Apel urgent al lui Masaru Emoto către întreaga umanitate!


Vă rugăm să vă uniţi în rugăciunea de dragoste şi recunoştinţă către apa din zona oraşului Fukushima, Japonia!

Deşi au trecut deja mai mult de două săptămâni de la dezastrul provocat de cutremurele de magnitudine 9 şi tsunami-ul gigantic, în Japonia mai mult de 10.000 de persoane sunt încă date dispărute. Ceea ce este mai rău este faptul că apa care era folosită ca agent de răcire la reactoarele centralei nucleare de la Fukushima a început să se scurgă contaminând radioactiv oceanul, aerul şi moleculele de apă din zonele înconjurătoare.

Cu toate că pompierii şi personalul de la securitatea centralelor şi-au riscat viaţa şi au pompat apă, pentru a răci reactoarele şi a preveni răspândirea de substanţe radioactive, a fost detectată deja radioactivitate în apa din staţiile de tratare a apei din Tokyo. Cred că o contaminare fizică atât de rapidă nu era posibilă şi de aceea suspectez mai curând că în acest caz este vorba de o contaminare subtilă.

Înţelepciunea umană nu a fost în stare să facă mai mult pentru a rezolva problema, tot ce se încearcă este de a răci furia materialelor radioactive din reactoare turnând apă pe ele.

Dar chiar nu mai există nicio altă soluţie?

Mulţi dintre dumneavoastră aţi auzit despre experimentele pe care le-am efectuat asupra apei în care am observat relaţia dintre două vibraţii subtile la nivelul elementar al particulelor, al celor mai mici unităţi ale materiei. Aceste particule care funcţionează pe bază de rezonanţă se află la nivel subatomic. Şi prin experimentele efectuate am fost în măsură să dovedesc faptul că apa şi conştiinţa umană se află într-o strânsă relaţie, chiar dacă tehnica mea nu a fost complet acceptată de către lumea ştiinţifică.

Prin urmare, cred că este posibil să găsim o contramăsură împotriva acestui tip de accident. Am putea aplica principiul Hado pe care l-am studiat de 20 de ani. În aceşti ani de cercetare, de măsurare a Hado şi de aplicare a tehnologiei fotografice a apei cristalizate, am fost martori că apa se poate transforma în mod pozitiv la nivel molecular atunci când primeşte pura vibraţie a rugăciunii umane indiferent de distanţa la care aceasta se realizează.

Formula energiei a lui Albert Einstein, E = mc2 înseamnă şi că Energia este egală cu numărul de persoane (angrenate într-un eveniment) înmulţit cu pătratul conştiinţei participanţilor.

Acum este momentul să înţelegeţi adevărata semnificaţie a acestei descoperiri şi să vă alăturaţi cu toţii ceremoniei de rugăciune în calitate de cetăţeni ai planetei Pământ. Vreau să rog toţi oamenii, nu doar pe cei din Japonia, ci din toată lumea să ne ajute să găsim o cale de ieşire din această criză planetară!

Procedura de rugăciune este după cum urmează:
Numele ceremoniei: „Să trimitem gândurile noastre de iubire şi recunoştinţă apei din zona oraşului Fukushima”

Ziua şi ora: 31 martie 2011 (joi)
Ora 12:00 la prânz (ora locală a fiecărui fus orar)

Vă rugăm să rostiţi următoarea frază:
„Apă din zona orașului Fukushima, Ne pare rău că te-am făcut să suferi. Te rugăm să ne ierți. Îţi multumim şi te iubim.”

Vă rugăm să rostiţi cu voce tare sau în minte. Repetaţi de trei ori în timp ce ţineţi mâinile într-o poziţie de rugăciune. Rostiţi această rugăciune sincer, din inimă.

Vă mulţumesc din inimă.

Cu dragoste şi recunoştinţă,
Masaru Emoto
Mesagerul apei

 
****

În 1999 a avut loc un accident cu scurgere de radiaţii la JOC Research Institute în satul Tokai, prefectura Ibaraki. O persoană din grupul nostru de cercetare locuia la numai 400 de metri de acel loc. Ea a fost foarte îngrijorată de calitatea apei de acolo şi ne-a trimis un eşantion de apă de fântână din curtea ei. Imediat am îngheţat apa şi am luat o imagine a probei congelate. După cum puteţi vedea, rezultatul arată destul de morbid.

Sunt sigur că această structură a apei îngheţate redate în imagine, cum nu am mai întâlnit pană la acea probă, a fost un efect al radiaţiilor. M-am întrebat cum am putea elimina radiaţiile şi am încercat să aplicăm anumite informaţii acestei ape prin folosirea unui dispozitiv de măsurare Hado, care are şi o funcţie de impregnare. Apoi, am făcut din nou o fotografie. Imaginea înfricoşătoare s-a transformat într-un diamant foarte frumos ca de cristal.


S-ar putea să vă întrebaţi ce fel de informaţii au fost impregnate apei. Este vorba de MRA numărul de cod B222. Acesta este codul pentru îmbunătăţirea imunităţii. Pe atunci, nu am înţeles pe deplin sensul de imunitate sau al capacităţi de autovindecare. Dar după cercetări suplimentare am realizat că imunitatea rezultă dintr-o stare lipsită de stres. Cu alte cuvinte, atunci când corpul este plin de „informaţii” de dragoste şi recunoştinţă, poate avea o imunitate perfectă. Presupun că asta înseamnă că informaţiile legate de radiaţii sunt complet opuse.

Opusul iubirii este ura şi opusul de recunoştinţei este mânia. Informaţiile induse de radiaţii sunt o grămadă de energii negative, ură şi mânie. Odată ce ştim aceasta putem să tragem concluzia că pentru a face faţă radiaţiilor trebuie să avem sentimente de iubire şi recunoştinţă.

****

Luaţi cu toţi parte la această rugăciune-experiment pentru a ajuta poporul japonez şi întreaga umanitate. Nu staţi degeaba. Amintiţi-vă că INDIFERENŢA UCIDE!

Pentru detalii referitoare la experimentele lui Masaru Emoto puteţi viziona documentarul rusesc senzaţional despre secretele şi memoria apei – Apa (Voda) – subtitrat în limba romană şi conferinţele ţinute de acesta în România în anul 2004: Mesajele apei – Masaru Emoto în România, octombrie 2004, conferinţa de la hotel Marriott şi Masaru Emoto în România (oct 2004) – conferinţa de la sala Pipera.

 

 

Preluat de pe: misa-yoga.blogspot.com

Citiţi şi:

Dezastrul din Japonia este un avertisment pentru întreaga umanitate

Descoperirea extraordinară a lui Masaru Emoto: apa ne înregistrează gândurile


yogaesoteric
30 martie 2011


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More