Așa-zisele «atentate teroriste» sunt, de fapt, ritualuri oculte ale grupării satanice a așa-zișilor «Iluminați»

 

În special după evenimentele dramatice din 11 septembrie 2001, întreaga lume a fost realmente asaltată de fenomenul atentatelor teroriste. Pentru a aminti doar câteva dintre ele, le menționăm pe cele din Rusia și Indonezia în 2002, Madrid în 2004, Londra în 2005, Rusia în 2010, Pakistan și SUA în 2013, iar anul acesta au fost deja două în Paris (în ianuarie și în martie) și unul la Bruxelles. Toate aceste atentate au vizat civili aflați în zone pașnice, cât mai aglomerate, și au condus la mulți morți, răniți, sânge și disperare. De ce toate acestea? Cine și de ce a provocat atâta suferință?
 
Ceea ce ne spun posturile corporatiste de media este că atentatele au fost în cea mai mare parte provocate de extremiștii islamiști, organizați în rețele teroriste. Nu este însă destul de straniu că deși de 15 ani a început „războiul împotriva terorii”, condus cu autoritate de Statele Unite, rețelele teroriste au devenit tot mai extinse și mai puternice? Organizația ISIS (Statul Islamic), de exemplu, dispune în mod evident de o finanțare extrem de consistentă pentru a susține de ani de zile un conflict ce nu a putut fi stins de o coaliție a NATO. Această situație nu prea poate fi justificată prin actualul nivel de trai, extrem de scăzut, al statelor islamice epuizate după foarte mulți ani de războaie interne provocate chiar de americanii care au venit să „implementeze democrația”.

Informațiile disponibile în media alternativă ne prezintă o cu totul altă fațetă a lucrurilor. Există documente și chiar declarații video ale unor oficiali care arată că, în realitate, ISIS este antrenată, echipată și finanțată de CIA și de serviciile secrete ale mai multor țări vestice. Argumente deosebit de elocvente puteți găsi în articolul ISIS is a US-Israeli Creation. Top Ten „Indications” sau în această declarație dată în urmă cu mai mulți ani de actuala candidată la președinția Statelor Unite, Hillary Clinton, în care ea singură recunoaște că ISIS a fost creată de administrația SUA.

Faptul că adevărații autori, din spatele celor care au executat atentatele, nu sunt extremiștii islamici reiese cu claritate și din alt tip de observații, pe care le vom detalia în continuare.

Ceea ce i-a frapat pe foarte mulți analiști ai atentatelor este că practic întotdeauna acestea sunt marcate de un evident simbolism ocult malefic. Detaliile care au ieșit la iveală au indicat că ele au fost executate întocmai după un plan minuțios, stabilit în funcție de anumite date ce au un caracter ritualic. Merită să observăm că același caracter ritualic a fost constatat și în cazul asasinării prințesei Diana, a lui J.F. Kennedy, a lui Martin Luther și a multor altora. Se pare că mulți președinți de stat (printre care și Ceaușescu) au fost omorâți în deplină conformitate cu așa-numitul „Ritual al uciderii Regelui”, destinat să provoace o traumă la nivel de mase. Mai multe detalii aici.

Unul dintre cele mai evidente aspecte care marchează aproape toate atentatele așa-zis „teroriste” este simbolismul numerologic. Să observăm câteva detalii care țin de numerologie în cazul celui mai celebru „atac terorist”, cel din 11 septembrie 2001, ce a avut loc la New York. În sistemul de notare occidental, data este notată începând cu luna, apoi ziua și în final ultimele două cifre ale anului. Obținem în acest caz notarea de 9/11/01, de unde provine bine-cunoscuta prescurtare de „9/11”, folosită curent pentru a descrie atentatul ce a deschis practic „era războiului împotriva terorii”. Este util să știm că încă din 1968 numărul 911 era folosit în America pentru apelurile telefonice de urgență, în caz de pericole, accidente. Acest număr era deja adânc încărcat cu o semnificație tragică în conștiința americanilor. Data de 11 septembrie este asociată unui puternic simbolism al numărului „11”: este a 254-a a anului, iar 2+5+4=11. După 11 septembrie mai sunt 111 zile în an. 9/11 se mai poate interpreta și ca 9+1+1, numere a căror sumă este tot 11. Tot pe 11 septembrie, dar cu exact 11 ani înainte, în 1990, președintele de atunci al Americii, George Bush, menționa pentru prima dată într-un discurs sintagma „Noua Ordine Mondială”, care așa cum știm reprezintă scopul ascuns al masoneriei mondiale și al sectei satanice a așa-zișilor „Iluminați”. Tot pe 11 septembrie, dar în 1941, a fost demarată oficial construirea clădirii Pentagonului, ce are formă de pentagramă (simbol masonic esențial).

Credeți că toate acestea sunt simple coincidențe statistice?

Ce spuneți de faptul că atentatele de la Madrid din 11 martie 2004 au survenit la exact 911 zile după cele din 11 septembrie 2001? Data atentatelor din Madrid este notată în sistemul vestic prin 3/11/2004. Dacă adunăm 3+1+1+2+0+0+4 ghiciți ce număr obținem? Exact 11. Asasinarea lui Kennedy a avut loc pe 22 noiembrie 1963, adică pe 11/22/63. Identificăm din nou numărul 11 și dublul acestuia, 22. Asasinarea lui Osama bin Laden (care a fost o ucidere ritualică) a avut loc în data de 5/2/2011, unde făcând suma obținem din nou numărul 11. Să mai observăm că și dezastrul de la Fukushima, din 2011, a purtat emblema numărului 11, el survenind mai exact în data de 3/11/11. Conform mai multor dezvăluiri (cum ar fi cele ale lui Benjamin Fulfford), în realitate cutremurul și tsunami-ul care s-au produs atunci nu au avut cauze naturale, ci au fost provocate cu dispozitivul HAARP de către așa-numiții Iluminați.

Putem observa în desfășurarea atentatelor și incidența altor numere care au o semnificație specială pentru ocultiștii magiei negre. Ei au pervertit inclusiv simbolismul numărului sacru șapte. Astfel, este greu să credem că a fost o întâmplare că la atentatele din Londra, din 07/07/2005 (observați că în scrierea anului 2005 dacă facem suma 2+0+0+5 obținem din nou numărul 7) au fost șapte explozii, iar 777 este un multiplu al lui 111. De asemenea, se pare că deloc întâmplător ele au început exact la ora 8:50, oră ce poate fi interpretată ca 8+5+0=13. Se pot da multe alte exemple legate și de incidența numărului 13 în diverse alte atentate sau în sistemul cabalistic masonic (bancnota de 1 dolar, emblema ONU, declanșarea celui de-al Doilea Război Mondial, înființarea URSS, a Uniunii Europene, numărul de membri ai grupului Bilderberg etc.).

Având în vedere abundența indiciilor de toate tipurile care conduc la concluzia că aceste atentate au fost în realitate puse la cale de secta satanică mondială a așa-zișilor „Iluminați”, este semnificativ să aducem câteva precizări despre importanța pe care o dau numerelor „maeștrii” acestui cult malefic. Unul dintre cei mai importanți magicieni negri care au fundamentat ideologia Illuminati a fost masonul de grad 33 Aleister Crowley. El a fondat în anul 1904 chiar o așa-numită „religie” satanică, pe care a denumit-o „Thelema”. Crowley sublinia că „Sataniştii fac totul pentru ca un eveniment ce este planificat cu atenţie să se întâmple conform numerelor corecte”. Atât Aliester Crowley, cât și alți importanți masoni considerau că numărul 11 semnifică „păcat, rău, imperfecţiune”, iar numărul 22 semnifică „Marele arhitect” sau „semnalul care declanşează un ritual global” (malefic, n.n.). Numărul 13 este considerat unul dintre cele mai puternice în sistemul cabaliștilor negri, având mai ales sensul de rebeliune, anarhie. Acesta a fost întotdeauna asociat cu magia și ocultismul. În una dintre cărțile de ocultism ale masonilor este scris că: „13 poate fi perceput ca reprezentând ghinion pentru cei care se tem de Gnoza secretă, dar adepții Gnozei cred că 13 este (şi întotdeauna a fost) un număr sacru”. În conformitate cu ideologia Illuminati, războaiele, atentatele, și în general toate planurile lor malefice, au scopul de a produce anumite crize și haos care să favorizeze instituirea „noii ordini mondiale”, cea luciferică. Ei repetă adeseori dictonul satanist „Prin haos, la ordine”.

Să observăm acum un alt exemplu de aparente „coincidențe” legate de săvârșirea unor atentate, care de data aceasta au apărut chiar înaintea atentatelor propriu-zise, devenind ulterior extrem de evident că respectivele indicații anunțau în avans pentru „cunoscători” ceea ce deja fusese planificat. Aceste semnale de o evidentă sorginte masonică au apărut în numărul din ianuarie 2015 al cunoscutei reviste financiare The Economist, ce apare în Marea Britanie. Aceasta nu este o revistă oarecare, ci este direct conectată la „Elitele” care guvernează politicile globale. Publicația este deținută de familia Rothschild din Anglia, iar redactorul-șef participă regulat la reuniunile Bilderberg, unde sunt convocați cei mai influenți masoni la nivel mondial, dar unde este strict interzis accesul presei sau al oricărei alte persoane care nu este membru al Bilderberg.

Deși în ansamblul său coperta includea foarte multe simboluri masonice care nu aveau aproape niciun înțeles pentru un „ne-inițiat”, un anumit detaliu a devenit foarte explicit după 11 luni, odată cu producerea atentatelor din 13 noiembrie 2015 de la Bataclan, din Franța. Detaliul părea complet lipsit de sens în ianuarie 2015, erau anumite cifre notate pe două săgeți înfipte lângă o grămadă de mizerie: 11.5 şi 11.3. Și totuși era clar că revista transmitea un mesaj codat că „ceva” urma să se petreacă. Mulți au interpretat că ar fi vorba mai degrabă de niște coordonate. Ceea ce s-a înțeles mai bine ulterior a fost că mesajul se referea la o dată în care se vor regăsi cifrele 1 (de patru ori), 3 şi 5. Ei bine, singura combinaţie de numere posibile pentru o dată din 2015, în care ar fi putut avea loc o „mizerie” era de 13-11-15, adică 13 noiembrie 2015. Iată deci o corelație care ne face să înțelegem multe…
O altă corespondență pe care mulți au considerat-o semnificativă în cazul Bataclan a fost aceea că exact în acea perioadă din noiembrie 2015 era stabilit ca Franța să recunoască independența statului Palestina, poziție care însă nu convenea deloc Israelului. Iată însă că după respectivul atentat au avut loc discuții pline de patos despre pericolul islamiștilor, a fost organizat și un mare marș al reprezentanților de guverne pe plan mondial și … Franța a renunțat complet la acea inițiativă. Mai credeți după toate acestea că respectivul atac, încifrat și în coperta The Economist, a fost plănuit de „fanaticii musulmani ai deșertului”, așa cum ne-a explicat media corporatistă deținută în totalitate de masoni?

Să remarcăm acum câteva corelații „interesante” (dar cu totul regretabile) cu privire la un alt atentat, cel care a avut loc anul acesta la Bruxelles, în 22 martie. Și aici, vina anunțată imediat de către mass-media a fost atribuită „teroriștilor din ISIS”. O primă „coincidență” bizară care apare legată de atentatul din Bataclan este că pe 22 martie și Belgia se pregătea să recunoască oficial existența Statului Palestinian. Ce credeți? După atentate, ca și în cazul Franței, Belgia a abandonat această poziție. Nu seamănă oare aceasta cu o intimidare?

Din punct de vedere numerologic, simbolul care marchează cel mai mult atentatul de la Bruxelles este numărul ocult malefic „322”, pe care îl regăsim la începutul datei când a avut loc atacul: 3/22/16 sau 3.22.16. Numărul 322 este simbolul predilect al societății secrete „Skull and Bones” (Craniu și oase), organizație masonică aflată la vârful cabalei mondiale și din care au făcut parte majoritatea președinților americani. Gruparea se numea inițial „Societatea 322”, fiind cunoscută și ca „The Brotherhood of Death” (Frăţia Morţii). Pentru membrii Skull and Bones, „322” reprezintă simbolul „iniţierii luciferice” (sau anti-christice), de tip satanic.

Fiind cunoscut că magicienii negri ai așa-zișilor „Iluminați” acordă o foarte mare importanță atât celebrării anumitor date calendaristice, cât și conjuncturilor astrologice, în orice acțiune malefică pe care o pun la cale, putem remarca și alte elemente deosebit de semnificative legate de atentatul din Bruxelles. Astfel, în datele de 23 și 24 martie evreii semitici sărbătoresc Purim-ul. Purim este o sărbătoare evreiască care se comemorează în fiecare an a doua zi după o altă celebrare importantă, victoria evreilor asupra dușmanilor. Luând în considerare că belgienii tocmai se pregăteau să fie favorabili palestinienilor (pe care evreii îi consideră dușmani de moarte), înțelegem cam despre ce victorie ar putea fi vorba aici.

Să mai sesizăm și că anul acesta pe 23 martie a fost Lună Plină, dublată și de o eclipsă (parţială) de Lună. Această conjunctură a avut o deosebită încărcătură energetică malefică și se pare că tocmai de aceea a fost folosită pentru sacrificarea ritualică a unor civili nevinovați. Tot în ziua de 23 martie a fost anul acesta și marțea din „Săptămâna Patimilor” (conform calendarului catolic).

De asemenea, anul acesta în perioada ce a cuprins data de 23 martie, au existat mai multe importante conjuncturi astrologice și celebrări fundamentale în ocultismul negru. Pe 9 martie a fost (în unele zone de pe glob) eclipsă totală de Soare. Pe 20 martie magicienii negri au celebrat Sărbătoarea Supremului Ritual (Invocarea lui Horus) cu ocazia „aniversării” fondării „religiei” satanice Thelema, moment care nu întâmplător a fost fixat chiar în momentul echinocțiului de primăvară, pe care magicienii negri urmăresc să îl încarce cu o influență cât mai malefică. Exact în perioada 21-24 martie, așa-zișii „Iluminați” au alte patru ritualuri importante: „Sărbătoarea Bestiei”, „Omagiul pentru Zeul Morții”, „Mireasa lui Satan” și celebrarea zeiței… Isis (nume care deloc întâmplător îl regăsim și la gruparea teroristă).

Bineînțeles, toate aceste corelații nu sunt decât o mică parte din vârful aisbergului. Ele ne oferă însă o cheie prin care să înțelegem că lumea este o scenă mult mai vastă, pe care se desfășoară lupta dintre puterile Binelui și ale Răului. În orice caz, ceea ce așa-zișii „Iluminați” sataniști nu vor cu niciun chip ca noi să știm este că atunci când cei mulți se asociază pe calea Binelui, a Iubirii și a Adevărului, puterea Luminii Divine care strălucește devine infinit mai puternică decât cea a Întunericului.

Citiţi şi:

Cu doar câteva ore înaintea atacurilor de la Paris, în oraș au avut loc «exerciții de simulare a unui atac terorist cu împușcături în masă»

O ipoteză stranie


yogaesoteric
8 iulie 2016

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More