Aşa-zişii ILUMINAŢI sunt responsabili de scufundarea Titanicului şi de ceea ce s-a petrecut la Cernobîl

 

„Evreii ar sta în spatele scufundării vasului Titanic în 1912, a accidentului de la centrala nucleară Cernobîl din 1986 și a atacurilor teroriste de la New York și Washington DC din 11 septembrie 2001” – susține un documentar difuzat recent de postul REN TV din Rusia.

În programul difuzat de REN TV se sugerează că un grup de 300 de evrei, așa-ziși iluminați și francmasoni ar fi provocat scufundarea vasului britanic aflat la prima sa călătorie, pentru a provoca o criză internațională și a prelua apoi conducerea unui guvern mondial.

În versiunea documentarului difuzată în 2012 timpul narațiunii era la trecut, în timp ce în varianta actualizată este la prezent, sugerând că teoria conspirației se extinde și la evenimente recente, cum ar fi explozia de la centrala nucleară de la Cernobîl, destrămarea URSS în 1991 sau atacurile din 11 septembrie 2001, acestea din urmă „fiind atribuite pe nedrept teroriștilor arabi”, potrivit realizatorilor filmului.

Președintele Federației Comunităților Evreiești din Rusia, Alexandr Boroda, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la efectul unei asemenea inițiative asupra vieții religioase, mai ales că, în opinia sa, pare a avea sprijinul Kremlinului.


Citiţi şi:

Illuminati-i şi sinistra aristocraţie neagră a planetei

Arhiva secretă a Francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului – FOTO, VIDEO

Cum pregătesc Societățile secrete pe ascuns Guvernul mondial

 

yogaesoteric
10 noiembrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More