Anunț important cu privire la mesajele anonime care pot fi primite prin internet din unele surse lipsite de credibilitate

 

Având în vedere că în ultima perioadă de timp s-a constatat faptul că unele persoane anonime trimit în special prin intermediul internetului unele false anunțuri colective, unele mesaje distorsionate sau unele informații eronate, precizăm că astfel de mesaje anonime nu provin din surse verificate și prin urmare este necesar să nu fie luate în considerare.

Informațiile de acest gen sunt transmise de regulă sub formă de mesaje anonime fie prin sms, fie prin e-mail, fie, cel mai adesea, pe grupurile de whatsapp, ori sunt propagate chiar şi sub formă de zvonuri. Toate acestea sunt răspândite cu scopul de a crea panică și îndoială printre cei care le dau crezare, fără să se informeze corect și fără să verifice validitatea acestor informații.

Tocmai de aceea vă rugăm să fiți vigilenți de fiecare dată când apar astfel de situații și să vă informați corect, în mod direct, despre toate aspectele care vă interesează, fie de la instructorii care coordonează grupele de curs la care participaţi, fie în mod direct de pe site-ul yogaesoteric.net, unde sunt postate la zi, cu promptitudine, toate informațiile și toate anunțurile de actualitate care vă sunt necesare pentru o corectă informare.

De asemenea, vă rugăm să nu difuzați la rândul vostru astfel de informaţii eronate, ce v-au fost trimise anonim. Este de asemenea binevenit să indicați tuturor acelora care încă mai dau dovadă de credulitate sau de naivitate şi care tind să dea cu rapiditate crezare unor astfel de mesaje anonime, să urmărească să se informeze corect de fiecare dată când mai primesc vreun astfel de mesaj anonim şi apoi să se abțină de la a mai răspândi şi altora informaţiile eronate primite prin internet sau sms.

Precizăm că aceste mesaje anonime trimise prin internet sau prin sms constituie de fapt diversiuni lansate de persoane care au interesul să disemineze neadevăruri, minciuni, deformări, să sădească îndoieli ori chiar să facă să apară o dispoziţie colectivă caracterizată de teamă ori de panică printre cei care le citesc şi tocmai de aceea vă rugăm să stopaţi cu promptitudine răspândirea acestora.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru colaborare!

 

yogaesoteric
31 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More