Al doilea război rece a început: SUA şi NATO provoacă deliberat Rusia pentru a declanşa al III-lea Război Mondial

Situația tensionată din Ucraina a stârnit un nou război rece, iar Statele Unite sunt direct responsabile pentru asta. Ca și cum acest lucru nu ar fi de ajuns, NATO acum, pe lângă sancțiunile financiare impuse Rusiei, provoacă și militar prin concentrarea de trupe și tehnică militară foarte aproape de granițele sale, riscând un conflict care ar putea escalada cu ușurință într-un al treilea război mondial.

Totul a început când guvernul Statelor Unite a proiectat în secret și a finanțat o lovitură de stat în Ucraina (deghizată ca o „revoluție populară”, – cunoaștem parcă acest scenariu nu?) și a instalat un guvern fals, împotriva voinței poporului. După campaniile lor de succes de a destabiliza cea mai mare parte a Orientului Mijlociu, guvernul din umbră al elitei și-a întors ochii spre Europa de Est.

Ucraina este un obiectiv prețuit, din două motive strategice:
1. Este una din țările vecine Rusiei;
2. Conductele de gaz din Rusia către Europa traversează Ucraina.

Gazprom Rusia este responsabilă pentru furnizarea a 1/3 din gazul necesar Europei și a exportat în 2013 gaze în valoare estimată de 67 miliarde dolari, ceea ce o face să fie una dintre cele mai profitabile companii de pe Pământ. SUA speră să absoarbă două dintre fostele Republici Sovietice în NATO și chiar a investit convulsiv 5 miliarde dolari în această afacere murdară (după cum a recunoscut secretarul de stat Victoria Nuland).

Conform principiului ,,Dacă nu înțelegi un lucru, ia urma banilor” priviți harta conductelor de gaz :

Ipocrizia flagrantă a NATO

,,Aceleași țări [membrii NATO] care au aruncat 23.000 de bombe și rachete asupra Iugoslaviei în 1999 cerând ca Kosovo să fie separată de Serbia și Iugoslavia – și, de asemenea, au invadat Afganistanul în 2001 și au bombardat Libia în 2011 – se plâng de «încălcarea» suveranității Ucrainei de către Rusia în virtutea încurajării și sprijinirii referendumului popular din Crimeea, în care 97% din populație este rusă.”

„Aceiași militariști care în mod criminal au invadat și bombardat statul suveran Irak și ovaționau în timp ce Irakul a fost împărțit și lăsat într-o baie de sânge după atac, acum plâng despre respectarea suveranității Ucrainei. Clasa medie și progresistă de oamenii ar trebui să trateze loialitatea lor simulată la cauza suveranității naționale cu dispreț complet.” citat din Brian Becker. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Ministerul rus de Externe a acuzat NATO că atacă Rusia cu propagandă

Ministerul rus de Externe a declarat că „prin încercarea de a face Rusia inculpat în contextul crizei ucrainene actuale, NATO și-a depășit propriile eforturi de propagandă din momentul agresiv împotriva Iugoslaviei”, „după sfârșitul Războiului Rece țara noastră a luat măsuri consecutive pentru evacuarea tensiunilor militare din regiunea euro-atlantică și pentru a reduce armele convenționale din Europa. Rusia și-a asumat, de asemenea, obligațiile fostei URSS și a retras trupele din Europa de Est și țările baltice. De asemenea, și-a onorat pe deplin tratatul privind lichidarea rachetelor cu rază scurtă și medie de acțiune.”

Adevărul ascuns din spatele Crimeei

Intervenția rusă în Crimeea este mai mult decât justificată în contextul actual, în care SUA și NATO au răsturnat guvernul legitim al Ucrainei prin forțe obscure (atât prin încurajarea și finanțarea grupărilor neo-naziste, cât și folosirea armatelor private de mercenari criminali Blackwater și Academy) și l-a înlocuit cu un regim marionetă.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat Occidentul de „o preluare anti-constituțională [și] confiscarea armată a puterii [în Ucraina]” și într-o conferință de presă din luna martie, a adăugat: „Cred că a fost o acțiune bine pregătită. Desigur, au existat detașamente de luptă. Ele sunt încă acolo, și am văzut cu toții cât de eficient au lucrat. Instructorii lor din Vest au încercat din greu, desigur.”

„În inimile și mințile oamenilor, Crimeea a fost întotdeauna și rămâne o parte inseparabilă a Rusiei“, a declarat Putin, care a adăugat că etnicii ruși s-au găsit izolați de patria-mamă, atunci când Uniunea Sovietică s-a prăbușit, atât în Crimeea cât și în altă parte. „Milioane de ruși au mers la culcare într-o țară și s-au trezit că trăiesc în străinătate, ca o minoritate națională în fostele republici ale Uniunii. Poporul rus a devenit una dintre cele mai mari, dacă nu cea mai mare, națiune divizată din lume.”

Fostul cancelar german, Helmut Schmidt, a scris în Die Zeit, abordând problema Crimeei, că ,,președintele Putin este complet înțeles“, și a adăugat că sancțiunile utilizate de UE și SUA împotriva Rusiei sunt „o idee proastă”.

Dar mass-media principală din SUA este infamă și ne induce în eroare să credem că acțiunile Rusiei în propria curte sunt un atac la democrație. Dar în mod intenționat nu relevă faptul că: „Populația majoritară în Crimeea vorbește limba rusă, se identifică cu Rusia și a fost în mod oficial o parte a Rusiei până când regiunea a fost transferată Ucrainei ca o măsură în mare parte administrativă în 1954.”
„Oamenii din Crimeea au votat în număr copleșitor, cu o marjă copleșitoare pentru a părăsi Ucraina și a federaliza cu Rusia”, conform globalsearch.ca.

Mass-media occidentală, dar în special cea americană, este o ,,mașină de propagandă” înveterând Rusia și pe președintele Putin, cum făcea Bush Jr. cu Irakul și Saddam Hussein, pentru ca apoi să se demonstreze că nimic nu a fost adevărat. Mai mult decât atât, SUA are un președinte (marionetă) cu numele Hussein.

Lăsând la o parte lovitura de stat SUA-NATO din Ucraina, conducta de gaz rusesc ce o traversează și populația pro-rusă din Crimeea, Rusia are o miză mai mare în Peninsula Crimeea: Flota Mării Negre cu baza în Sevastopol. Este la fel de clar ca lumina zilei că Rusia nu putea permite NATO să-i controleze propria-i flotă.

Mass-media și anumiți politicieni-marionetă vor să ne inducă ideea că Rusia dorește anexarea Ucrainei, pentru ca apoi să cotropească alte țări, ceea ce nu este deloc adevărat. Mulți fac confuzia, sub influența trecutului, că fosta URSS este Rusia, ceea ce la fel este foarte departe de adevăr.

În cazul în care acest lucru ar fi fost în intenția Rusiei, atunci am fi asistat la o intervenție simultană atât în Crimeea cât și în Ucraina. În schimb, Putin a ordonat trupelor să se întoarcă înapoi acasă și a făcut o declarație clară pentru toți: „Nu cred în cei care încearcă să vă sperie cu Rusia și care strigă că alte regiuni vor urma după Crimeea. Noi nu vrem vreo parte din Ucraina. Nu avem nevoie de acest lucru. Avem un teritoriu extrem de vast pe care trebuie să-l administrăm, nu avem nevoie de alte teritorii.”

NATO – care este armata privată a elitei din umbră – masează trupe ostentativ în jurul Rusiei

În ultimul timp, Statele Unite ale Americii și NATO au adus continuu tot mai multe trupe tot mai aproape de Rusia, pretinzând a răspunde la situația tensionată din Ucraina. Dar, după cum arată dovezile, ei sunt cei care orchestrează „situația tensionată” în primul rând și masează armatele în jurul Rusiei, ceea ce menține situația tensionată (totul este pus la punct exact după des-utilizatul principiu, inclusiv al operațiunilor ,,steag-fals” – Problemă-Reacție-Soluție).

Această hartă sarcastică (de mai jos) arată cât de multe baze NATO se află în imediata apropiere a Rusiei, iar multe dintre aceste baze sunt în prezent dotate de NATO cu trupe și arme grele.

SUA și NATO au mai mult de 1.000 de baze militare în întreaga lume, încadrând în principal Rusia și China.
video:

Urmăriți pe harta de mai jos cum arată scuturile americane anti-rachetă plasate în jurul Rusiei (acum cine pe cine atacă ?!).

Ca și cum acest lucru nu ar fi de ajuns, SUA și NATO ostentativ aduc trupe tot mai aproape de Rusia, solicitând sprijin public din țările membre NATO vecine Rusiei:

1. Distrugătoare ale Marinei SUA, USS Truxtun și Donald Cook au desfășurat exerciții militare comune cu doi dintre aliații lor, România și Bulgaria, în Marea Neagră (Distrugătorul Donald Cook și-a luat o lecție cu acea ocazie, citiți aici).

2. SUA a trimis aproximativ 600 de militari în Polonia, Lituania, Letonia și Estonia pentru exerciții militare.

3. Polonia, una dintre țările vecine Ucrainei, a cerut desfășurarea a 10.000 de trupe americane pe teritoriul lor. Există deja 100-150 dislocate în Polonia. Comandantul NATO, generalul Philip M. Breedlove, a declarat într-un interviu recent că una din opțiunile Alianței este de a muta o brigadă de 4.500 de militari de la Fort Hood, Texas, în Europa.

4. Șase avioane de luptă CF-18 și sute de forțe canadiene au fost deja expediate către România, consolidând forțele NATO în Europa de Est (baza aeriana M. Kogălniceanu). „Noi trimitem un mesaj Rusiei și aliaților noștri că luăm măsuri de a face o concordanță cu ceea ce NATO a spus, acțiunile de până acum ale Rusiei sunt inacceptabile” ne transmite un mesaj foarte clar ministrul Apărării Rob Nicholson (cu alte cuvinte : ,,Dragi aliați vă invităm la război cu copiii voștri și pe banii voștri…”).

5. Un alt factor îngrijorător este faptul că România (membru NATO și unul dintre vecinii Ucrainei) a lansat oficial formularul medical necesar înrolării pentru serviciu militar în timpul stării de război. De asemenea, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat că mulți dintre soldații în rezervă ai României lucrează în străinătate și vor fi chemați să slujească, dacă este necesar. Prim-ministrul României, Victor Ponta, a etichetat situația din Ucraina ca „extrem de gravă și se înrăutățește pe zi ce trece.” Dl. Ponta a adăugat că această stare de evenimente este „cea mai mare provocare de securitate pentru România, din ultimii 20 de ani.” Ei bine, eu nu văd lucrurile în acest fel – cu excepția cazului în care SUA și NATO se pregătesc pentru ceva mare și liderii români o știu.

6. România a confirmat, de asemenea, achiziționarea de avioane de luptă F-16 dotate cu armament și echipament, pentru o sumă estimată de 457 milioane dolari. Jeturile vor fi achiziționate de la SUA, printr-un transfer parte terță din Portugalia (iată din nou informații care n-au fost spuse poporului român. S-a spus că se cumpără din Portugalia, atât.)

7. Brzezinski (un anti-rus notoriu) și senatorul McCain (o marionetă ascultătoare și plictisitoare) vor ca americanii să trimită arme în Ucraina.

În concluzie: Trupele ruse sunt staționate pe teritoriul rusesc

Între timp, SUA și NATO au sancționat financiar Rusia, au amenințat-o cu fiecare ocazie și au trimis trupe, avioane de luptă, nave militare și armament greu în peste jumătate din întreaga lume. Cu toate acestea, ei îndrăznesc să o numească „Operațiune de menținere a păcii.”

Care ar fi reacția dumneavoastră, cetățeni americani, dacă Rusia și China ar începe desfășurarea de exerciții militare comune în apropierea Coastei de Vest staționând trupe și artilerie grea în Mexic, și să implementeze avioane de luptă în Cuba?! Ar arăta ca o operațiune de menținere a păcii, sau mai mult ca o amenințare la adresa națiunii vostre?!

Articol scris de Alexander Light  

Citiţi şi:
Confruntarea titanilor: propagandă, manipulare, omenirea în pragul unui «război total»
Adevărul despre Rusia și situația actuală din Ucraina – o nouă încercare masonică de a declanșa un conflict mondial

yogaesoteric
6 august 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More