Aspecte urgente importante referitoare la TIPURI DE PROFILAXIE a bolilor corelate cu unele exemple practice… (III)

 

… care pot fi aplicate preventiv cu succes în situația epidemiei cu coronavirusul SARS-CoV-2

de profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Citiţi a doua parte a articolului

Detalii bombă

Printr-o uimitoare sincronicitate dumnezeiască, am avut şansa să descoperim de curând un articol ce este intitulat: „Să-i mai credem? Tratamentul folosit în China pentru COVID-19 este… Detalii bombă”

Acest articol a apărut în data de 16 martie 2020, iar autorul său este Daniel Teodoreanu. Îl reproducem în continuare în totalitate, deoarece conținutul său este pentru noi toți o dovadă uluitoare, edificatoare, vie a aspectelor pe care vi le-am prezentat.

„Xiong Qingzhen un inginer de drone din Wuhan (care este epicentrul epidemiei de coronavirus din China) a lansat recent o dezvăluire care a stârnit controverse pe tot mapamondul. Conform cnn.com, acesta a petrecut mai mult de două săptămâni într-un spital de campanie pentru a fi tratat după ce fusese depistat pozitiv cu temutul Coronavirus sau COVID-19, cum mai este cunoscut.

Un aspect i-a atras atenţia în mod deosebit în spitalul respectiv: în fiecare dimineaţă bărbatul în vârstă de 38 ani primea un castron cu supă de culoarea maro, care era preparată din peste 20 de ierburi.

Totuşi, spre deosebire de majoritatea pacienților din jurul său, bărbatul a fost sceptic cu privire la acest aşa-zis tratament aplicat de cadrele medicale chineze.

«În opinia mea este vorba despre un efect placebo pur», a declarat inginerul despre experienţa avută în unitatea medicală condusă de medici specializați în medicina tradițională chineză, în care nu s-a administrat niciun medicament din Occident, cu excepţia cazurilor în care pacienţii aveau şi hipertensiune arterială.

«Supa de curățare şi detoxifiere a plămânilor», cum a fost denumită de oficialii guvernamentali de la Beijing, face parte din strategia propusă pentru combaterea coronavirusului şi a fost preparată respectând rețetarul medicinei tradiţionale chineze.

Astfel, în timp ce oamenii de ştiinţă din toată lumea se zbat să creeze cât mai repede un vaccin, China apelează din ce în ce mai des la vechile leacuri băbești.

O dovadă în acest sens? Statistica arată că peste 85% dintre pacienţii testați pozitiv cu COVID-19 au primit remedii din ierburi împreună cu medicamente specifice antivirale.

«Suntem dispuşi să împărtăşim experienţa chineză şi soluția chineză pentru tratarea Covid-19 şi să lăsăm mai multe ţări să cunoască medicina chineză, s-o înțeleagă şi s-o folosească», a declarat săptămâna trecută Yu Yanhong, adjunctul Administrației Medicinei Tradiţionale din China.

Totuşi, chiar şi în China, țară în care popularitatea remediilor naturiste este foarte cunoscută și folosită, autoritățile n-au reuşit să elimine scepticismul cu privire la eficiența combaterii coronavirusului.

Medicii din Occident au mari semne de întrebare asupra siguranţei şi eficienţei acestor remedii băbeşti propuse de chinezi. Există studii efectuate de mai-marii de la Beijing care demonstrează că remediile naturiste cu o vechime de 1.800 de ani își arată eficienţa.

Un argument în sprijinul celor care optează pentru medicina tradițională este descoperirea care a dus la acordarea Premiului Nobel pentru Medicină în 2015 pentru cercetătoarea Tu Youyou. Este vorba despre Artemisinin, un remediu recunoscut pe plan mondial pentru eficiența în combaterea malariei și care, printre altele, a fost obţinut din pelin dulce, o planta prezentă în medicina tradițională chineză.”

Semnele vremurilor apocaliptice

Așa cum puteţi observa, scepticismul unor medici este imens. În ciuda evidenţelor care ar fi de natură să le zdruncine în mod serios îndoielile, mai ales pe baza faptelor ce sunt expuse în acest articol, astfel de medici „bolnavi” de un scepticism cronic nu sunt dispuși să admită nici în ruptul capului existenţa unor plante medicinale care atunci când sunt asociate într-un mod adecvat şi apoi acționează sinergic conduc la apariţia unor rapide ameliorări a stării de sănătate şi chiar fac să survină destul de repede vindecarea.

Orbirea de care actualmente mulți medici dau dovadă în ceea ce priveşte străvechi remedii eficiente bazate pe plante medicinale este uluitoare. În loc să fie destupați în sfera conştiinţei şi să aibă bunul-simț de a verifica eficacitatea unor astfel de plante medicinale cu certe efecte antivirale, asemenea medici se grăbesc anapoda să califice un astfel de remediu „vechi leacuri băbești”.

Iată că în felul acesta mulți dintre cei care vor citi acest articol, datorită superficialității în care se complac, vor concluziona anapoda, pripit: „Toate acestea sunt nişte prostii, nu are rost să luăm în considerare astfel de leacuri băbeşti”. Prostia imensă, abisală, ce persistă actualmente pe această planetă este chiar cu mult mai mare decât prostia de acum aproximativ 100 de ani.

Chiar și atunci când transpar totuși o mulțime de dovezi edificatoare, surprinzătoare, datorită prostiei abisale în care atât medicii, cât și ființele umane vulgare se complac, astfel de probe ce sunt considerate impresionante, ba chiar zguduitoare pentru o fiinţă umană înzestrată cu inteligenţă, cu intuiție spirituală, cu bun-simţ, nu sunt câtuși de puțin impactante și tocmai de aceea nu sunt luate în considerare.

Acestea sunt semnele vremurilor apocaliptice în care trăim, vremuri ce sunt nişte simptome zguduitoare ale epocii întunericului, materialismului feroce, prostiei, stării de letargie, stării de larvaritate ce caracterizează din nefericire multe fiinţe umane şi care atestă că trăim în Kali Yuga.

Dacă toate aceste aspecte referitoare la fito-profilaxie ar fi fost luate în seamă încă de la începutul apariției virusului Sars-CoV-2, putem fi siguri că viața multor ființe umane ar fi putut fi salvată.

Totuși, luând în considerare faptele, reflectând la decesele pe care coronavirusul Covid-19 le-a provocat, atunci când analizăm într-o manieră inteligenta, lucidă şi cu bun-simț tot ceea ce se petrece, constatăm că indirect a fost desfiinţat mitul infailibilităţii ştiinţei oficiale, iar această epidemie cu coronavirusul Sars-CoV-2 a dovedit deja incapacitatea organismelor globalizante, internaţionale.

Atunci când analizăm ceea ce se petrece, descoperim că infrastructura sanitară s-a arătat a fi deficitară, nepregătită în probleme de sănătate publică, iar influența comercială insidioasă, acaparatoare a industriei farmaceuticii s-a dovedit a fi un factor care frânează, care condiționează într-o manieră tiranică starea de sănătate a oamenilor.

Ştiinţă fără conştiinţă

În această conjunctură este evident că s-a declanşat o recesiune globală şi asistăm totodată la o criză economică mondială. Așa cum se poate observa pe baza faptelor, se constată că bursele deja au reacţionat. Şi mai grav este că ceea ce se petrece va afecta sistemele de sănătate, sumele enorme ce vor fi dirijate spre a se elabora un ipotetic vaccin care, chiar dacă se va înjgheba în pripă, ulterior se va dovedi o imensă păcăleală.

Aceste sume enorme ce vor fi redirijate pentru a se combate COVID-19 vor bloca prompt alte programe de sănătate. Nu ne putem aștepta câtuşi de puțin să fie luate în considerare modalitățile fito-profilactice care totuși există.

Autoritățile ce sunt deja oarbe la argumentele inteligente, practice, eficiente, ce evidențiază bun-simţ, nu vor fi dispuse să ia în considerare astfel de remedii, dar toate acestea nu au de ce să ne oprească pe toţi aceia dintre noi care deja ştim că astfel de remedii fito-profilactice există.

Faptele zguduitoare ce s-au acumulat cu privire la epidemia COVID-19 arată că a fost spulberat mitul infailibilităţii ştiinţei oficiale. S-a putut observa, de asemenea, că această știință oficială anemică, plină de lacune, dar totuși tiranică, urmăreşte prin toate mijloacele pe care le are la dispoziţie să-și impună într-un mod silnic punctul de vedere, mai ales prin intermediul statului.

Tocmai de aceea se observă cu ușurință că o astfel de ştiinţă a devenit necontrolabilă, tiranică și, mai mult decât atât, este surdă la orice argument inteligent, edificator, plin de bun-simț.

Celebrul gânditor și inițiat francez F. Rabelais a spus cândva: „Ştiința fără de conștiință conduce la ruina sufletului”. În vremurile pe care le trăim asistăm la o astfel de ruină tragică, înfiorătoare.

Putem spune că ştiinţa actuală și-a abandonat în mare măsură ţelul şi anume cunoaşterea obiectivă, reală, plurivalentă a Naturii, a abandonat în mare măsură integrarea înțeleaptă a omului şi a abdicat de la idealul ce vizează să-l împace și chiar să-l armonizeze cu Natura.

Pe măsură ce o astfel de ştiinţă surdă, inumană, monstruoasă a devenit treptat tot mai oficială, ea a devenit tot mai puțin științifică.

Pe de o parte, tocmai pentru că a selectat într-un mod superficial metodele de cercetare, o astfel de ştiinţă bizară a minimalizat efectele vătămătoare, dar a supraestimat beneficiile. Pe de altă parte, tocmai pentru că pe dizidenţi i-a îngrădit, i-a marginalizat, i-a dispreţuit, i-a boicotat și i-a împiedicat prin toate mijloacele să-şi expună și să-și susțină punctul adeseori net superior şi inteligent de vedere, prin această strategie dementă s-a ajuns la o stare de alienare fără precedent.

Dincolo de aparenţe, ştiinţa oficială a devenit o falsă şi bizară nouă religie fără Dumnezeu, care a ajuns să fie impusă cu de-a sila prin amenzi, prin închisoare. Această știință monstruoasă, tiranică proclamă într-un mod halucinant adevărurile parţiale nu prin nişte expuneri inteligente, obiective, profunde, pline de bun-simț, ci prin intermediul unor legi năucitoare și statutare.

Iar o astfel de ştiinţă nu este răspândită de nişte geniali oameni de ştiinţă oneşti, ci este proclamată inclusiv de poliţişti. Având în vedere aceste aspecte zguduitoare, se poate spune că actualmente ştiinţa oficială și-a pierdut conştiinţa. Multe fiinţe umane au asistat la o stranie revigorare a unui curent scientist, potrivit căruia tot ceea ce este decretat ca fiind valabil ştiinţific este apoi privit ca fiind acceptabil din punct de vedere moral.

Cu toate acestea, ne putem da seama că un astfel de adevăr ştiinţific este parţial, este efemer şi, mai ales, este dual. De aici asistăm la neputința științei oficiale de a face față provocărilor actuale.

Falsa imagine de siguranţă

Aşa cum se poate observa cu uşurinţă, starea de isterie colectivă și panică s-a instalat mai ales acolo unde a devenit preponderentă ideea că omul este stăpânul naturii și că nu face parte din natură.

Relativul progres ştiinţific, dar şi unele tehnologii moderne au făcut să crească confortul persoanei, conferindu-i omului o falsă imagine de maximă securitate.

Actualmente foarte multe fiinţe umane au senzația că au devenit stăpânii naturii şi au ales de multe ori tacit să înlocuiască spiritualitatea veritabilă și legătura, comuniunea tainică neîncetată cu Dumnezeu cu un straniu idol nou care este ştiinţa.

Marea majoritate a ființelor umane nu sunt capabile să îşi dea seama și de aceea nu țin cont de faptul că, în cadrul ştiinţelor vieţii, numai cunoaşterea adeseori rece, seacă nu este suficientă. O astfel de cunoaștere este necesar să fie din plin dublată de umanism, de omenie şi să se combine într-o manieră armonioasă cu valorile morale.

Doar astfel în universul lăuntric al fiecărei fiinţe umane survin și apoi persistă procese de rezonanță ocultă ce sunt benefice. În felul acesta în microcosmosul ființei umane apare o stare pregnantă de bunăstare.

În situaţia în care au constatat că noul idol care este ştiinţa actuală e fals, unele fiinţe umane s-au simțit dezarmate și vulnerabile. Fiind speriaţi de epidemie, oamenii ajung să se resemneze cu noile intruziuni ale autorităţilor în viaţa lor şi de aceea chiar acceptă pe fondul unei stări de letargie limitarea drepturilor fireşti.

În acest context a devenit evidentă incapacitatea organismelor globalizante internaţionale, cum ar fi, spre exemplu, Organizația Mondială a Sănătății, de a gestiona respectiva criză. Birocraţii de la Organizația Mondială a Sănătății nu au fost capabili până în prezent să elaboreze o strategie inteligentă, eficientă şi coerentă de combatere a epidemiei.

Observăm că se apelează în continuare la modelul chinezesc şi se fetişizează carantina, fără a fi indicate modalități profilactice puternice. Se pierde din vedere că, de fapt, carantina ca modalitate de control a epidemiei nu a fost capabilă să juguleze în cursul istoriei nicio epidemie.

Influenţa comercială a industriei farmaceutice s-a afirmat şi continuă să se afirme ca un factor ce condiţionează direct menţinerea stării de sănătate, chiar dacă nu face aceasta întotdeauna în direcții benefice. Se constată că industria farmaceutică a promovat difuzarea în special a acelor ştiri care îi sunt favorabile şi care conduc la creşterea profitului.

Profitând de starea de panică, oamenii au fost bombardaţi cu informaţii referitoare la un himeric vaccin pentru COVID-19, creându-se în felul acesta o stare de aşteptare, astfel încât atunci când un asemenea vaccin va fi promovat pe piață se va vinde foarte repede şi nimeni nu o să se intereseze de condiţiile sale de siguranţă.

Ne aşteaptă, de asemenea, o recesiune globală şi chiar o criză economică mondială. Aşa cum se poate constata deja, bursele au reacţionat. Grav este că vor fi totodată afectate sistemele de sănătate. Sume enorme vor fi redirijate, blocând în felul acesta alte programe de sănătate. Aceasta în condiţiile în care mortalitatea în cazul altor boli este de zeci de ori mai mare decât în infecția cu COVID-19.

În cadrul modalităților profilactice adecvate, prevenirea îmbolnăvirii prezintă o valoare imensă. Prevenirea implică un ansamblu de modalități ce sunt puse prompt în acţiune pentru a evita apariția, pentru a evita expansiunea sau agravarea anumitor boli.

Spre exemplu, prevenirea se dovedeşte a fi de un imens folos în cazul feluritelor boli, cum ar fi tuberculoza sau bolile venerice. Atunci când ființele umane ştiu chiar foarte bine la ce modalități profilactice pot apela, prevenirea poate fi asigurată de fiecare fiinţă umană în parte, dar și de colectivitate.

Prevenirea se bazează pe ameliorarea igienei atât personale, cât și colective și poate fi, de asemenea, promovată inclusiv printr-o dietă adecvată, prin recurgerea la unele amestecuri de plante medicinale ce sunt utilizate cu succes pentru virtuţile lor profilactice.

Măsuri de prevenire

În cazul epidemiei COVID-19 este binevenit să integrăm în alimentaţie alimente naturale ce conțin vitamina C. Este chiar înțelept să ingurgităm de trei ori pe zi câte o linguriță plină cu acerola sau să punem în apa pe care o consumăm 21 de picături de suc proaspăt din lămâie la o cantitate de 1 litru și jumătate de apă.

De asemenea, cei care sunteți deja inițiați în Arta și Știința Binecuvântării va fi chiar foarte bine să vă binecuvântaţi de 12 ori în prealabil, minim, hrana pe care o mâncați și apa pe care o beți. Procedând în felul acesta, puteți fi siguri că utilizaţi o modalitate profilactică ezoterică ce este foarte puternică.

Este binevenit să integrați în alimentaţie alimente naturale ce conțin vitamina D. În situaţia în care recurgeți la anumite amestecuri din plante medicinale sau la un tonic lichid ce dinamizează sistemul imunitar, este de asemenea necesar să binecuvântați în prealabil de minim 12 ori pulberea respectivă din plante sau tonicul corespondent pe care îl veți ingurgita.

Puteți fi siguri cu anticipație că aceste modalități profilactice sunt foarte puternice și toate acestea vă conferă invulnerabilitatea de care aveți nevoie. Per ansamblu, astfel de modalități sunt cu mult mai mult decât nimic.

Mobilizare imediată

Este, de asemenea, fundamental, mai ales în cazul în care nu am recurs, datorită stării de lene în care ne complacem, la majoritatea modalităților profilactice pe care vi le-am prezentat, să cunoașteți care sunt primele simptome ce arată că ați putea fi infectați cu virusul COVID-19. Luaţi aminte că aceste prime simptome sunt: febra, tusea, o stare ciudată de oboseală, durerile musculare şi cefaleea pot fi considerate semnale de alarmă ale trupului, care este urgent necesar să fie luate în considerare.

În cazul unei situaţii de acest fel nu este adecvat să ne expunem în fața altor persoane şi, mai ales atunci, este urgent indicat să recurgem, dacă avem la dispoziție, la tonicul fulger despre care am menţionat anterior. În cazul în care nu se constată nicio ameliorare, este indicat să dublăm doza tonicului fulger şi putem, de asemenea, să recurgem în primă fază la celelalte modalități profilactice pe care vi le-am expus.

Este necesar să ştiţi că într-o astfel de situație mijloacele profilactice adecvate, eficiente la care recurgeți acționează sinergic. Luaţi, de asemenea, în considerare că nu este câtuşi de puţin exclus ca prin integrarea promptă a unor astfel de modalități să reuşiţi să jugulați, ca să spunem aşa, în faşă declanşarea unei infectări totale cu virusul COVID-19.

În situaţia în care constataţi că în universul vostru lăuntric apare şi apoi creşte ameliorarea stării lăuntrice este binevenit să recurgeți în continuare la toate modalităţile terapeutice descrise de noi şi le puteți integra în paralel. Luaţi aminte că integrarea perseverentă, entuziastă a acestor modalități profilactice în paralel cu ingurgitarea unor doze duble sau chiar triple de tonic fulger, dacă sunt însoțite de o pregnantă stare de ameliorare ce este urmată în mod gradat de o progresivă însănătoşire, atunci este evident că ați reuşit să învingeți infecția cu coronavirusul COVID-19 și ați intrat în faza de convalescență.

Convalescența este perioada de tranziție după o boală şi evidenţiază reîntoarcerea la starea de sănătate firească. Altfel spus, este o etapă intermediară ce marchează însănătoșirea după o boală. Convalescența poate fi considerată o perioadă de refacere după vindecare, dar nu poate fi totuși considerată o însănătoșire completă, ci este o etapă intermediară ce precede revenirea la o stare optimă de sănătate.

De îndată ce intrăm şi apoi aprofundăm starea de convalescență, putem fi siguri că am învins prin intermediul eforturilor noastre susţinute, adecvate începutul contaminării cu virusul COVID-19. Este esențial să avem în vedere că atunci când în universul nostru lăuntric se instalează o stare evidentă de ameliorare atât lăuntrică, dar şi trupească, putem fi siguri că am învins în lupta cu virusul COVID-19. Este imposibil să apară în ființa noastră o stare pregnantă de ameliorare și totuşi contaminarea cu acest virus să avanseze și să se agraveze.

Citiţi şi:

În timpul epidemiei de gripă spaniolă din anul 1918, muncitorii de la fabricile de scorţişoară păreau imuni la această boală

Avantajele produselor naturale în raport cu medicamentele de sinteză (I)

Una dintre cele mai cunoscute flori ar putea vindeca noul coronavirus

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More