Antreprenorii spun „da“ vaccinului, atât pentru ei, cât și pentru angajați: „O să-i oblig până la urmă“

 

Sunt antreprenori care abia așteaptă să se vaccineze. Mai ales din HoReCa. Aceştia consideră vaccinul o „gură de oxigen”. Este și cazul lui Dragoș Dumitrescu, care are mai multe business-uri în industria ospitalității. Spune „da” vaccinului, fără nicio reținere. Din cauza pandemiei, spune că a adunat datorii către stat de peste 100.000 de euro. Mai mult, Dragoș Dumitrescu le va cere și angajaților să se vaccineze.

O să-i oblig până la urmă, chiar dacă sună un pic mai hotărât. Lucrăm cu clienții, până la urmă punem în pericol și viața altora. Vaccinul va da o încredere mai mare. Va dura un pic până va reporni economia, dar lumea va fi un pic mai optimistă.

Ana Maria este ospătar și abia așteaptă să se vaccineze. Spune că îi va încuraja pe toți cei din jurul ei să aibă încredere în știință. Iar la muncă, nu ia în calcul că ar putea avea colegi care să nu se vaccineze. Ana Maria Bățaru, ospătar: „Din păcate pentru colegii care nu vor dori să se vaccineze sau pentru viitorii angajați ai firmei, avem o veste destul de tristă. Nu vom accepta angajați nevaccinați la locul de muncă.“

Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România: „Toată familia se va vaccina“.

Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, e de părere că vaccinul este garanția noastră că vom bloca virusul și că vom lăsa în urmă această perioadă urâtă. Doar prin vaccinare va reveni sentimentul de optimism, crede el. Și doar așa economia va putea reporni. În termeni de business, antreprenorul spune că vaccinul va fi totuși o problemă de breaking news pentru angajatori. În opinia lui, antreprenorii sunt chemaţi să găsească măsuri de stimulare. E vital pentru buna funcționare a unei companii ca salariații să facă acest pas.

Florin Pogonaru, președintele AOAR: „Mă voi vaccina. Toată familia se va vaccina. Credem că este un gest de normalitate și de protecție a noastră. Poți să fii într-o firmă care face vânzări pentru persoanele cu vulnerabilități, de exemplu pentru casele de bătrâni, spitale etc. Atunci angajații care lucrează la vânzări sigur că vor fi cumva obligaţi, stimulaţi, pentru că obligația în legislația europeană nu poate fi pusă în funcțiune. Deja avem întrebări de la angajații care au făcut deja covid, dacă ei este necesar să se și vaccineze.“

Contrar acestor opinii, preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), Daniel Mischie, a anunțat că patronii din domeniul Horeca nu îşi vor obliga angajaţii să se vaccineze. De asemenea, restaurantele și hotelurile nu le vor condiționa clienților accesul pe bază de vaccinare.

Sărăciţi de lunga perioadă de blocaje totale sau parţiale şi intoxicaţi de propaganda agresivă cum că vaccinurile ar reprezenta singura soluţie salvatoare, unii oameni abia aşteaptă să fie cobaii Big Pharma şi să primească vaccinul experimental anti-covid. Ba mai mult, nu se dau în lături să-i oblige pe cei care, pe bună dreptate, îşi exprimă rezerve faţă de acest vaccin.

Nu au trecut foarte mulţi ani de când România a ieşit de sub comunism şi ne-am fi aşteptat ca oamenii să fie mai vigilenţi când dictatura, camuflată într-o formă sau alta, îşi mijeşte colţii. Dar iată că dictatura medicală ne rânjeşte în faţă şi se găsesc destui proşti care să o îmbrăţişeze bucuroşi.

Citiți și:
Dictatura medicală versus etica medicală
Abuziva vaccinare obligatorie, dictatură și teroare
Colții dictaturii mușcă din societate

 

yogaesoteric
3 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More