Anunţ important privind programul de Revelion


Cu ocazia Revelionului 2013, programul spiritual organizat la sălile noastre de curs va include invocaţii apel, meditaţii, conferinţe, vizionări, precum şi un mesaj special din partea lui Grieg care ne va fi  transmis în cursul zilei de 1 ianuarie. Acest program intensiv este continuarea firească a acţiunilor spirituale din perioda anterioară, acţiuni despre care avem convingerea fermă că au contribuit din plin la trecerea „lină” a planetei noastre de fatidica dată de 21 decembrie 2012. Sperăm totodată ca aceste manifestări spirituale să ofere fiecărui yoghin care participă la ele un puternic imbold de transformare interioară accelerată în perioada următoare, pentru a fructifica din plin conjunctura extrem de favorabilă care există acum, din punct de vedere spiritual, la nivel planetar.

Invocaţiile apel vor fi împărţite în două serii – în noaptea de 31 decembrie/1 ianuarie (prima serie) şi în noaptea de 1/2 ianuarie (a doua serie). Prima serie include invocaţia către Dumnezeu Tatăl şi invocaţiile către Fecioara Maria, Iisus, diferite ierarhii angelice, Regele lumii din Shambala, Krishna etc. În cadrul celei de-a doua serii de invocaţii vor fi apelate Marile Puteri Cosmice, Kalki Avatar ş.a. şi va fi reluată invocaţia apel către Dumnezeu Tatăl.

Pentru ca aceste invocaţii-apel să aibă un efect ocult cât mai intens este recomandat ca toţi participanţii să ţină post negru începând de luni 31 decembrie 2012, de la ora 10.00 dimineaţa, şi până la încheierea primei serii de invocaţii-apel şi anume până marţi 1 ianuarie 2013, la ora 4.30. Nu se va ţine post în ziua de marţi 1 ianuarie 2013, înaintea celei de-a doua serii de invocaţii-apel din noaptea de 1 ianuarie spre 2 ianuarie 2013.  


Important!
Intrarea la manifestările spirituale de Revelion se face pe baza legitimaţiei speciale de Revelion 2013. La sălile din Bucureşti (Pipera 1, Pipera 2 şi Obor), intrarea în prima seară se va face numai în intervalul 20:00-20:45.
În oraşele din ţară în care se vor organiza numai invocaţiile apel accesul la cele două serii de invocaţii apel se va face pe baza legitimaţiilor de acces care s-au folosit la invocaţiile anterioare. În Bucureşti, cele două serii de invocaţii apel se vor realiza şi la sala IS7.


Câteva repere în cadrul programului:

Noaptea de Revelion
20:00-20:45 Intrarea în săli (valabil pentru sălile din Bucureşti)
21:30-21:35 Consacrarea la unison a întregului program spiritual din 31 decembrie – 2 ianuarie

23:15-4:30 INVOCAŢIILE-APEL – PRIMA PARTE

Pe 1 ianuarie, orele 4.30-24.00 sunt programate conferinţe cu tematică spirituală şi vizionări, incluzând un mesaj special din partea lui Grieg

Noaptea de 1 / 2 ianuarie 2013

0:20-0:45 O exemplificare spirituală de comuniune cu Florica Steva (Florica Steva, care a părăsit de curând această lume, se află acum – datorită condiţiei sale spirituale deosebit de înalte – într-un anumit „lăcaş” din Împărăţia Tatălui Ceresc. În cadrul acestei exemplificări spirituale excepţionale, pe care Grieg ne-o oferă la rugămintea Floricăi Steva, fiecare participant va putea translata în acel tărâm în care ea se află acum.)

1:00-6:30 INVOCAŢIILE-APEL – PARTEA A DOUA
 


ATENŢIE! Este interzis accesul în săli cu aparatură electronică (reportofoane, camere video, mp3-uri), telefoane, ceasuri, timere etc.

 

yogaesoteric
30 decembrie 2012

 
 
 
 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More