Așa-zișii iluminați enunță: «Lumea are cancer şi cancerul este omul!» – Soluțiile elitei mondiale pentru problema demografică

 

Cei mai mulți oameni nu au absolut nicio idee despre ceea ce gândeşte elita mondială, în ciuda faptului că multe postări şi filmuleţe se răspândesc pe internet expunând filosofia întunecată a hodorogilor satanişti care vor să distrugă lumea.

Cine sunt acești oameni care fac parte din elita globală a lumii şi de ce își doresc cu ardoare controlul populației? Unele dintre numele pe care le veţi citi mai jos ar putea să vă provoace un șoc total. Multe dintre ele sunt nume mari, cunoscute în întreaga lume. Nu este totuși chiar atât de surprinzător dacă luați în considerare principiul „Nimic nu este ceea ce pare a fi”.

Majoritatea dintre ei, bătrânei spre 80-90 de ani (cu un picior în lumea de dincolo), afirmă aparent îngrijoraţi că populația lumii este în rapidă expansiune şi că aceasta ar fi de fapt prima problemă a omenirii. Deși există zone geografice în care populația crește vertiginos, în multe țări ea este în scădere – inclusiv în țara noastră și în întreaga Europă. Zonele populate de pe planetă sunt infime comparativ cu teritoriile locuibile, iar problema asigurării hranei este una artificială, construită de societatea de consum. Așadar, problema suprapopulării planetei este în realitate una complet falsă! La fel de falsă ca şi povestea cu încălzirea globală.

Prima catastrofă planetară este de fapt tembelizarea populaţiei. Şi aceasta este într-adevăr ceva foarte grav! Pare că nu mai există cale de întoarcere și vom trăi într-o lume din ce în ce mai tembelă, formată în majoritar din intelectuali de carton incapabili să raţioneze, să ia decizii, să facă anumite conexiuni. Posibil ca o mică parte din ei să poată totuşi manipula maşinăriile care vor lua un avânt uimitor.

Aceşti psihopaţi bătrâni şi putred de bogaţi, adepţi ai segregărilor de orice fel, împart lumea în două: NOI (adică ei) şi ceilalţi (adică noi). Toate metodele criminale pe care le propun pentru stoparea creșterii populației se vor aplica… pe ceilalţi! În alegaţiile lor vorbesc doar la persoana a III-a: ceilalţi sunt prea mulţi, ceilalţi sunt cobaii, ceilalţi este cazul să moară, ceilalţi este necesar să fie sterilizaţi…

Și totuși, într-o anume zi şi un anume ceas neştiut de nimeni, toţi sociopaţii aceștia vor descoperi rând pe rând că şi ei sunt simpli oameni! Şi oamenii sunt muritori! Moartea nu vine pentru că eşti bun sau rău, sărac sau bogat, religios sau ateu, bolnav ori sănătos, vesel sau trist, ci vine pentru că EŞTI VIU. Şi tot ceea ce este viu pe acest pământ, va cunoaște moartea la momentul potrivit! Însă pieirea nu înseamnă afundare în nimic, în neant, ci transformare…

Iată în continuare câteva extrase din declaraţiile boşorogimii satanice numită Illuminati.

Înainte de a le lectura, amintiți-vă că puterea este o iluzie şi funcţiile sunt vremelnice!

Din emanațiile Clubului de la Roma:
„Lumea are cancer şi cancerul este OMUL!” (1974)
(Politica depopulării a devenit o prioritate pe Agenda Clubului de la Roma şi a politicienilor din SUA.)

Michael Oppenheimer, profesor de geoştiinţa afacerilor naţionale şi internaţionale la Universitatea Princeton, SUA:
„Singura speranţă a lumii este să ne asigurăm că nu există o altă ţară mai dezvoltată ca SUA. Nu putem permite altor țări să aibă același număr de autoturisme ca noi şi nici aceeaşi importanţă industrială ca SUA. Este necesar să stopăm urgent dezvoltarea ţărilor din lumea a 3-a!”

Prima poruncă din cele 10 încrustate în pietrele „Guidestones” din Georgia, SUA, presupuse a fi poruncile de căpătâi ale așa-zișilor „iluminați”:
„Menţineţi populaţia lumii sub 500.000.000 de oameni pentru a rămâne în echilibru perpetuu cu natura.”

Henry Kisinnger, diplomat american și om de știință în domeniul politic, consilier pe probleme de securitate și mai târziu secretar de stat în administrațiile președinților Richard Nixon și Gerald Ford:

„Depopularea ar fi necesar să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantități mari și tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate.”

„Populaţia lumii este necesar să scadă cu 50%.”

„Dacă facem ceea ce este necesar, toate șansele sunt în favoarea noastră.”

„Este un act de nebunie și de umilire națională să existe o lege care interzice președintelui să dispună ordinul de asasinare a unei persoane.” (Declarație făcută la o reuniune a Consiliului Național de Securitate în 1975)

„Cine controlează aprovizionarea cu alimente controlează oamenii; cine controlează energia poate controla întregi continente; cine controlează banii poate controla lumea.”

Eric Pianka, biolog american, a cărui activitate include herpetologie și ecologie evolutivă, profesor de biologie la Universitatea din Austin, Texas:

„Virusul SIDA nu este un criminal eficient pentru că ucide prea lent. Candidatul meu preferat pentru a elimina 90% din populația lumii este virusul aerofob Ebola (Ebola Reston), deoarece are un grad extrem de letalitate și ucide în câteva zile, nu în ani. Noi trebuie să ucidem 90% din populaţia lumii cu Ebola. Trebuie să ucidem oamenii. Gândiţi-vă la aceasta. Şi cu gripa aviară se poate ucide, dar mai puţin. Trebuie să ucidem atât de mult încât din 10 oameni, unul să-i îngroape pe ceilalţi 9!!!”

„Această planetă ar putea fi în măsură să susțină, probabil, cel mult o jumătate de miliard de oameni care ar putea trăi o viață durabilă în confort relativ. De aceea populațiile umane era necesar să fie de mult diminuate, și dacă nu am făcut-o, s-o facem noi cât mai repede posibil pentru a limita deteriorarea continuă a mediului.”

Thomas Ferguson, fost funcționar în Departamentul de Stat al SUA:
„Există o singură temă în spatele muncii noastre: reducerea populaţiei. Fie guvernele fac asta în felul nostru, prin metode curate şi frumoase, fie vor primi mizerii de tipul celor pe care le-am făcut în El Salvador, Iran sau Beirut. Populația este o problemă politică. Odată ce populația este scăpată de sub control, este nevoie de un guvern autoritar, chiar și fascist, capabil să o reducă.”

Maurice Strong F., antreprenor canadian, ecologist și susținător al implicării Națiunilor Unite în afacerile mondiale:
„Dacă nu ne vom transforma, specia noastră nu va supraviețui… Sincer, am putea ajunge la punctul în care singurul mod de a salva lumea să fie prăbuşirea civilizației industriale. (…) Nu este speranţa noastră colapsul industrial? Nu este responsabilitatea noastră să producem acest colaps pentru a salva planeta?” (Declaraţie din 1997)

Justice Oliver Wendell Holmes, Jr., jurist american, asociat al Curții Supreme a Statelor Unite, 1902-1932, ministru interimar al Justiției:
„Este mai bine pentru toată lumea dacă în loc să așteptăm executarea urmaşilor degeneraţi condamnaţi pentru crimă, să-i lăsăm să moară de foame pentru imbecilitatea lor; societatea îi poate împiedica pe cei care sunt în mod evident improprii să se reproducă. Principiul care susţine vaccinarea obligatorie este suficient de larg răspândit astfel încât putem masca înfundarea tuburilor falopiene (trompelor uterine).”

Arne Schiotz, american, directorul Fondului Mondial de Conservare a Faunei Sălbatice:
„Malthus a fost justificat; în sfârşit realitatea malthusiană a fost înţeleasă. Ţările lumii a treia sunt suprapopulate, acolo este o mizerie economică şi nu există nicio cale de a ieşi din asta atâta vreme cât populaţiile lor cresc rapid.”

Dixy Lee Ray, scriitoare:
„Graviditatea ar trebui să fie considerată o crimă împotriva societăţii şi în consecinţă pedepsită aspru, cu excepția cazului în care părinții dețin licență de reproducere emisă de guvern. Toți potenţialii părinți ar trebui să utilizeze substanțe chimice contraceptive, emiţătoare de antidoturi, iar guvernul trebuie să aleagă cetățenii care au dreptul să rămână fertili.” (citat din cartea sa Distrugerea planetei, 1990)

„În timp ce moartea tinerilor în război este regretabilă, totuşi nu este mai gravă decât despădurirea munților și zonele pustiite de oameni.” (citat din cartea sa Dezastrul mediului, 1993)

Paul Ehrlich, entomolog, profesor la Universităţi din Pennsylvania și Arkansas, SUA, membru marcant al Partidului Liberal:

„Cancerul este o multiplicare necontrolată a celulelor; explozia demografică este o multiplicare necontrolată a oamenilor. Tratarea simptomelor de cancer poate crea victimei o stare mai confortabilă la început, dar în final tot moare – de multe ori oribil. O soartă similară va avea lumea ca urmare a exploziei populației, asta dacă ne vom ocupa doar de tratarea simptomelor. Este nevoie să redirecţionăm eforturile noastre de la tratarea simptomelor la eliminarea cancerului. Operațiunea va cere multe decizii aparent brutale și fără inimă. Durerea poate fi intensă. Dar boala este atât de avansată, încât numai cu o intervenție chirurgicală radicală pacientul poate să aibă o șansă de supraviețuire.”

„Avem nevoie de reglementări obligatorii privitoare la naștere (…) prin adăugarea sterilizanţilor temporari ce pot fi introduşi în apa comercializată sau în alimentele principale. Dozele de antidot trebuie raționalizate cu atenție de către guvern astfel încât să se obţină dimensiunea dorită a familiei.”

Acest nebun, în 1968, alarma lumea că „în anul 1970 pământenii vor suferi de foamete” şi că „sute de milioane de oameni vor muri de inaniţie”, ceea ce s-a dovedit a fi complet fals. Totuşi, pentru a îndeplini cumva „predicţia” nematerializată, americanii au decis să decimeze lumea prin războaie (peste 240 în ultimii 40 de ani) şi virusuri!

În acelaşi an (1968) recomanda Partidului Liberal: „Trebuie să avem controlul populației şi acasă, de aceea trebuie să creăm un sistem de stimulente și sancțiuni, iar dacă metodele voluntare eşuează, să recurgem şi la constrângeri.”

Sir James Lovelock, om de știință independent, ecologist și futurist, din Devon, Anglia:
„Oamenii de pe Pământ se comportă într-un fel ca microorganismele patogene sau ca celulele unei tumori sau ca neoplasmul.”

ONU, Programul Biodiversităţii Globale, 1995:
„O estimare rezonabilă a societăţii industrializate ne arată că în prezent în SUA pot locui şi trăi la un standard material mulţumitor 1 miliard de nord-americani iar în Europa e posibil să trăiască doar 2-3 miliarde de oameni.” (Observaţi că ONU compară o ţară federală – SUA – cu continentul Europa! Celelalte continente nici nu intră în ecuaţie, evident ca nici vieţile acelor oameni nu contează pentru ONU!)

David Rockefeller, bancher american, președinte și director executiv al Chase Manhattan Corporation:
„Suntem în pragul unei transformări globale. Tot ceea ce avem nevoie este o criză majoră astfel încât ulterior, toate ţările lumii să accepte paşnic Noua Ordine Mondială.”

Ted Turner, mogul al presei americane:
„O populație totală mondială de 250-300 de milioane de oameni, o scădere de 95% față de nivelul actual, ar fi ideal.” (interviu publicat în Audubon Magazine)

Paul Watson, activist ecologist canadiano-american:
„Trebuie să reducem radical și inteligent populația umană la mai puțin de un miliard. Trebuie să eliminăm naționalismul și tribalismul și să devenim pământeni. Și, ca Pământeni, trebuie să recunoaștem că toate celelalte specii care trăiesc pe această planetă sunt, de asemenea, colegi, cetățeni, adică într-un cuvânt: pământeni. Aceasta este o planetă cu o diversitate uluitoare a formelor de viață; aceasta nu este o planetă pentru o anumită specie (n.r. a oamenilor) aşa cum mulţi dintre noi credem.”

Prințul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii:
„Canibalismul este o soluție radicală, dar din punct de vedere realistic, rezolvă problema suprapopulării.”

David Foreman, ecologist, fondator al unei mişcări radicale de salvare a mediului şi Pământului:
„Am trei obiective principale: reducerea populației până la aproximativ 100 de milioane de oameni în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale și lumea sălbatică, formată dintr-un număr imens de specii, să se întoarcă în ecosistemele lor.”

Bill Gates, magnatul american de la Microsoft:
„Lumea de azi are o populaţie de 6,8 miliarde de oameni. Se îndreaptă uşor spre 9 miliarde. Am putea face o treabă foarte bună dacă am introduce noi vaccinuri, noi sisteme de asigurare a sănătăţii, servicii controlate de reproducere şi cu siguranţă, luate împreună ar putea contribui la scăderea populaţiei cu cel puţin 10-15%.”

John P. Holdren, cercetător, consilierul de top al lui Barack Obama:
„Un program de sterilizare a femeii după al doilea sau al treilea copil, în ciuda dificultăţilor legate de operaţiile de sterilizare, ar putea fi mai ușor de implementat decât încercarea de a steriliza bărbaţii. (…) Dezvoltarea unei capsule de sterilizare a femeii pe termen lung, care poate fi implantată subcutanat şi eliminată doar atunci când se dorește păstrarea sarcinii, deschide posibilități suplimentare pentru controlul coercitiv al fertilității. Capsula poate fi implantată la pubertate și poate fi detașabilă, cu permisiunea oficială a statului, pentru un număr limitat de nașteri.”

Un Raport al Fondului Națiunilor Unite pentru Populație intitulat „Confruntarea cu o lume în schimbare: Femeile, populația și clima”:
„Niciun om nu este cu adevărat neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, în special atunci când toate gazele cu efect de seră sunt gândite în aceeaşi ecuație.”

Jacques Cousteau:
„Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un mod oribil de a o spune, dar este şi mai oribil să n-o spunem.”

Margaret Sanger, fondatoarea Planului Parental:
„Cel mai milostiv act pe care o familie ar putea să-l facă pentru unul dintre membrii săi, ar fi să-şi ucidă sugarul.”

Peter Singer, profesor de filosofie la Universitatea Princeton, SUA:
„Deci, de ce nu am fi noi ultima generație de pe pământ? Dacă am fi toţi de acord să ne sterilizăm, atunci niciun alt sacrificiu nu ar mai fi necesar – am putea petrece împreună drumul spre dispariția speciei umane.”

Maurice King, profesor la catedra de Sănătate Publică din Leeds, Anglia, născut în Sri Lanka:
„Durabilitatea globală impune cercetarea deliberată a sărăciei, reducerea consumului de resurse și stabilirea unor niveluri de control ale mortalității.” (Unii îl consideră vizionar, alţii psihopat, nebun sau schizofrenic.)

Theodore Roosevelt, președintele Statelor Unite în perioada 1901-1909:
„Societatea nu face nicio afacere dacă permite degeneraților să se reproducă în felul lor.”


Citiți și:

Adevărul zguduitor despre intențiile și mentalitatea celor aflați la putere pe această planetă, așa cum reiese din propriile lor declarații 
Planul globalist de a extermina omenirea începe acum: «Mâncătorii inutili» trebuie eliminați, spun globaliștii (I) 

 

yogaesoteric
27 iulie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More