Amplificaţi plăcerea

Amintiţi-vă o întâlnire extrem de reuşită din viaţa voastră amoroasă. Închideţi ochii, relaxaţi-vă şi evocaţi respectivul moment. Insistaţi asupra tuturor detaliilor, pornind de la decorul în care vă aflaţi atunci până la senzaţiile intense pe care le simţeaţi atunci. Amintiţi-vă starea de relaxare şi de confort pe care  o aveaţi. Mângâierile, sărutările, îmbrăţişările pasionale şi pline de iubire. Evocaţi pe rând toate senzaţiile: mirosul incitant al trupului fiinţei iubite, gustul plin de savoare al săruturilor, imaginea plină de frumuseţe şi senzualitate a fiinţei iubite, atingerile pline de afecţiune şi iubire ce vă confereau atâta plăcere, sunetele incitante produse de trăirea plăcerii. Fixaţi acum ferm o imagine din acel moment, în care sunteţi îmbrăţişaţi de fiinţa iubită, trăind la unison starea de orgasm cu continenţă sexuală.

Acum luaţi respectiva imagine mentală care s-a creat prin evocare şi urmăriţi să o faceţi din ce în ce mai luminoasă. Simţiţi cum sunteţi invadaţi în acel moment de graţia divină. Starea de orgasm devine o trambulină pentru experimentarea unor experienţe spirituale foarte înalte. Pe măsura ce creşte luminozitatea, observaţi felul în care starea voastră interioară se modifică în sens pozitiv, benefic. Acţionaţi acum modificând (în sens ascendent, de creştere) coordonatele tuturor senzaţiilor prezentate mai sus. Reveniţi acum la imaginea de la care aţi plecat. Măriţi intensitatea culorilor percepute, a senzaţiilor de plăcere, volumul sunetelor. Conferiţi-le un ritm mai alert, mai multă intensitate. Faceţi-le mai puternice sau mai intense.

Procedaţi la fel cu toate senzaţiile pe care le-aţi trăit atunci. Faceţi în aşa fel ca amintirea acelui moment să devină mai plăcută, mai spirituală decât era înainte.
În final, urmăriţi să restrângeţi toate aceste senzaţii într-o trăire sufletească amplă, extrem de complexă. Lăsaţi-vă acum dizolvaţi în savoarea acestei fuziuni cu fiinţa iubită. Simţiţi cum o dată cu fuziunea trupurilor voastre, sufletele voastre se dizolvă unul în celălalt, regăsindu-se într-o iubire divină.
Practicând acest simplu exerciţiu veţi remarca unul dintre efectele sale principale, şi anume acela ca experienţele pozitive ale vieţii noastre rămân mult mai mult timp persistente în noi şi ne influenţează intr-un mod benefic, putând chiar să amplificăm cu mult trăirile amoroase pe care le-am avut şi chiar să le dăm o orientare profund spirituală.

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More