Agenda 21, de la democrație la un guvern mondial

În curând, până în 2030, vom trece de la democrație la un guvern mondial totalitar. Este suficient doar să aruncăm o privire la Agenda 21 pentru a fi convinși. Agenda 21 nu este o așa-numită conspirație. Dimpotrivă, este un document ONU de 300 de pagini semnat de 178 de țări la Summitul desfășurat la Rio în 1992. Acest document, accesibil tuturor, este destinat să fie un plan pentru „un parteneriat global pentru dezvoltare durabilă”.

Agenda 21 este pentru globaliști calea de urmat pentru realizarea „statului global”.

Rezumat

Iată cele 17 obiective pe care ONU dorește să le atingă până în 2030:

1) Statul global pune capăt sărăciei sub toate formele sale peste tot în lume.

Ce înseamnă în realitate: devenim toți dependenți de guvern. Nu este de dorit ca oamenii să se poată descurca sau ajuta singuri, de aceea ei vor primi o indemnizație pentru serviciile esențiale „gratuite”, cum ar fi hrana și îngrijirea medicală, și guvernul mondial va numi aceasta „sfârșitul sărăciei”.

În trecut, tentativele de a face aceasta s-au încheiat în dictatura comunistă și în distribuirea egală a mizeriei.

Cu excepția faptului că pe vremuri oamenii puteau urmări să scape (riscându-și viața) din URSS sau Cuba, odată guvernul mondial instalat, nu vom avea unde să fugim.

2) Eradicarea foametei, obținerea securității alimentare îmbunătățite și promovarea agriculturii regenerabile

Ce înseamnă: naționalizarea și controlul producției de alimente, limitarea producției de carne care este considerată „nesustenabilă” și introducerea pe scară largă a cărnii artificiale a lui Bill Gates.

3) Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării tuturor, indiferent de vârstă

Ce înseamnă: impunerea forțată a tratamentelor medicale, vaccinurilor și planificarea familială (contracepție) obligatorie pentru toată lumea. Scopul este de a reduce populația. Guvernul va prelua controlul asupra sănătății tale. Și dacă ești prea bătrân, cu dizabilități sau bolnav, nu ai nicio calitate a vieții și ai nevoie de prea multe resurse, nu ești „durabil”, atunci eutanasierea nu va fi departe, putem vedea deja începutul: aprobarea eutanasierii în unele țări.

4) Asigurarea unei educații de calitate, incluzive și echitabile și promovarea tuturor oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții

Ce înseamnă: îndoctrinați tinerii cât mai curând posibil, cu o versiune răsucită și corectă din punct de vedere politic a istoriei. O educație limitată și nivelată până la nivelul cel mai de jos, pentru a fi echitabili față de cei mai „slabi”.

Scopul este producerea de muncitori ascultători și nu de gânditori liberi.

5) Asigurarea egalității de gen și autonomizarea femeilor și fetelor

Ce înseamnă: se va continua distrugerea valorilor tradiționale ale familiei, demonizarea bărbaților și promovarea agendei LGBT în paralel cu promovarea controlului nașterilor.

Continuarea agendei de corectitudine politică (marxismul cultural) care este deja în plină desfășurare.

Nu este vorba de egalitate, ci pentru a marginaliza și feminiza populația, o societate feminizată este mai puțin probabil să se revolte împotriva opresiunii.

Femeile în general au fost de partea câștigătorului. Multe se vor adapta statului global pentru a se proteja de represalii, copiii și „bărbații” urmându-le.

6) Asigurarea disponibilității și gestionarea durabilă a surselor de apă pentru toți

Ce înseamnă: se preia controlul surselor de apă și a consumului acesteia, necesitând o plată pentru infrastructură. Guvernul a demonstrat deja că apa le aparține prin interzicerea colectării apei de ploaie pe propriul teren (SUA).

7) Asigurarea accesului la energie accesibilă, fiabilă, durabilă și modernă pentru toți

Ce înseamnă: impozitarea și penalizarea celor care folosesc combustibili fosili și creșterea prețului pentru cei care folosesc mai multe consumabile de energie (putem vedea deja impactul contoarelor inteligente).

8) Promovarea unei creșteri economice susținute, incluzive și durabile, eliminarea șomajului și munca decentă pentru toți

Ce înseamnă: eliminați întreprinderile independente mici în favoarea marilor concerne. Forțarea angajatorilor rămași să angajeze cote de muncitori minoritari. Distrugerea economiei de piață liberă și nu se vor elibera „permise de munca” celor care nu ascultă de guvern.

Sloganul „Fără șomaj” a existat și sub regimul sovietic.

9) Construirea unei infrastructuri reziliente, promovarea industrializării incluzive, durabile și promovarea inovației

Ce înseamnă: țările se vor împrumuta de la Banca Mondială, pentru a „investi” în proiecte subvenționate.

10) Reducerea inegalităților în interiorul țării dar și între țări

Cu specificarea: „Reducerea inegalităților poate fi posibilă numai dacă bogăția este împărțită și se impune egalitatea veniturilor”.

Ce înseamnă: luați bani de la antreprenori și inovatori și redistribuiți-i. Definiția exactă a socialismului. Va fi sfârșitul clasei de mijloc, vor exista doar elite versus săraci.

11) Crearea de orașe incluzive, sigure, rezistente și durabile

Ce înseamnă: forțarea oamenilor să se mute în orașe cu densitate mare și înghesuirea lor ca pe vite în apartamentele guvernamentale. Preluarea controlului fermelor și a altor resurse naturale. Restul vor deveni zone „protejate” unde oamenii nu au voie să meargă.

12) Asigurarea de modele de producție și consum durabile

Ce înseamnă: impunerea de impozite punitive asupra oricărui produs care nu este „durabil” și obligarea oamenilor să trăiască într-o stare de sărăcie energetică. Folosirea de campanii de propagandă și denunț pentru a da vina pe cei care folosesc produse nesustenabile. De asemenea, gestionarea de stat a economiei, ca în dictaturile comuniste. Guvernul este cel care alege ce va fi produs și cum va fi produs, nu piața.

13) Impunerea de măsuri urgente pentru a combate schimbările climatice și impactul acestora

Ce înseamnă: stabilirea de cote de consum de energie din ce în ce mai mici și criminalizarea celor care le depășesc. Penalizarea proprietarilor de mașini private pentru a-i forța să recurgă la transportul public, astfel se va limita și controla deplasarea oamenilor, transportul public fiind accesibil cu program și probabil în funcție de scorul social / carnet de vaccinare / pașaport verde etc.

14) Conservarea și utilizarea durabilă a oceanelor, mărilor și resurselor marine pentru o dezvoltare durabilă

Ce înseamnă: controlarea cu strictețe a pescuitului, creșterea prețurilor și naționalizarea tuturor exploatărilor resurselor marine, permițând accesul la aceste resurse numai celor favorabili guvernului.

15) Protejarea, restaurarea și promovarea utilizării durabile a ecosistemelor terestre, gestionarea durabilă a pădurilor, combaterea deșertificării, stoparea și inversarea degradării terenurilor, stoparea distrugerii biodiversității

Ce înseamnă: Forțarea oamenilor să părăsească zonele rurale și să se mute în orașe cu densitate mare. Împiedicarea proprietății asupra terenurilor private (ferme și terenuri agricole). Controlarea agriculturii prin birocrația guvernamentală.

16) Promovarea societăților pașnice și incluzive pentru dezvoltare durabilă, acces la justiție pentru toți și construirea unor instituții eficiente, responsabile și incluzive la toate nivelurile

Ce înseamnă: utilizarea imigrației și a minorităților pentru a distruge principiul națiunii (marxismul cultural). Protejarea și promovarea minorităților, penalizarea companiilor care nu se supun cotelor minoritare.

17) Consolidarea mijloacelor de implementare și revitalizare a parteneriatului global pentru dezvoltare durabilă

Ce înseamnă: stabilirea de legi, reglementări și tratate care prevalează asupra legilor naționale. Aceasta permite înființarea unui guvern superior guvernelor naționale. Și guvernul respectiv va fi desigur ONU. Au început deja cu tratatele lor climatice, care urmăresc să anuleze guvernele țărilor.

Citiți și:
„Agenda 21” pentru o sclavie durabilă
Ce se ascunde în spatele manifestului globalist promovat de Organizația Naţiunilor Unite sub denumirea de Agenda 21

 

yogaesoteric
19 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More