«America în plină transă malefică» – o șocantă descriere din interior a proiectului guvernamental secret MK-Ultra

 

Lucrarea America în plină transă malefică, apărută la editura Shambala, ridică un voal ce ascunde realități cumplite, care definesc societatea noastră într-un mod mult mai acut decât marea majoritate a oamenilor își imaginează. Autoarea, Cathy O’Brien, a fost supusă timp de 20 de ani unor severe programe de control al conştiinţei, dar cu ajutorul unui fost agent al Departamentului Apărării SUA, Mark Phillips (coautor al cărții), și-a recăpătat pe deplin integritatea psiho-mentală.

Programarea la care a fost supusă a fost aceea de sclavă sexuală a „elitelor” din lumea politică americană (în special de la Casa Albă), dar și aceea de mesager al unor informații foarte secrete. Datorită unei forme de receptivitate mentală ce i-a fost cultivată încă din copilărie, Cathy era capabilă de o uimitoare memorie fotografică, ce îi permitea să înregistreze și apoi să reproducă mesaje verbale, texte, documente, coduri de cifre sau chiar cărți întregi, fără niciun fel de eroare. După recăpătarea coerenței sale psihice, Cathy O’Brien a realizat importanța mesajelor pe care încă și le amintea. În plus, ea memorase perfect dialoguri între personaje din „înalta societate” americană, își amintea ce a văzut în numeroase baze militare subterane, avea informații despre așa-numitele „proiecte negre” sau despre planurile „elitelor” de instaurare a așa-numitei „Noi Ordini Mondiale”… Toate acestea au făcut-o pe autoare să înțeleagă că împotriva umanității se desfășoară un extrem de periculos asalt de care populația nu este conștientă. Tocmai de aceea Cathy O’Brien a considerat că este de datoria ei să lanseze un puternic semnal de alarmă care să mobilizeze cât mai mulți oameni să descopere adevărul unor strategii teribile, aflate în plină desfășurare.

Chiar dacă prima ediție a cărții (Trance-formation of America) a apărut în anul 1995, mesajul său continuă să fie de o stringentă actualitate. Acest mesaj ar putea fi sintetizat astfel: Guvernul din Umbră utilizează pe scară largă tehnici avansate de control al conştiinţei pentru a obține mase de sclavi total obedienți. Populația este manipulată prin educație, instituții ale „autorităților” și mai ales prin mass-media. Însă „Elita” are nevoie de un cerc de sclavi mai sus-puși în ierarhia socială, care să îndeplinească fără crâcnire roluri de politicieni, lideri religioși, „experți” în toate domeniile importante, formatori de opinie, staruri de divertisment, spioni, teroriști la comandă etc.

Metodologia prin care astfel de personaje-cheie sunt formate este extrem de precis elaborată. Ea se bazează pe cercetări în domeniul psihologiei care datează încă de pe vremea naziștilor. Este, de altfel, un fapt recunoscut că numeroși oameni de ştiinţă germani au fost aduși în America după al Doilea Război Mondial, iar experiența lor a avut o contribuție marcantă în structurarea CIA sau NASA. Principiul esențial al tehnicilor de control malefic al conştiinţei este strâns legat de un anumit mecanism disociativ pe care conștiința umană îl manifestă atunci când este supusă la experiențe teribil de traumatizante. Atunci când se confruntă cu o intensă și prelungită suferință, conștiința caută să izoleze acea stare, să o înconjoare cu un fel de zid de uitare-refulare pentru a opri în felul acesta chinul sau chiar amintirea dureroasă. Se produce astfel o separare-disociere a conștiinței, iar procesul se poate repeta în diferite forme pentru a produce mai multe compartimentări care nu au legătură una cu cealaltă. În acest mod, în subiectul respectiv ajung să coexiste mai multe personalități. Suferința extremă poate fi cauzată prin privare de somn, apă, hrană, prin tortură, abuzuri sexuale, electroșocuri, ritualuri satanice etc.

Un aspect esențial este că atunci când are loc mecanismul disociativ, conștiința devine foarte sugestibilă și poate fi cu ușurință programată. Partea mai stranie este că folosind anumite simboluri sau cuvinte-cod, respectivele personalități specifice pot fi declanșate la comanda programatorului, fiind practic imposibil ca voința fragmentată a subiectului să se poată opune. Prin această formă de control al conştiinţei pot fi comandate orice tip de comportamente: inhibarea sau potențarea unor facultăți mentale, nuanțe sexuale, acte criminale executate la ordin etc. Cel mai ușor pot fi programați copiii, mai ales când sunt preluați de la naștere și sunt formați până la vârsta de șase ani. Bineînțeles, motivul este acela că la astfel de vârste fragede copiii nu au dezvoltate niciun fel de mecanisme de apărare psihică și nu opun niciun fel de rezistență.

Acest gen de experimente (și de utilizare a unor astfel de sclavi) a făcut parte din ceea ce guvernul SUA a recunoscut oficial în anii ’70 că s-a numit „proiectul MK-Ultra”, continuat apoi ca „proiectul Monarch”. Existența experimentelor a fost dovedită de mii de documente care au fost descoperite oarecum accidental. Poziția oficială a autorităților americane este că MK-Ultra s-a derulat doar în perioada 1953-1973, după care totul ar fi fost oprit. Însă experiența relatată de Cathy O’Brien arată că nu a fost deloc așa, ci dimpotrivă, programarea sclavilor de toate tipurile a continuat și după anii ’70, chiar în forme mult mai avansate și diversificate. De exemplu, autoarea relatează cu amănunte concludente că în scopul de a fi programată a fost dusă, inclusiv în anii ’80, în facilități secrete ale NASA sau ale unor baze militare. Printre acestea a menționat bazele NASA de la Goddard Space Flight Center (aproape de Washington DC), Kennedy Space Center (din Titusville), bazele strict sectere Marshall Space Flight Center (din Huntsville-Alabama), Offit Air Force (din Nebraska), Swiss Villa Amphitheatre (din Lampe-Missouri) sau baza Presidio (din Monterey-California). Echipamentele de programare a conştiinţei din aceste baze includeau tancuri (bazine) de deprivare senzorială, dispozitive de creare a unei realități virtuale, simulatoare de zbor, programe complexe de hipnoză sau sunete armonice special concepute pentru a reseta conținutul conştiinţei.

În calitatea sa de „sclavă de lux” (așa-numitul „model prezidențial”), Cathy O’Brien a fost programată să satisfacă cerințele sexuale ale unor personaje precum foștii președinți Gerald Ford, Ronald Reagan, George Bush senior, Bill Clinton. Pe lângă aceștia a mai fost oferită lui Dick Cheney (ministru al Apărării), fostei secretare de stat Hillary Clinton și câtorva senatori. Dincolo de umilințele și torturile la care a fost supusă, în aceste medii Cathy O’Brien a aflat numeroase informații despre planurile elaborate de „Elitele” din Umbră pentru a instaura Noua Ordine Mondială. Aceste planuri vizează printre altele crearea unei Poliții Mondiale, care să utilizeze forțe speciale de soldați-roboți, patrule de elicoptere negre sau arme electromagnetice de control al maselor. O’Brien a auzit și referiri uimitoare la proiecte negre (finanțate din bugete secrete) care vizează călătoriile în timp, salturi inter-dimensionale, contacte cu ființe extraterestre.

În cadrul unor discuții ce au avut loc la Bohemian Grove, cu ocazia unor ritualuri satanice care implicau și sacrificii umane, O’Brien i-a auzit pe unii dintre cei mai proeminenți guvernanți americani afirmând că pentru a soluționa problema supra-populării nu ar fi suficientă metoda controlului maselor prin propagandă, ci ar fi nevoie de un uriaș genocid pentru a fi eliminați cei „indezirabili”. În multiple ocazii, O’Brien a aflat că globalizarea și acordurile internaționale (gen NAFTA) nu sunt decât forme abile de atragere și manipulare a națiunilor în curse care să lipsească statele de suveranitate, de fonduri monetare și de resurse naturale pentru ca în final guvernanții din toate țările să accepte subordonarea față de „Noua Ordine Mondială”. În același scop „Elitele” desfășoară tot felul de strategii militare, finanțează facțiuni rebele și urmăresc apoi să intervină prin puterea SUA, pentru a extinde dominația Guvernului Mondial. O’Brien descrie în tot acest tablou și implicarea strânsă a lojilor masonice și a iezuiților, precum și ritualurile satanice la care „înalta societate” ia parte, ocazii cu care participanții intră în legătură cu demoni și spirite infernale. Autoarea aduce de asemenea multe detalii despre faptul că guvernul american obținea cu acoperirea serviciilor secrete uriașe sume de bani din comerțul cu droguri, din pornografie și pedofilie.

Stăpânii lui Cathy O’Brien nu își făceau probleme că ea ar fi putut dezvălui informațiile ultra-secrete cu care a intrat în contact. Oricum fusese stabilit să fie ucisă la vârsta de 30 de ani, când majoritatea sclavelor sexuale erau considerate „expirate”. Programatorii erau convinși că în urma traumatismelor la care a fost supusă a devenit un instrument complet docil, lipsit de voință proprie. Însăși autoarea recunoaște că prin acele tehnologii a fost literalmente scoasă din sfera de conştiinţă obişnuită și trăia doar prin programele subconștiente induse. Își pierduse liberul arbitru, capacitatea de a gândi și nu mai era capabilă să își pună întrebări cu privire la ceea ce i se petrecea. „Puteam să fac doar ceea mi se spunea”, mărturisește O’Brien în carte. Și nu ar fi fost niciodată în stare să înțeleagă ceea ce i se petrecea dacă nu ar fi fost ajutată de Mark Phillips, un specialist în cercetările privind controlul conştiinţei.

Întâlnirea cu Mark a avut loc printr-un concurs de împrejurări marcate de extraordinare sincronicități. Aflată deja în fața iminenței morții sale, Cathy a avut un vag instinct de conservare și i-a destăinuit lui Mark că se află într-un mare pericol. I-a spus că cineva încearcă să o omoare, dar nu putea să explice cine și de ce. Mark a început să înțeleagă despre ce era vorba, dar și să realizeze că dacă dorea să o ajute, el însuși se afla în pericol. A vândut tot ce avea și împreună cu Cathy și fiica ei atunci în vârstă de opt ani (care fusese inclusă încă de la naștere în aceleași programe de control al conştiinţei) au căutat un refugiu în zonele pustii din Alaska. Mark a ajutat-o pe Cathy să își refacă psihicul grav afectat și a utilizat în acest sens terapii specializate cum ar fi obținerea unei stări de martor, rememorarea detașată a experiențelor trecutului sau auto-inducerea unor stări de transă. I-a oferit hrană sănătoasă, vitamine, protecție, liniște și multă afecțiune. Cathy a început să se refacă destul de rapid, în schimb Kelly (fiica ei) a fost luată în custodia poliției statului Tennessee și ținută în închisoare fără a fi oferit niciun motiv. Orice demersuri întreprinse pentru a clarifica situația ei au fost întâmpinate de cripticul șablon că în cazul ei ar fi o situație legată de „Siguranța Națională”! Abia după ce a împlinit 18 ani, Kelly, aflată încă într-o puternică stare traumatică, a fost dată în grija mamei sale. Este edificator să menționăm că în cadrul programelor de control al conştiinţei Kelly a fost martoră la ritualuri satanice, sacrificii umane și scene de canibalism. În ziua când Cathy a revăzut-o pentru prima dată pe fiica sa după ieșirea acesteia din închisoare, Kelly tocmai fusese supusă unei alte traume în camera de spital, unde pe pereți erau scrise cu sânge mesaje sataniste.

Deși extrem de șocante, relatările oferite în carte de Cathy O’Brien și Mark Phillips sunt departe de a fi rodul unor imaginații bolnave. Lucrarea este însoțită de zeci de documente și fotografii. După editarea acestei cărți, Cathy și Mark, care între timp s-au căsătorit, au susținut mai multe conferințe publice și au cooptat numeroase personalități marcante (terapeuți, generali sau personal din toate ramurile armatei, membri ai serviciilor secrete) care au depus la rândul lor mărturie că programul MK-Ultra este un demers extrem de dur, coordonat global, și în care sunt implicați mii de subiecți din zeci de state. Cu toate acestea, în maniera cu care suntem obișnuiți, autoritățile din lumea întreagă cataloghează astfel de relatări ca fiind simple „teorii ale conspirației”.

Citiți și:
MKULTRA. Odioase experimente de control mental şi manipulare comportamentală realizate de CIA
Programarea Mentală – «Asul din mânecă» al organizaţiei criminale a «Iluminaţilor»
Origini și tehnici de control al conștiinței: programarea Monarch – o continuare a proiectului MK-Ultra

yogaesoteric
13 iunie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More