Asta e bomba bombelor: Hillary Clinton, membru fondator al ISIS

 

Ies la iveală amănunte halucinante în timpul campaniei prezidențiale din Statele Unite ale Americii. În centrul acestora, Hillary Clinton, omul cu cele mai mari șanse de a fi candidatul democraților pentru alegerile prezidențiale.
 

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului, a întărit retorica împotriva candidatului prezidențial Hillary Clinton, spunând că aceasta „poate fi considerată membru fondator al ISIS”. În cadrul unei emisiuni televizate din 23 martie, Giuliani a explicat că Hillary Clinton poartă responsabilitatea pentru organizația teroristă care controlează părți bune din Irak și Siria, pentru că ea a fost Secretar de Stat în timpul primului mandat al președintelui Barack Obama.

„Ea a ajutat la crearea ISIS”, a explicat Giuliani. „Hillary Clinton poate fi considerată membru fondator al ISIS“, a opinat acesta, conform Huffington Post.
„Poate fi considerată pentru că a fost parte a administrației care a decis retragerea din Irak, pentru că a lăsat fostul premier Maliki să îngroape Irakul în pământ, pentru că nu a interveni în Siria la momentul potrivit, pentru că a făcut parte dintr-o administrație care a tras niște linii în nisip și apoi a glumit despre ele.”

De altfel, Giuliani a explicat că cea mai bună alegere pentru Clinton acum ar fi să demisioneze, anunță Antena 3.

Citiți și:

SUA – țara unui singur partid, al afacerilor de tot felul și al marilor corporații

Cum au pus umărul americanii la nașterea monstruosului Stat Islamic

Coperta revistei elitei «iluminaţilor» decriptată – The Economist


 

yogaesoteric
15 aprilie 2016

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More