Aspecte organizatorice cu privire la activitățile școlii începând cu data de 20 iunie

Având în vedere decizia autorităților de a prelungi starea de alertă, cursurile și activitățile școlii noastre continuă online, conform procedurii interne în vigoare de la data de 30 martie.

În plus, ținând cont de măsurile de relaxare, începând cu data de 20 iunie este posibilă realizarea unor întâlniri private de maxim 20 de persoane între cursanți și instructorul grupei respective, cu respectarea strictă a măsurilor generale necesare pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de sănătate.

În cadrul acestor întâlniri private dintre instructori și cursanți se vor putea realiza, de exemplu: consiliere din partea instructorului; exemplificarea unor posturi yoga, tehnici de pranayama, sau alte tehnici cu caracter special; clarificarea unor aspecte legate de practica personală a cursanților; răspunsuri la întrebări legate de practică; rezolvarea unor aspecte administrative.

Condiții de participare

• participarea este complet opțională, dar este deschisă doar cursanților grupei respective;
• se vor respecta condițiile de distanțare socială;
• spațiile vor fi igienizate înainte și după fiecare astfel de întâlnire;
• deoarece este vorba de întâlniri private, deci care nu se desfășoară în spații publice, nu este obligatorie purtarea măștii și măsurarea temperaturii la accesul în aceste spații;
• participanții vor avea la dispoziție dezinfectant pentru mâini;
• în cazul în care astfel de întâlniri se desfășoară în spații private deschise (de ex. în curtea sau grădina unei case), pot participa până la 50 de persoane, cu respectarea tuturor celorlalte condiții menționate.

Modul concret de realizare a acestor întâlniri, locul și durata vor fi comunicate cursanților în mod direct de instructorul fiecărei grupe, în funcție de situația locală. Este responsabilitatea instructorului să se asigure că toate condițiile sunt respectate. În cazul în care își manifestă intenția să participe la astfel de întâlniri mai mult de 20 de persoane simultan, instructorul va stabili o programare eșalonată, în zile sau la ore diferite (de ex. alfabetic, sau conform unor criterii agreate cu cursanții), pentru a asigura atât respectarea condițiilor legale, cât și consilierea și ghidarea necesară pentru fiecare cursant.

În măsura posibilului și ținând cont și de deciziile care vor fi luate de autorități în perioada următoare, urmărim ca programa să fie acoperită integral până la sfârșitul anului de curs, iar acolo unde nu este posibil, recuperările se vor realiza cu prioritate la începutul anului de curs următor.

Instructorii vor primi și alte precizări cu caracter organizatoric prin e-mail. În cazul în care v-ați schimbat adresa de e-mail, sau din anumite motive e-mailul respectiv nu a ajuns la dvs, sunteți rugați să ne semnalați acest aspect pe adresa contact@misa.yoga.

 

yogaesoteric
19 iunie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More