Am crezut dintotdeauna în Dumnezeu. Dar de existența Nefârtatelui m-am convins abia după 1990

Revelația Apocalipsei poate să dezvăluie adevărata față a Diavolului și să-l facă de recunoscut maselor. Trăim Revelația acum și autorii lucizi occidentali remarcă faptul că occidentalii au probleme să recunoască fața Diavolului în timp ce oamenii din Europa de Est au memoria mai proaspătă și îl pot recunoaște mai ușor.

Această remarcă este greșită, pentru că cel puțin la noi în țară sunt destul de mulți ce se cred occidentalizați, căci au până și orbul occidentalilor. Dar așa cum arată Eamon mai jos, toți se vor trezi mai devreme sau mai târziu.

Trucul Diavolului

Cel mai mare truc pe care diavolul l-a făcut vreodată a fost să convingă lumea că el nu există.” Acest citat este atribuit autorului, filosofului și poetului francez Charles Baudelaire, făcând parte dintr-un articol publicat în Le Figro, în 1864.

A fost o perioadă de tulburări și nemulțumiri în Franța, tulburări sociale, inegalități și o întoarcere la un status quo aristocratic după eșecul Revoluției Franceze. A fost o perioadă confuză și dezbinată.

Articolul lui Baudelaire a fost văzut ca o metaforă a forțelor malefice întunecate care au condus la acea vreme poporul francez asediat. Diavolul lui Baudelaire nu s-a ascuns, era deschis și era acolo pentru ca cei cu ochi să vadă. Nici nu și-a cerut scuze sau și-a explicat răul. Acest Diavol, însăși personificarea tuturor aspectelor rele, a fost protejat de bunătatea inerentă a majorității. Masele care nu puteau înțelege nivelul de răutate care le domina și controla viața, indiferent de cât de evidente erau aceste forțe.

Diavolul convinsese într-adevăr oamenii că el nu exista. Și așa Diavolul a rămas pe locul lui. Războiul franco-prusac din 1871 și cele două războaie mondiale catastrofale au fost toate opera lui și totuși oamenii au continuat să-i nege existența.

Diavolul trăiește și astăzi, este văzut ca fiind văzut la Davos, grupul Bilderberg, City of London și pe Wall St. Diavolul este cartelul bancar internațional; această Kabală a inițiat și a finanțat ambele părți ale fiecărui conflict major de secole.

Nicio țară nu câștigă vreodată un război, costul oricărei victorii este întotdeauna „pirhic”, pierderea de sânge și comori nu pot justifica niciodată câștigurile. Și totuși, bancherii câștigă și profită mereu de pe urma conflictelor, războiul creează datorii, iar mai mulți bani datorați bancherilor înseamnă mai mult control. Diavolul își primește întotdeauna meritul.

Oricât de relevante ar fi fost scrierile lui Baudelaire în Europa de la mijlocul secolului al XIX-lea, ele sunt mai mult astăzi. Există o disonanță cognitivă care încă există în conștiința majorității lumii occidentale. În timp ce mulți se trezesc din cauza covidului și a Marii Resetări, din ce în ce mai evident, există încă o majoritate care poate recunoaște actele rele, dar nu Diavolul din spatele lor.

Acest relativism moral este târgul faustian pe care occidentalii sunt forțați să îl facă cu privire la nivelurile acceptabile ale răului.

Acest fenomen de disonanță cognitivă pare a fi în principal o suferință occidentală. Vestul colectiv de după război s-a bucurat până de curând de standarde ridicate de trai și de confort în comparație cu lumea în curs de dezvoltare. Aceste generații norocoase nu au suferit niciodată realitățile dure ale epocii coloniale în același mod ca și popoarele din „Lumea a treia”.

Națiunile cândva colonizate din Asia, Africa și America Latină au nevoie de puține convingeri cu privire la existența răului. Este în ADN-ul lor, transmis prin generațiile strămoșilor lor asupriți. Occidentalii nu aveau motive să pună la îndoială serios sistemul care îi conducea, colonizații dimpotrivă, au făcut-o întotdeauna.

În mod similar cu germanii, cei din Vest este mult mai puțin probabil să recunoască răul evident decât cei din fostul Est care au asistat la el după căderea Zidului Berlinului. Dictatura bancherilor care a urmat le-a distrus societățile și i-a dezbrăcat pe oameni de demnitățile rămase. Vest-germanii cândva prosperi sunt cei mai înclinați să aibă încredere în sistem și în guvernul lor. Cei din fostul Est știu mai bine.

Idem pentru rușii care au trăit deceniul pierdut al anilor ’90, când Rusia a fost jefuită și umilită de forțele prădătoare ale capitalismului occidental. Putin a restaurat suveranitatea și demnitatea poporului rus. Putin cunoștea inamicul, motiv pentru care se bucură de popularitate și de sprijinul masiv din partea poporului rus. Ei înțeleg dușmanul cu care se confruntă, au văzut adevărata față a Diavolului și știu că el există.

Oamenii înțeleg că este natura omului să colaboreze și să urmărească scopuri comune. Lucrătorii siderurgici, asistentele medicale, fermierii etc., cu toții se unesc pentru a-și proteja interesele colective. De asemenea, este larg acceptat faptul că există într-adevăr o „elită” bogată și puternică, care este avantajată în mod disproporționat de guverne, iar orice așteptare de corectitudine a dispărut de mult.

Cu toate acestea, ideea că aceiași oameni bogați și puternici se adună și ei pentru a-și promova interesele este considerată o „teorie a conspirației” ridicolă. Occidentalii au ajuns să accepte minciuna, corupția și incompetența guvernelor, au devenit aproape desensibilizați la asta. Cu toate acestea, existența unui plan pus la punct de o „kabală” a puternicilor care conduc din umbră lumea, este pentru cei mai mulți din Occident considerată o pură ficțiune.

Toate indiciile sugerează că această Kabala sinistră se află acum într-o cursă contra cronometru. Odată cu prăbușirea economiilor din întreaga lume, fereastra de implementare a planului lor se închide pe măsură ce influența lor globală scade rapid. Sistemul lor și-a urmat cursul și ei știu asta, ceea ce explică graba neobișnuită cu care urmăresc să impună marea lor resetare demonică.

Furia izbucnește în întreaga lume, iar oamenii au multe motive pentru care să fie supărați. Covid, foamete, deficit de energie, inflație. Fiecare în parte dintre aceste probleme este devastatoare, dar efectul compus al tuturor împreună determină o furtună colosală, așa cum lumea nu a văzut niciodată. Singurul aspect care va împiedica Marea Resetare este o masă critică de oameni treziți care refuză să se conformeze.

Pentru ca aceasta să se petreacă, este nevoie ca oamenii să înțeleagă că toate problemele actuale ale lumii, ce au fost menționate mai sus, derivă dintr-o singură sursă: cartelul bancar central, cu sediul în City of London. Acesta a controlat prin proxy sistemul financiar american și global cel puțin din 1913, când a creat ilegal Sistemul de Rezerve Federale în America. De atunci, a fost folosit ca o armă de război împotriva umanității.

Acest cartel a investit puternic în toate industriile multinaționale majore, în special în sectorul apărării. Așa cum a fost înainte de Primul Război Mondial, când „Comercianții morții”, producătorii de arme, erau toți deținut de aceiași bancheri. Toate războaiele sunt războaie ale bancherilor, conflictul din Ucraina care se desfășoară acum nu este în esență diferit.

Este o Kabală care prosperă din haos și devastare. Creează depresiuni, astfel încât să poată cumpăra active pe 2 bani. Răstoarnă guvernele și măcelărește civili nevinovați. Modelul său de afaceri a fost comerțul cu sclavi, cu mizeria și suferința umană încă de pe vremea Companiei Indiilor de Est, acum mai bine de 300 de ani.

Este aceeași Kabală care a lansat cea mai mare crimă împotriva umanității din istorie, cu minciuna covid. Și încă o dată Diavolul nu și-a ascuns răul, ne-au spus ei, era vorba de depopulare. Și același obiectiv declarat de depopulare se află în centrul absurdului „Green New Deal”.

Când Diavolul îți tot spune că vrea să omoare cea mai mare parte a umanității, cu siguranță este necesar să accepți că există!

Biden, Johnson, Macron și colaboratorii sunt doar vârfurile, la fel ca și Schwab și Gates. Ei sunt doar liderii soldaților pentru forțele cu adevărat puternice care i-au creat și îi dețin. Crimele împotriva umanității comise de acești „oameni mai mici” sunt fără precedent în istorie.

Din păcate, nu există o pedeapsă proporțională cu crimele lor. Cu toate acestea, eliminarea doar a acestor oameni dezgustători, care în cele din urmă vor fi trași la răspundere (putem spera), nu este de ajuns. Nu este suficient să tăiați vârfurile dacă rădăcina rămâne pe loc. Sistemul bancar central și puterea pe care acesta o deține este necesar să fie distruse, cel puțin pentru a nu prinde din nou rădăcini.

Diavolul nu mai poate convinge suficientă lume că nu există. Răul care este el poate exista doar atunci când oamenii buni nu fac nimic și vedem oameni buni în jur, iar lumea se unește în rezistența împotriva dușmanului comun.

A sosit momentul în care toți oamenii este necesar să înțeleagă ce se petrece și ce este în joc, altfel, Diavolul ar putea fi cel care va decide viitorul umanității. Iar asta nu poate fi lăsat să se petreacă!

Eamon Mc Kinney

Citiți și:
Răul ascuns la vedere. „A amesteca politica, medicina și cenzura este ceva extrem de periculos” – Dr. Mark Sircus
Toma Albert: Mai există „oameni buni”?

 

yogaesoteric
9 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More