Anti-‘corupțea’ președintelui: Procurorul și polițistul care l-au protejat în dosarul caselor furate prin falsuri în acte, răsplătiți de Iohannis

 

Prin două decrete prezidențiale relativ recente, din 24 și 27 noiembrie 2020, Klaus Werner Iohannis și-a răsplătit două slugi corupte de la Sibiu, un procuror și un polițist, doi ariviști care, în urmă cu 20 de ani, au zidit „cărămizile” necinstei la soclul carierei lor viitoare.

În data de 27 noiembrie 2020, Klaus Iohannis l-a avansat pe polițistul Tiberiu Ivancea, cel care l-a scos basma curată în anul 2000, când, în tandem cu procurorul Ioan Irimie, au dat NUP în primul dosar penal al caselor furate de soții Iohannis prin fals în acte publice, aspect recunoscut de instanțele de judecată după 16 ani de procese – primul proces fiind început în 1999! – în anul 2015.

 
Tiberiu Ivancea

Klausul a avut grijă de cariera lui Ivancea, acesta devenind șeful poliției sibiene, după care a ajuns „mare” în minister, iar acum a fost avansat chestor, echivalentul gradului de general! (Sursa

Procurorul Ioan Irimie a ajuns prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu klausul primar-dictator nu doar în municipiul Sibiu, ci peste întregul județ! Irimie, după ce a devenit prim-procuror o „peroadă” – cum spune klausul –, a fost lăsat să mai răsufle ca procuror șef Secție judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, după care iar a fost șef interimar și a fost pensionat, prin decretul din 24 noiembrie 2020 al klausului, la doar 48 de ani! (Sursa)

Remember:
„Procurorii și polițiștii sibieni care l-au protejat pe Klaus Iohannis în toate dosarele penale, începând cu traficul de copii, continuând cu furtul celor două case pentru el, plus altele pentru complicii lui din mafia imobiliară sibiană și terminând cu declararea FDGR-ului condus de el ca succesor al unei organizații hitleriste, au fost răsplătiți prin promovare!

Poliţistul şi procurorul, care închiseseră la începutul anilor 2000 dosarul de urmărire penală pentru falsul în acte și uzul de fals prin care familia Iohannis împreună cu escrocul Baștea Ioan furaseră două imobile de la statul român – fapte demonstrate de judecători după 16 ani de procese! –, au fost promovaţi. Astfel, poliţistul Tiberiu Ivancea a devenit şeful poliţiei sibiene, iar procurorul Ioan Irimie a ajuns prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu!

Pentru că slugile lui Iohannis din poliție și Justiție sunt solidare între ele, Tiberiu Ivancea și-a îmbârligat coada cu judecătoarea Corina Ionela Drașoveanu, care a fost președinta Judecătoriei Sibiu din 2007 până în 2013. Corina Ionela Drașoveanu a semnat TOTAL NELEGAL în locul judecătoarei Maria Morar sentința civilă ticăloasă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, prin care FDGR-ul condus de Klaus Iohannis devenea succesor al organizației naziste Grupul Etnic German din România, după ce dăduse în judecată Primăria Sibiu, condusă de același Klaus Iohannis!!!

Tiberiu Ivancea l-a șicanat pe subalternul său, fostul soț al judecătoarei, polițistul Bogdan Drașoveanu. Șeful Ivancea l-a pedepsit pe proaspătul divorțat Drașoveanu imediat după pronunțarea divorțului și pe linie de serviciu!!! Citiți acest articol de pe site-ul Federaţiei Sindicatelor Politiștilor SEDLEX: http://www.federatiasedlex.ro/articole/razbunare-sau-interventii-externe

Domnul comisar-șef Ivancea este tare nevricos și războinic, una-două își dă în judecată subordonații care îndrăznesc să-l critice! Iată câteva exemple:
«Comandantul IPJ Sibiu, comisarul-șef Tiberiu Ivancea, este acuzat că a plagiat lucrarea de doctorat. Acuzaţiile sunt aduse de Marian Răduinea, un poliţist de la Brigada Rutieră cu care Ivancea se află într-un conflict mai vechi.»
Sursa: http://www.mesageruldesibiu.ro/seful-politiei-din-sibiu-acuzat-ca-a-plagiat-teza-de-doctorat/

«Războaiele comisarului Ivancea continuă! IPJ Sibiu, condus de inspectorul șef Tiberiu Ivancea, a pierdut bătălia cu Bogdan Drașoveanu. Ivancea l-a luat acum în vizor pe Marian Răduinea, pentru postările acestuia de pe Facebook, iar Răduinea contraatacă.»
Sursa: http://www.mesageruldesibiu.ro/seful-politiei-se-judeca-pentru-a-inchide-grupul-de-facebook-ipj-si

Protejat a fost Iohannis, tot în anul 2000 și de polițiștii de la Crimă Organizată, colonelul Vasile Mercea și sublocotenent Cristina Ghișoiu (aveau încă grade militare, fiindcă nu se demilitarizase poliția la vremea respectivă). Vasile Mercea fusese un milițian șprițangiu, de-al nostru din popor, care fraternizase cu bișnițarii pe vremea comuniștilor, când lucra la Miliția Economică. Acesta o mințise în vara anului 2000 pe bătrâna Iliuț, bunica a trei frați din Rășinari – predați și ei la grămadă de soții Iohannis familiei Lalande pentru o adopție „la snop”, împreună cu o fetiță nou-născută „din flori” a unei tinere din Tălmaciu – că a luat el legătura cu autoritățile canadiene și copiii sunt bine, iar băiețelul crescuse și avea chiar propria lui mașină. Minciuni sfruntate, Vasile Iliuț avea 15 ani în anul 2000, fiind născut în data de 7 septembrie 1985, doar peste un an ar fi putut să-și ia permis de conducere auto în Canada.” (Continuarea aici: „Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis”)

Citiţi şi:

Mult rău a făcut Iohannis României (I)

Dezvăluiri – Klaus Iohannis a câştigat alegerile şi cu ajutorul unei «ferme» de manipulare

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More