Albert Einstein şi al Treilea Război Mondial

Vremuri mizerabile, trepidante şi distopice! Cum arată acum, viaţa tuturor e o „vale a plângerii”. Nu e o exagerare! Ce este acesta, dacă nu un război biologic planetar? Implicaţiile unor arme nucleare ar fi fost catastrofale, deci, inconvenabile scopului, pentru că nu le-ar lăsa nicio marjă de eroare, nici a doua şansă! Să ne aşteptăm în viitorul apropiat la nişte arme precum cele din „Căderea nopţii”?

În 1949, Einstein a declarat unui ziarist: „Nu ştiu ce arme se vor folosi în al Treilea Război Mondial, dar ştiu exact că în al Patrulea se vor folosi pietre”. La cel fel de pietre s-a referit Einstein? Probabil, pietre cosmice. Iar după „căderea nopţii” pe planetă, nimeni nu va mai deţine supremaţia! Statele lumii şi imperiile, a căror suveranitate se termină la graniţa lor, nu vor mai avea soluţii la îndemână.

În 1945, la mai puţin de o lună după ce bombele atomice au distrus Hiroshima şi Nagasaki, Einstein declara pentru The New York Times: „Singura salvare pentru civilizaţia umană este crearea unui guvern mondial. Paşii rătăciţi ai istoriei au condus omenirea spre ceea ce există deja: „Guvernul Mondial din umbră”. Întrebarea este: de când Bill Gates a devenit medic planetar, încât în faţa profeţiilor sale apocaliptice, în faţa acestui război biologic, îngenunchează toţi liderii de stat şi medicii care au depus jurământ pentru respectarea vieţii?

Toate pandemiile, începând cu gripa aviară, pesta porcină şi toţi fraţii creaţi pe lamela microscopului, eliberaţi pe planetă să creeze moarte, spaimă şi supunere, sunt etape ale unui război biologic minuţios plănuit. Pe motiv că am aglomerat planeta, mondialiştii ne vor face să mâncăm din tomberoane, să bem apă din fecale (cum a demonstrat într-un film pe YouTube monstrul Bill Gates). Vor trece la modificarea structurală a fiinţei umane şi trimiterea ei la cel mai de jos cat al existenţei, acela în care autorităţile vor arunca o pâine în mulţime, iar oamenii se vor ucide între ei pentru ea.

Revenind în fantastica realitate, la anul şi la mulţi ani de aici înainte vom purta măşti, vom trăi în stare de alertă, carantinaţi pe regiuni, transportaţi de vii la gropi comune. Dacă cineva îşi închipuie că vom reveni la ceea ce am fost până în 2020, se înşeală! E de dorit să ne păstrăm mintea sănătoasă şi conştiinţa trează! Plantate şi replantate periodic, noile tulpini vor da iama pe planetă. Vor veni alte valuri de virusuri, încât le vom uita numărul, iar noi nu vom mai purta nume, ci numere, ca la Auschwitz. Eu mă voi numi WQ2792249KYZ, de pildă.

Nici genuri nu vor mai fi în umanitate! Feminin, masculin, vor fi ridicole! Miliardarul Elon Musk şi-a botezat nou-născutul cu numele „X AE A-12”. Nu e glumă! Conform recentelor directive imbecile, emise de la fel de imbecilii capi ai UE, copiii vor fi obligaţi să spună părinţilor Părinte 1, Părinte 2, nu mamă şi tată. România se află pe un astfel de contrasens. Pe scena covid se conturează ziduri şi închisori nemaiauzite. Orwell ne bate pe umăr cu zicala celebră: „unele animale sunt mai egale decât altele”. Groparii naţiunii noastre se vor autodeclara eroi. Eroii impostori care vor ermetiza, vor dilua, vor confuza şi vor supune diversiunilor viaţa noastră şi orice tip de informaţie reală, pentru că au de executat „Plandemiile” neo-bolşevismului mondial.

Democraţia autohtonă nu se împacă deloc cu noul fascism cu interfaţă digitală, promovat de către Iohannis, preşedintele care a funcţionat de-a lungul mandatelor doar ca provocator extremist, împreună cu gaşca sa de acoliţi siniştri şi agenţiile de presă, toţi într-un continuu delir, cântând la acelaşi trombon, umăr la umăr cu ONG-urile soroşiste. Halal autorităţi statale! Numai pe genunchi şi în genunchi în faţa păpuşarilor îşi fac treaba!

Ne-am vindecat de „ciuma roşie”, dar ne-a molipsit holera galbenă, maşinăria de război intern, care abuzează de putere! După aproape doi ani de scenariu ştiinţifico-fantastic numit „covid”, vedem cum se adânceşte diferenţa dintre cifrele măsluite, prezentate de autorităţile vândute ale statului şi cele ale realităţii, ascunse prin metode bolşevice. Toţi cei care decedează zilnic în România, proces firesc, întâlnit şi în anii anteriori, sunt trecuţi la „morţi covid”, niciun deces nefiind raportat oficial ca efect post vaccin anti-covid, deşi zeci de persoane au murit la câteva ore sau zile după vaccinare. Aparţinătorii nu pot verifica cauza reală a morţii, autopsierea decedaţilor fiind interzisă chiar de OMS. Întâmplător? Nu! Statistica deceselor, considerată normală, credibilă, în anii trecuţi, este preluată cu ton apocaliptic, în regim de „breaking news”, pe toate televiziunile mituite cu bani grei de la bugetul statului, adică din contribuţia cetăţeanului român, şi dezbătută de către aşa-zis „specialişti”, spre înfricoşare şi luare aminte, pentru că şi aceşti analişti şi-au dat onoarea pe trădare, accesând un discurs părtinitor manipulării, de folos autorităţilor, în startul altor măsuri restricţionale.

În funcţie de interesele găştii de la guvernare şi de ordinul primit, cifrele covid fie scad ca prin magie (durata campaniilor electorale şi alegerile), fie cresc astronomic pe zonele şi segmentul interesului lor. „Al treilea val”, „o nouă tulpină” sunt pronunţate apocaliptic, astfel ca mulţimea să fie îngrozită, să accepte opresiunile şi chiar să aplaude acest instrument în slujba lui KWI, numit „Grupul Strategic”. „Stăpânul inelelor” a ajuns stăpânul ţării, creator de restricţii diabolice şi terorism anti-ortodox, eludând legile, precum s-a constatat şi în cazul re-carantinării orașului de pe Bega, act sancţionat de Justiţie. „Plandemia” haşurează toată planeta, dar e vizibil că slugoii locali sunt mai leali mondialiştilor, ştiind că românul e răbdător.

Ceea ce vedem în acest exerciţiu de „disciplinare” a populaţiei este episodul condamnabil de umflare a averilor profitorilor de pe urma plandemiei, începând cu maleficele personaje Cercel, Rafila etc. În numele unui bine iluzoriu, măsurile stalinist-naziste aplicate românilor calcă în picioare nu numai respiraţia normală, dar şi respiraţia democraţiei. Şi respiraţia generaţiei viitoare, obligată să fuzioneze cu cea a unor maşinării digitale! În numele dezinformării cu privire la „plandemia” covid, mass-media a întins mâna la milioanele de euro dăruite de găştile lui Iohannis, pentru că şi-au dat seama că le e „mai aproape pielea decât cămaşa”. Bine mituită, a devenit trâmbiţa sistemului, abonată cambiilor la ordin, cu un limbaj apocaliptic fără egal în exegeza jurnalismului românesc. Probabil, stă în firea jurnaliştilor ca banul să-i corupă.

Un intitulat „cap limpede”, mercenar-jurnalist, aruncă cu noroi la comandă, îşi permite să linşeze un doctor în ştiinţe medicale, cu ani grei de studiu, să afirme că e şarlatan, deşi a tratat numeroşi bolnavi covid, după o schemă proprie! Strigoiul cu multe bube-n cap, inclusiv cu amintiri bântuitoare despre dispariţia jurnalistului Dan Andronic, e departe de a fi cap limpede! E un cap pătrat, prin felul în care se manifestă cu păreri despre oricine şi orice, dându-se chiar critic de film pentru curcile care îl ascultă, invitat pe la televiziuni să facă circ, pentru că nimeni nu i-a cerut un certificat de testare psihiatrică.

Medicul pneumolog Flavia Groşan, care a vindecat sute de pacienţi fără spitalizare sau vaccin, atrăgea atenţia că supradozele de oxigen administrate, conform unui protocol ucigaş în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienţilor. Din reacţiile la adresa ei înţelegem că presa şi unii colegi-medici i-ar fi dorit morţi şi legaţi de paturi pe românii înviaţii de către doctoriţa absolvită de orice vină profesională de „Colegiul medicilor”.

Autorităţile şi presa au devenit inamicii poporului. Confiscarea statului de drept, a Justiţiei, desfiinţarea S.I.I.J., confiscarea libertăţilor şi drepturilor individuale, batjocorirea Bisericii Ortodoxe Române, a Credinţei Creştine şi Tradiţiei milenare, toate aceste au privilegiat puterea brutală, abuzul, despotismul, dictatura şi tirania. Deşi e hrănit cu resturile democraţiei, poporul nu dă răspunsul cuvenit trădătorilor. Abia o duce de pe o zi pe alta, dar la vot, dă mereu cu oiştea în gard. Poporul a uitat că el însuşi înseamnă Credinţă, Biserică, Tradiţie, Demnitate, Spiritualitate, într-un spaţiu geografic bine delimitat, fără nimic globalist, progresist în sens decadent, nimic LGBT şi niciun virus de import. Cred că poporului îi place să iasă pe stradă doar cu bilet de voie. Profesia mă ajută să privesc totul prin lupă, dar mă şi obligă. N-am cum să pactizez cu diavolii. Nu-mi dă voie legea. Nici nu pot manipula! Nu-mi dă voie conştiinţa!

Autor: Maria Diana Popescu

Citiți și:
De ce nu poate exista un popor liber fără libertatea de exprimare
Am ucis o lume a copilăriei autentice, ca să ne preschimbăm copiii în boți virtuali

 

yogaesoteric
30 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More