Armata din SUA anchetează o femeie care s-a opus afișelor LGBTQ+ într-o școală primară: „Au creat această imagine despre mine, că sunt un fel de terorist domestic”

Armata americană anchetează o femeie din SUA pentru o postare pe Facebook care se opune bannerelor LGBT, conform The Epoch Times.

Angela Reading

Angela Reading nu se aștepta ca o singură postare pe Facebook să o facă să ajungă o „amenințare la adresa securității”, în opinia oficialilor militari americani.

Dar, potrivit documentelor militare, aceasta s-a petrecut.

Au creat această imagine despre mine – că sunt un fel de terorist domestic – pentru că nu vreau postere sexuale atârnate pe pereții dintr-o școală elementară”, a spus ea pentru The Epoch Times.

Potrivit lor, dacă postez în mediul online că nu îmi plac acele postere, înseamnă că sunt terorist”, a adăugat ea.

Angela a spus că, în cele din urmă, și-a dat demisia din consiliul școlii din cauza presiunii copleșitoare exercitată asupra ei după ce a făcut acea postare pe Facebook.

E-mailurile primite arată că oficialii militari i-au încurajat pe directorii școlii să-i ceară demisia Angelei Reading.

Armata și Forțele Aeriene ale SUA, Departamentul de Securitate Internă din New Jersey și agențiile locale de aplicare a legii au clasificat postarea Angelei pe Facebook despre afișele LGBT de la școala ei drept „amenințare la adresa securității”.

În cele din urmă, maiorul armatei americane Christopher Schilling a discutat despre preocupările sale cu privire la postarea care ar putea isca tensiuni cu 16 actori guvernamentali.

Femeia a susținut că posterele sunt nepotrivite într-o școală primară.

Problema a apărut pe 22 noiembrie 2022, când Angela Reading a scris pe Facebook că bannerele pro-LGBT de la Upper Elementary School (UES) din North Hanover, New Jersey, sunt nepotrivite.

Copiii de la școală au realizat afișe care includeau steaguri pride reprezentând orientări sexuale transsexuale, pansexuale, genderqueer, bisexuale și alte orientări.

De ce școlile primare promovează / permit copiilor să cunoască subiecte despre sexualitate și să creeze asemenea postere?”, se întreba Angela în postarea de pe Facebook.

De asemenea, cum pot copiii mici să accepte oamenii «care sunt atrași sexual de mai multe genuri»? Ei nu știu ce este sexul!”, mai scria ea.

Femeia a lucrat în învățământul public timp de 10 ani și a fost vicepreședintele Consiliului de Educație Northern Burlington. Ea nu a participat niciodată la un protest și rareori postează pe Facebook.

Nu veți găsi propagandă politică pe Facebook-ul meu. Nu vei găsi nimic extrem”, a spus ea.

Femeia e considerată terorist

Mai multe instituții guvernamentale și persoane fizice din SUA au văzut-o ca pe un pericol pentru copii, potrivit e-mailurilor.

Lista include instituții: Oficiul pentru Securitate Internațională și Pregătire din New Jersey, Poliția de Stat din New Jersey, Biroul de Luptă împotriva Terorismului al Procuraturii Comitatului Burlington și Centrul de Informații Regionale al Poliției de Stat din New Jersey.

De asemenea, s-au raliat demersului un colonel al Forțelor Aeriene, maiori din armată, poliție de stat, un șef al poliției locale, un detectiv de securitate internă și alt personal federal de aplicare a legii și apărare. Mulți dintre acești oameni aveau legături cu baza militară comună din apropiere, McGuire-Dix-Lakehurst.

E-mailurile arată că armata și poliția au sugerat că, postând despre școala în cauză și afișele care sărbătoresc minoritățile sexuale, Reading a expus unitatea de învățământ și familiile care au copiii acolo la atacurile extremiștilor de dreapta.

Niciunul dintre e-mailurile mediatizate în rândul acestor persoane nu a menționat vreo suspiciune posibilă de amenințare violentă. Dar presiunea pe care au generat-o a fost suficientă pentru a o determina pe Reading să demisioneze din funcția ei de consilier școlar.

Citiți și:
Cursuri despre identitățile LGBTQ în școlile din SUA
„Drag queen” și războiul împotriva inocenței copiilor – Spectacolul dezgustător „Drag Queen Story Hours” organizat în școli și grădinițe este necesar să înceteze!

 

yogaesoteric
1 aprilie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More