Anunţ important cu privire la un nou eveniment spiritual excepţional, ce va avea loc în septembrie 2016, în cadrul taberei yoghine de la Costineşti

 

În luna septembrie 2016, la o dată ce va fi anunţată ulterior, în cadrul activităţilor Mişcării Charismatice Teofanice  se va desfăşura un nou eveniment excepţional „ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepţionale, precum şi revărsări ale Graţiei dumnezeieşti asupra tuturor acelora pe care Dumnezeu Tatăl, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi şi împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieştile haruri şi daruri pe care Dumnezeu Tatăl le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazie”.

În vederea pregătirii pentru participarea la acest eveniment spiritual excepţional, facultativ, fiecare participant poate opta să realizeze o suită de 12 zile de post negru în perioada premergătoare evenimentului.

Postul negru va fi realizat numai cu apă, timp de minim 24 de ore. La cele 12 zile de post negru preliminare se adaugă postul negru din ziua evenimentului (a 13-a zi de post). Zilele de post negru care au fost deja ţinute de către cei care se pregăteau să participe la evenimentul ce fusese programat anterior pentru data de 6 mai 2016 rămân valabile şi pentru manifestarea din luna septembrie 2016 şi se vor număra cumulativ.

Toate cele 12 zile de post negru (precum şi cea de-a 13-a zi de post negru, ce se va realiza de către toţi participanţii la data desfăşurării evenimentului) vor fi consacrate în prealabil, într-un mod clar şi ferm, pentru participarea la acest eveniment excepţional, folosind în prealabil următoarea formulă:

„Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Ţie îţi dăruiesc, în mod total şi necondiţionat, aici şi acum, fructele acestui post negru, care va cuprinde un număr de 12 zile, plus ziua propriu-zisă în care se va desfăşura acest eveniment excepţional la care voi participa, care va fi cea de-a 13-a zi.”

Cei care, din diferite motive, aleg să nu ţină cele 12 zile de post negru, vor consacra doar ziua de post negru din ziua în care se va desfăşura evenimentul excepţional, începând de la ora 00:00 noaptea şi, în mod adecvat, vor rosti în prealabil următoarea formulă rituală:

„Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Ţie îţi dăruiesc, în mod total şi necondiţionat, aici şi acum, fructele acestui post negru, pe care îl realizez începând cu ora 00:00 noaptea şi Te implor cu umilinţă, cu speranţe îndreptăţite şi cu iubire să mă ajuţi după marea milă a Ta, dăruindu-mi tot ceea ce am nevoie, atât în ceea ce priveşte sănătatea mea trupească, cât şi în ceea ce priveşte bunăstarea mea sufletească şi spirituală. Aşa să-mi ajute Dumnezeu! Amin!”

FACULTATIV! Este, de asemenea, stringent necesar şi chiar binevenit ca fiecare dintre cei sau cele care doresc şi intenţionează să participe la acest eveniment spiritual excepţional să realizeze în prealabil lăuntric un fundamental legământ spiritual solemn între fiinţa sa şi Dumnezeu Tatăl, legământ care apoi este necesar să fie respectat toată viaţa. Prin acest legământ, fiecare dintre cei care aleg să facă aceasta imploră ajutorul, imploră Graţia dumnezeiască, imploră inspiraţia dumnezeiască pentru ca viaţa sa, pentru ca existenţa sa să capete o direcţie, o orientare eminamente benefică, divin integrată, astfel ca fiinţa umană respectivă să înceapă şi apoi să continue un proces de îndumnezeire, proces care este foarte important să se întindă şi chiar să se intensifice din ce în ce mai mult pe parcursul întregii sale vieţi.

Acest legământ solemn va fi înfăptuit de 3 ori la rând, în 3 zile distincte şi va fi finalizat în cea de-a 11-a zi de post negru aleasă. Sugerăm ca cele trei legăminte de acest gen să fie realizate efectiv în a 9-a zi de post (prima integrare), în a 10-a zi de post (a doua integrare) şi în a 11-a zi de post (a treia integrare). Vă oferim o astfel de formulă rituală, pe care o veţi putea utiliza fiecare:

„Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, încă de la Începuturi, Tu eşti Cel care m-ai creat după chipul şi asemănarea Ta. Ţie mă dăruiesc de acum înainte – trup şi suflet – în mod total şi necondiţionat.
Te implor cu iubire, cu credinţă şi cu umilinţă să Te manifeşti adeseori în şi prin fiinţa mea, spre a mă ajuta să urc către Tine şi să fac paşi siguri şi din ce în ce mai rapizi pe calea îndumnezeirii fiinţei mele, clipă de clipă, cu ajutorul Tău.
Te implor cu umilinţă, cu speranţă îndreptăţită, cu iubire, ajută-mă după marea milă a Ta şi Te conjur să faci să apară neîncetat în viaţa mea semnele şi sincronicităţile Tale, de care am nevoie spre a mă ghida.
Te implor cu umilinţă şi mă deschid pentru totdeauna şi în totalitate faţă de Tine spre a face să se manifeste din ce în ce mai des, în şi prin fiinţa mea, doar Voia Ta. Ştiu că această Voie a Ta este un Atribut Dumnezeiesc ce se manifestă întotdeauna sub forma unei energii subtile sublime, a cărei frecvenţă de vibraţie nu se modifică niciodată.
Te implor şi totodată aspir cu fervoare să mă ajuţi să devin şi apoi să rămân canalul tainic în şi prin care Te manifeşti deseori Tu, atât în existenţa mea, cât şi în viaţa fiinţelor umane care sunt dispuse şi deschise să primească inspiraţia dumnezeiască, ghidarea dumnezeiască şi ajutorul dumnezeiesc ce se manifestă prin mine, în ipostaza de umil canal al prezenţei Tale veşnice, atotputernice şi misterioase.
Facă-se, în vecii vecilor, doar Voia Ta. Îţi mulţumesc cu recunoştinţă pentru tot ceea ce îmi dăruieşti şi pentru tot ceea ce îmi vei dărui. Amin! Amin! Amin!”

Aici puteți consulta un calendar recomandat pentru angrenarea zilelor de post.
 

 

yogaesoteric
6 iulie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More