ignaţiu de Loyola este un fost soldat spaniol care s-a rănit la picior în timpul unei bătălii ce a avut loc între Franţa şi Spania. La asediul oraşului fortificat Pamplona, Ignațiu este grav rănit de un obuz, scos din luptă şi nevoit să se retragă în oraşul său natal, pentru a-şi reface forţele. În încercarea de a putea merge normal, el şi-a construit un fel de dispozitiv care să-l ataşeze piciorului sau. A suferit dureri cumplite, nereuşind însă să-şi poată folosi din nou piciorul. Starea sa de neputinţă, combinată cu faptul că nu mai putea avea parte de compania femeilor l-au condus la depresie.

În această stare el începu să aibă viziuni despre sfinţi, scriind şi exerciţii spirituale. Acestea vor constitui „antrenamentul de bază” pentru iezuiţi. Unul din exerciţii este următorul: dacă subordonatului cuiva îi este spus „negrul este alb şi albul este negru”, atunci aşa va fi. Interesant că acest exerciţiu apare şi în filmul JFK (1991), atunci când Kevin Costner le spune oamenilor săi: „Hei, gândiţi ca CIA. Negrul este alb şi albul este negru”. Acest lucru trădează că producţia filmului a fost mâna iezuiţilor.

Din 1540, iezuiţii vor să constituie o guvernare mondială pentru Papa. Loyola avea o voinţă de fier. El îşi pusese în minte ca papalitatea să-şi recâştige puterea pierdută odată cu Reforma. Aşa că s-a dus la Papa, a căzut la picioarele sale, iar Papa Pius al III-lea a dat o bulă prin care s-a creat Ordinul Iezuiţilor. Acum avea protecţia papală. Dar Ignaţiu de Loyola este un soldat, aşa că va pune la punct o legiune de soldaţi ca să reconstruiască ceea ce Roma a pierdut, şi pentru a construi o guvernare mondială pentru Papa.

Aceasta a început din 1540. Şi de atunci, a început o istorie plină de vărsări de sânge. Şi războaie după războaie, toate sunt atribuite Ordinului Iezuit. Nobili catolici, foarte bogaţi, şi-au donat castelele şi banii Ordinului Iezuit. Mult mai târziu, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iezuiţii au furat tot aurul evreilor.

Iezuitul General controlează toate marile servicii secrete ale lumii

Într-o carte scrisă de Edmond Paris, Vaticanul împotriva Europei, acest autor afirma că ultimii 30 de ani de războaie din lume sunt atribuiţi iezuiţilor, ca de exemplu războiul din Serbia. Dar Edmond Paris nu înţelege un singur lucru: faptul că Iezuitul General controlează toată comunitatea internaţională a serviciilor secrete: CIA, FBI, fostul KGB, Mossad, SIS. El controlează absolut totul.

Biserica Catolică a luptat împotriva libertăţii de conştiinţă, prin Conciliul de la Trent

Reporter: Să ne întoarcem la începuturi. Ce a fost Conciliul de la Trent?

Phelps: Conciliul de la Trent a fost răspunsul Romei la reforma protestantă. Să nu uitaţi că reforma protestantă ne-a adus libertatea politică de care avem parte azi. Suveranitatea naţională n-ar fi existat fără Reformă. Drepturile individuale n-ar fi existat fără Reformă. Reforma a venit cu doctrina mântuirii prin propria credinţă, nefiind nevoie de preot pentru a ajunge în Rai. Reforma spunea că tot ce avem nevoie este doar mântuirea în Hristos.

Astfel, Vaticanul era deposedat de puterea sa spirituală. Preoţii nu mai erau doriţi, oamenii putând să aibă parte de cuvântul lui Dumnezeu direct din Biblie. Drept consecinţă, naţiuni că Olanda, Anglia sau Germania au început să se despartă de puterea Papei. Sfântul Imperiu Romano-German se despărţea, iar Carol al V-lea, împăratul acestui imperiu se călugări. Roma se văzu atunci în pericol, pentru că se pierdeau putere şi bani. Naţiunile nu-şi mai plăteau „cota lui Petru” pentru trezoreria Vaticanului. Şi Papa era foarte supărat, căci el susţinea că deţine două puteri: puterea temporală şi cea spirituală. Odată cu pierderea puterii spirituale, o pierdea şi pe cea temporală. Cu alte cuvinte, Papa nu mai putea să conducă prin intermediul regelui din ţara respectivă, căci regele nu-i mai recunoştea autoritatea. Aşa s-a întâmplat de exemplu cu regele Henric al VIII-lea al Angliei, care nu a mai recunoscut autoritatea Papei asupra bisericilor din Anglia, ce au fost trecute sub autoritatea Bisericii Anglicane.

Astfel, avu loc Conciliul de la Trent (1545-1563), desfăşurat în 25 de sesiuni. În toate aceste sesiuni au fost condamnate toate tezele Reformei. Oricine crede că mântuirea sa poate avea loc în afara Bisericii Catolice are parte de anatemă. Oricine crede că Papa nu este vicarul lui Hristos, va avea parte de aceeaşi anatemă. Cea mai importantă sesiune a fost cea de a 4-a, în care iezuiţii condamnau libertatea cuvântului, libertatea presei şi libertatea conştiinţei. Aşa că, niciun om nu-şi putea alege religia, nu putea publica ceea ce simte, nu putea avea libertatea conştiinţei.

Iezuiţii au vrut războiul din Vietnam, pentru a „curăţa” acest stat de budişti


Reporter
: Aţi afirmat că asasinarea preşedintelui John Kennedy a fost ordonată de Iezuitul General, executată de Papa Paul al VI-lea şi dusă la îndeplinire de „papa american”, cardinalul Joseph Spellman. Vreţi să vă justificaţi această afirmaţie?

Phelps: Desigur. În primul rând, preşedintele Kennedy a fost asasinat pentru că dorea să pună capăt războiului din Vietnam şi vroia să pună capăt şi dominaţiei CIA. De aici apar alte două întrebări: Dorea Roma războiul din Vietnam? Şi, controla Roma CIA-ul? Răspunsul e afirmativ la ambele întrebări. Ştim foarte bine că războiul din Vietnam a mai fost denumit „războiul lui Spelly”, adică „războiul cardinalului Spellman”.

Cardinalul a făcut vizite pe frontul de război de mai multe ori, numindu-i pe soldaţii americani „soldaţii lui Hristos”. Omul care se afla la comanda forţelor americane era un romano-catolic, membru al CFR, generalul William Westmoreland. Acest general era agentul cardinalului şi care avea grijă ca războiul din Vietnam să fie purtat în mod corespunzător.

Şi de ce dorea cardinalul Spellman războiul din Vietnam? Pentru că asta era dorinţa Iezuitului General. Şi de ce dorea Iezuitul General războiul din Vietnam? Pentru că poporul Vietnamului, budist, nu puteau fi convertit la catolicism. El nu avea nevoie de Roma. Exista o prezenţă iezuită de câteva secole în Vietnam, aşa că s-a hotărât ca budiştii din Vietnam să fie exterminaţi. Apoi, „curăţirea” urma să se extindă şi în statele vecine Vietnamului, în Cambodgia (cu ajutorul lui Pol Pot), Thailanda şi în Laos. Această „curăţire” a budiştilor trebuia să desăvârşească ceea ce a făcut liderul chinez comunist, Mao Zedong, în ţara sa, China. Dar Mao Zedong a fost controlat de iezuiţi, aşa că… era nevoie de războiul din Vietnam.

Vaticanul controlează şi traficul de droguri… O altă motivaţie a războiului din Vietnam era traficul de droguri, de care era beneficiară Roma. Vaticanul controlează tot traficul internaţional de droguri: heroină, opium, cocaină. Columbia (ţara nr.1 din lume producătoare de droguri) are un concordat cu Papa. Un concordat este un tratat cu Papa pentru stabilirea statului şi a unor privilegii. Asemenea concordate au avut loc între Papa şi Hitler, Mussolini, Franco (3 mari dictatori ai lumii). De ce avea nevoie Roma de un concordat cu Columbia, decât pentru a controla traficul de droguri? Desigur, că nu cardinalii sau Papa se ocupă direct de traficul de droguri, acest lucru fiind realizat prin intermediul familiilor mafiote, aflate sub controlul Iezuitului General. De fapt, Iezuitul General se ocupă de traficul de droguri încă de acum câteva secole, fiind implicat în traficul de opiu din China.

În concluzie, războiul din Vietnam trebuia să consolideze şi mai bine uriaşul trafic de droguri dintre Vietnam (ţara producătoare de droguri) şi SUA. Iar cei care se ocupau de traficul de droguri din SUA, CIA şi mafia americană, aflaţi sub oblăduirea Iezuitului General, trebuiau să-l asasineze pe Kennedy.

Vaticanul şi iezuiţii au fondat CIA

Interesant este faptul că CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, având un frate preot dominican, Vincent Donovan. Aşadar, CIA a fost fondată sub oblăduirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodată, iezuiţii sunt cei care au adus în rândurile CIA o mulţime de soldaţi nazişti, pe care iezuiţii i-a folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel că CIA de azi este o armă, o armă de spionaj folosită de Vatican.

Iezuiţii, cauza pentru bombele de la Hiroshima şi Nagasaki

Reporter: În 1639, iezuiţii au fost alungaţi din Japonia. Se pare că n-au uitat acest lucru.

Phelps: Iezuiţii nu uită niciodată. Aceste cuvinte îi aparţin chiar preşedintelui american Abraham Lincoln. Aşa că, răzbunarea pentru Japonia s-a ivit odată cu cel de-al Doilea Război Mondial. E oare o coincidenţă că avioanele care au bombardat atunci Japonia erau produse de companii ca Lockheed, Boeing, McDonald-Douglas sau Grumman, toate deţinute de proprietari iezuiţi?


Citiţi şi:

Ordinul Iezuiţilor conduce lumea împreună cu aşa-zişii «iluminaţi»

Iluminaţii din Bavaria şi Testamentul lor diabolic

Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni

 

yogaesoteric
7 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More