America este condamnată pentru că și-a pierdut tinerii

 

„America este o țară condamnată, pentru că tinerii americani (sau conştiinţele lor) ne-au fost furați.

Statele Unite sunt o țară încâlcită. Din acest punct de vedere, SUA nu au rivali. Americanii au drept de vot de la 18 ani, iar aceasta este și vârsta relației sexuale consimțite și vârsta la care poți merge în armată. Deci, tinerii de 18 ani pot să influențeze alegerile, pot ucide și pot să fie uciși în luptă, însă sunt considerați prea iresponsabili pentru a cumpăra o armă de foc sau alcool, două acţiuni la care au dreptul doar de la 21 de ani”, scrie Paul Craig Roberts, fost adjunct al secretarului Trezoreriei SUA în timpul președintelui Ronald Reagan.

„Un tânăr de 18 ani poate fi trimis la război înarmat până în dinți, însă nu poate cumpăra un pistol. Poate influența alegerile și modul în care va fi condusa țara, însă nu poate bea un pahar la restaurant.

Ce știe un tânăr de 18 ani despre viață și despre politică? Cu foarte rare excepții, nimic.

Principala funcție a universităților americane a ajuns să fie introducerea în civilizația antiamericană, antioccidentală și anti-albi, care este apoi picurată în licee și școli. SUA sunt poate prima țară din lume care folosește educația pentru a-și distruge viitorul. Mai mult ca sigur, SUA sunt prima țară care face imposibilă existența multiculturală. Politica identității promovată de stânga liberal-progresistă rupe țara în grupuri identitare ostile, dintre care unele au reușit să-și cultive statutul de victimă, pe care îl folosesc pentru a-i oprima pe cei ce nu au acest statut de victimă, în special bărbații albi heterosexuali.

Stânga liberal-progresistă antiamericană a reușit să spele pe creier o parte însemnată a tineretului american. În America, cei mai buni studenți nu sunt cei cu cele mai mari note. Cei mai buni sunt cei cu note mici, care nu vor să fie îndoctrinați, ci vor doar să-și trăiască viața.

Studenții cei mai silitori sunt receptivi la demonizarea țării și a lor înșilor. Acești studenți au fos vizați de campania democraţilor pentru înregistrarea masivă a alegătorilor. Acești tineri au fost axaţi pe îndepărtarea «rasistului misogin» de la Casa Albă.

Din nefericire, viitorul SUA depinde de un tineret spălat pe creier și ignorant, plin de dorința de a se impune și de încrederea că ei știu cel mai bine.

Rușii si chinezii vor fi poate viitorii lideri, pentru că se pot elibera de propaganda cum că o țară anume este hegemonul indispensabil. Eliberarea vine deseori nu de la cei care vorbesc limba libertății, ci de la cei care au suferit în lipsa libertății.

Absolvenții școlilor americane au nevoie de un deceniu pentru a-și reveni din îndoctrinare. Propun ca vârsta minimă pentru vot să fie stabilită la 30 de ani. Cel mai bine ar fi la 40 sau 50 de ani. Însă unii au mai învățat și din lecțiile vieţii. La 18 ani, nu au primit încă asemenea lecții.

Să-i lași pe niște oameni considerați iresponsabili când vine vorba să comande o băutură sau să cumpere un pistol să decidă care va fi conducerea țării este o nebunie. În special în America.”


Citiţi şi:
Totalitarismul ce se apropie
Vom fi, oare, obligați să retrăim coșmarul din care de-abia am ieșit?
Soros, democrații americani, combaterea naționalismului și rețeaua globală de universități umaniste (I)

 

yogaesoteric
10 februarie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More