Anunţ important din partea conducerii MISA

În conjunctura prezentă în care Gregorian Bivolaru a fost adus în țară, ni s-a adus la cunoștință că există numeroase solicitări de a lua în mod direct legătura cu dumnealui și de a-l vizita acolo unde este arestat. Ținem să vă informăm că acest gen de inițiative pot să-i aducă prejudicii judiciare și creează tensiuni inutile la locul de detenție și în vecinătatea acestuia. 

Pentru o mai clară înțelegere evidențiem faptul că în România domnul Bivolaru se află într-o etapă incipientă de detenție și este deosebit de atent monitorizat de către autoritățile statului, despre abuzurile cărora aveți deja cunoștință. În aceste condiții orice presiuni şi intervenții pentru contactarea lui Gregorian Bivolaru pot fi folosite pentru a îi agrava iremediabil situația.

Reamintim că mass-media din România propagă cu multă rea-voință o imagine deformată și calomniatoare a lui Gregorian Bivolaru, prezentându-l în mod instigator ca pe un „coordonator de sectă”. Este necesar ca tocmai de aceea să nu participăm la această strategie manipulativă și să respectăm dreptul la intimitate și la imagine al domnului Bivolaru. Având în vedere chiar anumite înscenări ce este posibil să fie puse la cale de către autorități, este cu atât mai indicat în situația de față să manifestăm o stare exemplară de bun-simț, discernământ și moderație.

Conducerea MISA

25 iulie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More