Apel de trezire către umanitate – Se pregăteşte vaccinul Luciferază

 

Am urmărit acum câteva ore un material video de vreo 22 de minute pe care l-am primit pe un grup whatsapp de discuţii. Cele susţinute în clip, dincolo de detaliile tehnice şocante, sunt despre fapte şi scenarii strategice urmate în proporţie de 100% de demersuri birocratice şi acţiuni politico-economice vizibile din avion. Îmi asum riscul ca pagina aceasta de facebook să fie blocată publicând materialul aici, împreună cu unele comentarii ale mele.

Rezumativ, clipul vorbeşte despre transhumanism, adică despre trecerea de la omul actual (homo sapiens, omul 1.0), la omul „îmbunătățit” genetic sau prin bio-tehnologie, la omul re-editat (homo deus, omul 2.0). În clip se vorbeşte despre vaccinul celor de la Moderna, o companie de biotehnologie care lucrează la primul său vaccin, bazat pe ARN modificat genetic, odată cu care în trupul omului nou-normal se va introduce o enzimă cu nume ciudat – luciferază, cu rol de marker identitar, şi nişte nanoroboți – hydrogel, cu rol de conexiune permanentă la centrul de control şi supraveghere operat de proprietar. În clip se vorbeşte, de asemenea, de implicarea armatei americane în proiect (prin DARPA) şi de obligativitatea vaccinării sub pretextul neutralizării covid-19.

Note personale:

Transhumanismul! Am scris despre nenorocirea asta nazistă și satanică încă din 2015 (Parakletos se numește cartea; discuţia relativă la acest curent se găseşte în cap. III – Ultra). Puținii oameni care au avut chef să frunzărească această carte s-au împărţit în două categorii: unii au fost încântaţi de conceptul creştin de Parakletos („aliatul”, „mângâietorul”), dar s-au limitat la cele câteva zeci de pagini de exegeză biblică pe care am încercat-o; alţii au făcut ironii la adresa conceptului şi au renunțat să mai citească după 2 pagini; pe facebook, evident, inteligenţii şi vitejii anonimi ai tastaturii au zis că autorul este doar un „avocățel” care a fost apucat de fervoare creștină, trecând mai departe, la alte persoane pe care să le strivească sub imensa lor înţelepciune şi erudiţie.

Ba unii, şi mai buni cunoscători ai lumii, au băgat rapid clișeul cu „ce fumezi, că vreau și eu” – și culmea este ca musiu Elon Musk, susţinător pe față al transhumanismului, este fumător inveterat de „iarbă” (aka, marijuana) şi alte chestii „recreative”.

Adevărul este că, așa cum spune și ţipă din clip, în 2015 credeam că această diabolică ideologie nazistă va deveni realitate doar prin 2030 şi, de fapt, speram că ea va dispărea între timp de la sine, ca orice ideologie care tinde la crearea „omului nou, de tip comunist” sau a „supraomului”.

Iată însă că trecerea la „omul 2.0” se face acum!

Acest om „îmbunătățit” va fi (cel puţin în teorie) un om sănătos – tun, apt să trăiască sute de ani, cu capacităţi fizice şi intelectuale similare roboţilor şi inteligențelor artificiale, va fi un „ales” prin rating social ridicat, cu bani şi cu tot norocul din lume de a se fi născut în societatea şi familia potrivite. Noi, ceilalţi, vom rămâne la stadiul 1.0., cu toate părţile nefaste ale condiţiei umane, inclusiv cu starea de captivi şi iobagi pe moşia noilor feudali, care vor putea trăi sute de ani (dar şi cu ceea ce este frumos şi înălțător în noi – iubirea, compasiunea, altruismul, solidaritatea, cooperarea și mortalitatea necesară înlocuirii noastre cu noua generaţie).

Culmea spaimelor apocaliptice din noi este că vaccinul celor de la Moderna ne va marca cu semnul fiarei – enzima „luminoasă” utilizată pentru a putea fi identificaţi cei cu vaccin și pentru a putea fi separați de cei fără vaccin se numește Luciferază! Cu „ajutorul” acestei enzime, cei vaccinaţi vor ajunge niște simple obiecte, identificabile aşa cum sunt identificate mărfurile cu coduri de bare, ca la magazinul virtual al lui Bezos! Și, în plus, vaccinații, nou-normalii, vor fi permanent conectați, deci controlabili şi uşor de supravegheat de oriunde, din cloud, de pe tabletă sau de pe telefonul mobil, prin acei nanoroboți fabricați de armata SUA (??!!), numiți hydrogel!

China, cu al său sistem de identificare facială, care presupune efortul de a instala și întreține miliarde de camere de supraveghere, și cu al său sistem de „scor social”, devine mic copil față de ceea ce pregătesc „democrata” Americă și sistemul public-privat militaro-tehnologic impus la nivel global de armata SUA (cea mai costisitoare din istorie) și instituțiile globaliste.

Pentru toate aceste vaccinuri şi componente ale vaccinurilor vor fi acordate patente, adică drept de proprietate (industrială) exclusivă. Cui? Patronilor Moderna. Lui Bill Gates. Lui Elon Musk. Tipii ăștia care nu mai pot de grija noastră. De vreme ce aceste substanțe și acești nano-roboți o să facă parte din trupul nou-normalilor, nu este exclus ca proprietarii patentelor să pretindă, ca şi în cazul seminţelor modificate genetic, drepturi de proprietate asupra unor părţi din trupul nou-normalilor.

Sunt uluit şi furios față de lipsa de reacţie a politicienilor conservatori americani. Sunt, de asemenea, şocat de lipsa de reacţie a majorităţii populaţiei, care se declară, de altfel, credincioasă în Dumnezeu, după chipul şi asemănarea căruia a fos făcut omul.

Nu înțeleg: ce tip de creștini, credincioşi iudei sau musulmani sunt aceşti oameni care îi lasă pe acești naziști satanici să accelereze în această cursă de re-editare a omului, ba chiar să o facă bazându-se pe ajutorul armatei americane și pe banii contribuabililor? (Notă : Space X există doar pentru că are contracte de zeci de miliarde cu statul; Moderna nu a făcut niciun vaccin până acum, ci numai bani din proiecte de cercetare finanțate de stat).

Unde sunt toți acei profeți de televiziune și stadion cu care ne-au obișnuit americanii şi pe care i-au exportat mai peste tot, că nu îi văd luând atitudine contra acestui curent satanic? Cum de li se permite acestor Noe diabolici să rescrie proiectul uman, să remodeleze omul ca și când ar fi o figurină de plastilină?

Omul obișnuit ce zice: ar fi de acord ca ei și descendenții lor să nu mai fie făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ci după codurile genetice ale lui Musk, Bezos, Gates sau Zuckerberg?

PS: În speranța că facebook nu mă va cenzura, adaug în „apărarea” mea faptul că pe Netflix este un serial în limba germană, denumit Biohacker, care „tratează” exact tehnologia cu care omul este modificat genetic – în film, tehnologia chiar se numeşte „Homo Deus”. Vă invit să urmăriţi acest serial. Merită. Este nu doar premonitoriu – este despre ceea ce ni se petrece acum, azi, când vorbim.

Autor: Gheorghe Piperea


Citiţi şi:
Progresiștii și «noua normalitate»
Clonarea umană mit sau realitate? Există în cadrul Proiectelor Negre? Se pare că DA (II)
Tehnologiile de dezumanizare care îngrozesc prin proporțiile lor

 

yogaesoteric
13 decembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More