Anunţ suficient de important din partea Şcolii de Yoga MISA

 

Am fost anunţaţi că recent unii yoghini, ce au fost chiar indignaţi de ceea ce se urzeşte în umbra unei persoane în mod vădit rău intenţionate, ne-au semnalat faptul că au primit prin e-mail un mesaj bizar, plin de invenţii aberante şi de minciuni sfruntate.

Acest mesaj bizar arhi-dimensionat, care este difuzat cu abilitate către adresele de internet obţinute nu se ştie cum, ale unor persoane din această şcoală de yoga, circulă şi noi înclinăm să credem că este o manevră vicleană ce vizează dezinformarea abilă şi care aparţine, probabil, unor rău intenţionaţi din cadrul serviciilor secrete, care este posibil să urmărească din nou, aşa cum, de altfel, au mai urmărit şi în anul 2004, să semene, prin calomnii abjecte, îndoială şi dezbinare printre simpatizanţii, aspiranţii şi cursanţii acestei şcoli de yoga.

Cei laşi, ticăloşi şi plini de ură se bazează şi în cazul de faţă pe principiul machiavelic: „Dezbină şi stăpâneşte!”.

Difuzarea complet lipsită de sinceritate şi anonimă, prin e-mail, a unui astfel de mesaj plin de minciuni halucinante, împănat cu speculaţii demente şi care vehiculează insinuări complet lipsite de temei, este o nouă tentativă ticăloasă de dezbinare a unităţii – care „deranjează” – a practicanţilor acestei şcoli spirituale de yoga.

O astfel de tentativă disperată de a face în mod gratuit şi pervers cât mai mult rău, îi vizează mai ales pe cei naivi şi creduli, care sunt, unii dintre ei, din nefericire, avizi de scandal şi de bârfă infectă.

Genialul William Shakespeare a spus cândva, în celebra sa piesă „Otello”: „Bârfiţi şi calomniaţi, căci mai apoi, în minţile celor proşti şi parşivi care cred orice tâmpenie, va rămâne apoi întotdeauna ceva”.

Vă atragem tocmai de aceea atenţia să descoperiţi (dacă vă atrage să scormoniţi în astfel de mizerii), eventual singuri, contradicţiile flagrante, bazaconiile ridicole şi minciunile evidente ce sunt strecurate în acest mesaj-fluviu care ridică imediat oricărui om inteligent şi plin de bun-simţ o firească întrebare: „De ce tocmai acum sunt puse din nou pe tapet vechile calomnii, reluate până la greaţă şi care deja provoacă în unii plictiseală, de către duşmanii înverşunaţi ai acestei şcoli (cum ar fi avocatul Mihai Rapcea, care după cum ştim are certe legături cu «serviciile»)?”

Vă sugerăm prin urmare să daţi dovadă de mult discernământ şi de un umor stenic atunci când (eventual) primiţi un astfel de mesaj.

Vă mulţumim pentru atenţie.

Acest mesaj a fost trimis de altfel şi către profesorul de yoga Gregorian Bivolaru şi aşteptăm din partea dumnealui, în cel mai scurt timp, un răspuns pe care apoi o să vi-l punem neîntârziat la dispoziţie.

În final, vă sugerăm să vă puneți cu toții și următoarea întrebare: „Dacă acel mesaj bizar ar fi câtuşi de puţin adevărat, cum vă explicaţi atunci că domnul profesor de yoga Gregorian Bivolaru ne-a pregătit totuşi atâtea conferinţe, lucrând cu mult zel şi scriindu-le de mână pe fiecare, dacă într-adevăr este aşa cum se insinuează în acest mesaj?”

 

yogaesoteric
30 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More