ANUNȚ IMPORTANT ÎN ATENȚIA CURSANȚILOR YOGA

După cum probabil mulți dintre voi ați constatat, mass-media vorbește din ce în ce mai des în ultimele luni despre iminența izbucnirii unui nou război în Europa. Războiul din Siria și implicarea evidentă a puterilor occidentale, tensiunile ce au fost generate de criza refugiaților, tentativa de lovitură de stat din Turcia, conflictul din estul Ucrainei, valul de atacuri teroriste în țările europene în ultimele luni, miza imensă a alegerilor din SUA, avântul pe care deja l-au luat liderii politici naționaliști în țările Europei și nu în ultimul rând relațiile tot mai încordate dintre Rusia și SUA sunt tot atâtea semne evidente ale unei tensiuni foarte mari, în creștere, care, în loc să se dezamorseze – așa cum ar fi firesc, se amplifică din ce în ce mai mult.

Poziția geostrategică importantă a României, țară membră NATO, și amplasarea pe teritoriul țării noastre a unui scut antirachetă ce este considerat de Vladimir Putin „o amenințare la adresa securității Rusiei”, toate acestea fac ca în eventualitatea izbucnirii unui conflict armat România să fie cu siguranță vizată.

Deoarece acest pericol devine pe zi ce trece tot mai real, vă sugerăm ca, urmând exemplul populației din Germania căreia guvernul i-a cerut să își facă stocuri de alimente de bază și de apă pentru ca familiile „să fie pregătite în mod adecvat pentru un eveniment care le-ar putea amenința existența și care nu poate fi exclus în viitor”, să vă pregătiți în același fel, asigurându-vă fiecare un stoc de alimente neperisabile și de apă care să vă acopere necesitățile pe o perioadă de câteva luni. Nu este un îndemn panicard, ci un sfat înțelept și plin de bun simț ce ne poate fi de un real folos în această perioadă foarte tensionată din punct de vedere politic și chiar militar pe care o traversăm. Vă rugăm să luați aminte că „PRUDENȚA ESTE ȘI RĂMÂNE TOTDEAUNA MAMA ÎNȚELEPCIUNII”.

 

yogaesoteric
9 noiembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More