Argumentele unui cetățean împotriva înfierării populației cu microcip

 

Odată cu cenzura tot mai agresivă împotriva celor ce vorbesc liber despre 5G, vaccinare și microcip, sub pretextul că ar fi „teoria conspirației”, are loc efectul Streisand.

Efectul Streisand este un fenomen prin care tentativa de ascundere, ștergere sau cenzurare a unei informații duce neașteptat la publicarea pe scară largă a informației, facilitată de obicei de Internet.

Îl manifestă tot mai mulți căutători de adevăr, care în primă instanță caută, află, apoi dau mai departe. De la doctori specialiști care rup tăcerea și spun adevăruri tulburătoare, la cetățeni simpli precum Cristian Zoicaş, care, folosind uneltele aflate la îndemână, își publică punctul de vedere.

Încurajăm pe tot mai multă lume să realizeze conținut media și să combată „linia partidului”, difuzându-și propriile idei.

Citiţi şi:

În Suedia începe o campanie de microcipare a populației. Urmează Italia și Marea Britanie

Diferiți experți din ziua de astăzi spun că într-un viitor nu foarte îndepărtat fiecare om va primi un implant cu microcip


 

yogaesoteric
1 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More