Au apărut documente guvernamentale americane care oferă indicii că această așa-zisă pandemie de covid-19 este una falsă

„Firul documentelor” oficiale guvernamentale americane dinainte și din timpul „pandemiei” covid-19 indică o serie de „exerciții” pandemice și alte acte care ar putea fi considerate terorism intern.

Cu cât examinăm mai mult acțiunile legale, politicile și planurile naționale de securitate sanitară, de bioapărare și de pandemie ale guvernului federal american, care au fost actualizate înainte și în timpul covid-19, cu atât suntem mai convinși de posibilitatea că ne confruntăm cu o falsă pandemie.

Afirmația conform căreia covid-19 ar putea fi o falsă pandemie este susținută de mai multe abordări. O abordare a fost aceea de a demonstra că numărul de decese și de cazuri de covid-19 a fost umflat în mod grosolan de către agențiile guvernamentale, cum ar fi CDC, pentru a speria cetățenii și a-i forța să accepte măsurile guvernamentale dorite.

O altă abordare este de a expune în mod repetat ipocrizia autorităților din domeniul sănătății și a politicienilor în ceea ce privește restricțiile draconice pe care le impun cetățenilor cu privire la covid-19, în timp ce ei înșiși ignoră aceste restricții. La baza acestei abordări se află ideea că politicienii și înalții oficiali din domeniul sănătății publice știu probabil că acest covid-19 este un fel de „exercițiu pe teren” pe mai mulți ani, de pregătire pentru pandemii.

Alți politicieni și/sau oficiali din domeniul sănătății publice ar putea fi informați despre aceasta prin intermediul unor scurgeri de informații de la personalul din agențiile sau departamentele federale influente, care sunt conștienți de potențiala falsitate a informațiilor. În acest scenariu, cei care știu că aceasta este o pandemie falsă ar ignora chiar și restricțiile draconice impuse pe motiv de covid-19.

Au existat mai multe cazuri în care politicienii și oficialii din domeniul sănătății publice au pretins că acest covid nu era o mare problemă. Un exemplu în acest sens sunt numeroșii oficiali din domeniul sănătății și politicieni care au sprijinit tulburările în masă din mai 2020 și nu numai. Dacă ar fi fost o pandemie reală și periculoasă, oficialii din domeniul sănătății publice și politicienii nu ar fi susținut astfel de revolte.

O altă abordare constă în examinarea atentă a acțiunilor juridice și a publicațiilor – „traseul hârtiilor” – ale politicienilor din guvernul federal american și ale oficialilor din domeniul sănătății publice înainte și în timpul covid-19. Această abordare este extrem de utilă și descoperim nu numai că este posibil ca narativul coronavirusului să fi fost un fals, dar ne putem întreba dacă nu cumva și alte câteva evenimente politice și culturale aparent perfect sincronizate de-a lungul anilor ar fi putut fi falsificate. „Exerciții” sau „antrenamente” locale, regionale sau naționale.

Este posibil ca guvernul american să fi planificat acest „exercițiu” național pe mai mulți ani.

Mai multe legi privind pandemiile au fost actualizate în 2019, cu doar câteva luni înainte de apariția primul focar de covid-19.

Aceste legi și politici americane privind pregătirea pentru pandemii și dezastre autorizează o persoană desemnată ca secretar adjunct pentru pregătire și răspuns (ASPR) să efectueze „exerciții de pregătire și operaționale” în coordonare cu agenții guvernamentale americane precum Departamentul pentru Securitate Internă, Departamentul Apărării, Departamentul de Justiție (care include FBI) și diverse alte agenții.

Strategia Națională de Securitate Sanitară 2019-2022, care a fost lansată la începutul anului 2019, este un document impus de legislația SUA, incluzând Legea privind inovarea avansată și pregătirea pentru pandemii și toate riscurile din 2019, astfel încât Strategia națională de securitate sanitară 2019-2022 este, în mod evident, un fel de document legal privind pregătirea pentru pandemii.

Unele formulări din Strategia națională de securitate sanitară 2019-2022 pot fi interpretate în sensul că guvernul SUA intenționează să „apeleze” la un exercițiu național de răspuns și recuperare la pandemie. Secțiunea relevantă a documentului are următorul conținut:

Stabilirea unei reacții naționale unificate de răspuns și de recuperare în caz de urgențe și dezastre în domeniul sănătății publice.

ASPR, în coordonare cu HHS și cu partenerii federali, conduce eforturile de pregătire și de răspuns în domeniul sănătății publice și medicale, precum și eforturile de redresare a serviciilor sociale și de sănătate, așa cum este delegat prin funcția de sprijin în situații de urgență nr. 8 și funcția de sprijin pentru redresare a serviciilor sociale și de sănătate. Aceste eforturi oferă o conducere națională unificată și îndrumări pentru părțile interesate din domeniul sănătății publice și al asistenței medicale înainte, în timpul și după dezastre. Recunoaștem că actorii SLTT se află în prima linie a răspunsului și pot avea nevoie de un sprijin federal adecvat și în timp util pentru a-și spori resursele și capacitățile. Prin urmare, este esențial să se îmbunătățească cunoașterea situației și coordonarea între agențiile federale și cu partenerii regionali și SLTT.

În plus, vom continua să colaborăm cu partenerii internaționali pentru a ne asigura că activitățile noastre de pregătire și de reacție sunt în concordanță cu cele ale comunității globale. Ne vom continua eforturile de organizare, formare, echipare și exercitare a capacității de reacție. Vom stabili standarde de pregătire în domeniul sănătății publice pentru a evalua gradul de pregătire a coaliției și ne vom asigura că exercițiile testează rezistența sistemului la amenințările de rutină și la cele catastrofale.”

Pasajele de mai sus susțin afirmația că există o tentativă subtilă a oficialilor din domeniul sănătății publice și /sau a politicienilor de a-și securiza din punct de vedere juridic planurile de a „convoca” un exercițiu național multianual de pandemie.

Articolele descriu exerciții clasificate ale FEMA a guvernului SUA care ar putea fi o încercare de a crea o metodă legală (printre mai multe) pentru ca oficialii din domeniul sănătății publice să poată să simuleze o pandemie, pe care să o numească „exercițiu de implementare” sau ceva similar (este o notă secundară, dar documente conexe, cum ar fi Planul strategic ASPR pentru 2020-2023, au observat de atunci că termenul „implementare” este utilizat pentru a descrie obiectivul sau planul de implementare a acțiunilor viitoare; a se vedea paginile 21 și 54).

Cu toate acestea, ar putea exista informații mai semnificative pentru a susține afirmația conform căreia secțiunea din Strategia națională de securitate sanitară pentru 2019-2022 citată mai sus menționează în mod subliminal planuri de „implementare” a unui exercițiu multianual de pregătire și răspuns la pandemii. Nu uitați că „Secretarul adjunct pentru pregătire și răspuns” (ASPR) are autoritatea de a efectua „exerciții și simulări” practic cu orice agenție sau departament guvernamental necesar. Se pare că ASPR a publicat ultima dată un plan strategic în 2014. Poate fi semnificativ faptul că ASPR a publicat un plan strategic actualizat în aprilie 2020, care coincide cu criza covid-19.

Cu toate acestea, Planul strategic al ASPR pentru 2020-2023 conține un segment foarte asemănător cu Strategia Națională de Securitate Sanitară 2019-2022 citată mai sus, cu diferența că strategia ASPR precizează clar că planul este un program de exerciții pe mai multe niveluri. Înainte de a trece la această secțiune, merită menționat faptul că Planul strategic al ASPR prevede că acesta „are ca scop să sprijine punerea în aplicare a unui număr de legi, ordine executive, politici, strategii și planuri generale diferite, inclusiv, dar fără a se limita la: Strategia de securitate națională (NSS), Strategia națională de securitate sanitară (NHSS) pentru 2019-2022, Strategia națională de bioapărare (NBS), Planul strategic al HHS pentru anul fiscal 2018-2022 și Legea privind inovarea și pregătirea avansată în caz de pandemie și de toate riscurile (PAHPAIA) pentru 2019.” (pagina 2)

Cu alte cuvinte, Planul strategic ASPR pare să indice că este un tip de document juridic care sprijină „punerea în aplicare” a altor legi și documente juridice privind pandemia. Acest aspect este semnificativ în sensul că este un fel de „urmă pe hârtie” a măsurilor sau documentelor legale înainte și în timpul covid-19.

Fără îndoială, cea mai importantă secțiune (ușor prescurtată) a Planului strategic 2020-2023 al ASPR este următoarea:

Obiectivul 2.3: Consolidarea activităților de răspuns și de recuperare

ASPR depune eforturi constante pentru a îmbunătăți furnizarea de asistență medicală și sanitară către comunitățile afectate de dezastre, ca parte a misiunii sale. Pregătirea cu succes, răspunsul și recuperarea în caz de urgență de sănătate publică și alte incidente necesită identificarea precisă a deficiențelor și activităților ulterioare de planificare și pregătire pentru a le rezolva.”

În cadrul aceluiași obiectiv de consolidare a „activităților de răspuns și de recuperare”, documentul precizează că:

ASPR va aplica următoarele strategii pentru a-și consolida capacitățile de răspuns la dezastre:

Implementarea, testarea și validarea completă a diferitelor componente ale Cadrului de răspuns la incidente al ASPR, inclusiv dezvoltarea, implementarea și exercitarea continuă a tuturor anexelor funcționale (managementul informațiilor, planificarea, coordonarea resurselor, finanțelor și administrație) și a altor anexe de sprijin, doctrină operațională și proceduri operative standard.

[…]

Stabilirea unui program de exerciții la diverse niveluri, multianual și viabil din punct de vedere financiar pentru a testa strategiile, planurile și capacitățile și pentru a realiza și menține pregătirea națională în vederea prevenirii, reacției și recuperării în urma dezastrelor de orice tip.

Comparați acum secțiunile Planului Strategic ASPR 2020-2023 cu Strategia Națională de Securitate Sanitară 2019-2022, începând cu un sub-obiectiv rezumat după cum urmează:

Un răspuns național unificat și redresare în caz de urgențe și dezastre în domeniul sănătății publice.

ASPR, în coordonare cu HHS și cu partenerii federali, conduce eforturile de pregătire și de răspuns în domeniul sănătății publice și medicale, precum și de recuperare a serviciilor sociale și de sănătate ale națiunii … Ne vom continua eforturile de organizare, formare, echipare și exercitare a capacităților de răspuns. Vom stabili standarde de pregătire în domeniul sănătății publice pentru a evalua gradul de pregătire a coaliției și ne vom asigura că exercițiile testează rezistența sistemului la amenințările de rutină și la cele catastrofale.”

Din nou, ASPR are autoritatea de a desfășura activități de formare și exerciții, dintre care unele pot fi „neanunțate”. Strategia națională de securitate sanitară 2019-2022 are un subobiectiv de „convocare a unui răspuns național unificat și de recuperare”, în timp ce Planul strategic ASPR 2020-2023 include un plan de „implementare completă, testare și validare a diferitelor componente ale cadrului de răspuns la incidente al ASPR … exercitarea continuă a «doctrinei operaționale» și stabilirea unui program de exerciții pe mai mulți ani, pe mai multe niveluri, care să vizeze realizarea și menținerea pregătirii naționale pentru a răspunde și a se recupera în urma dezastrelor de orice tip”, care ar include și pandemiile.

Se pare că atât Planul strategic 2020-2023 al ASPR, cât și Strategia Națională de Securitate Sanitară 2019-2022 pot folosi în mod deliberat declarații prea stufoase pentru a prezenta același plan în documente legale, simulând o „amenințare catastrofală” „continuă” la nivel „național” pentru „mai mulți ani” și apoi încercând să o numească în mod legal „exercițiu”, „program de practică” sau ceva similar.

Dacă pandemia de covid-19 este falsă, aceasta s-ar potrivi cu siguranță descrierii unei „amenințări catastrofale” „persistente” la nivel „național”, timp de „mai mulți ani”.

Activități legitime de contrafacere din motive de „aplicare a legii” sau de „informații”

Unii s-ar putea întreba de ce oficialii din domeniul sănătății publice urmăresc să înscrie în documente legale, într-un mod oarecum secret și ambiguu, planuri pentru o astfel de pandemie falsă. Un posibil răspuns este că o falsă pandemie ilegală poate corespunde definițiilor terorismului internațional sau național. „Păcălelile” ar fi, de asemenea, ilegale, cu excepția cazului în care reprezintă una dintre situațiile de mai jos:

activitate de investigație, de protecție sau de informații autorizată în mod legal de o agenție de aplicare a legii a Statelor Unite, a unui stat sau a unei subdiviziuni politice a unui stat sau a unei agenții de informații a Statelor Unite”.

Conform propriilor cuvinte ale FBI: „FBI este una dintre principalele agenții de aplicare a legii din cadrul Guvernului Statelor Unite. Iar legea menționată mai sus, care pare să permită acestor agenții de aplicare a legii să comită înșelăciuni, ar putea fi unul dintre motivele pentru care președintele Obama, în 2016, a ordonat FBI-ului să «facă legătura între sănătatea publică și aplicarea legii și să se coordoneze cu INTERPOL [Organizația Internațională a Poliției Criminale] în ceea ce privește GHSA [Global Health Security Agenda] și implementarea cu succes a acesteia».”

Acest aspect ar putea explica, de asemenea, de ce secțiunea care descrie autoritatea ASPR de a „efectua exerciții operaționale” a fost modificată în Legea privind pregătirea avansată și inovarea în caz de pandemie și de toate riscurile din 2019, chiar înainte de covid-19, pentru a include o dispoziție care prevede că Directorul Serviciului Național de Informații este necesar să se coordoneze cu ASPR pentru a „informa capacitățile de pregătire și de răspuns”. (S. 1379-38) Aceasta prevede că „înșelăciunile” sau alte falsificări similare sunt legale din motive de „aplicare a legii”, „educație” și „protecție”.

Cu toate acestea, atunci când oficialii din domeniul sănătății publice și politicienii plănuiesc un „exercițiu de răspuns și recuperare” fals și realist, ei urmăresc de obicei să legalizeze activitatea, exercițiul, programul sau cum îl numesc. În caz contrar, ar corespunde probabil definiției terorismului intern, așa cum este descris în legislația federală:

Termenul «terorism intern» se referă la activități care:

(A) implică acte periculoase pentru viața umană care constituie o încălcare a legislației penale a Statelor Unite sau a unui stat;

(B) par a fi destinate:

(i) să intimideze sau să constrângă o populație civilă;

(ii) să influențeze politica unui guvern prin intimidare sau constrângere;

[…].”

Partea evidențiată exclude activitățile care nu încalcă legile penale. Prin urmare, politicienii, oficialii din domeniul sănătății și alte agenții și departamente federale pot urmări mai întâi să se asigure că exercițiul pandemic planificat nu încalcă dreptul penal. Oricum ar fi, ar fi un act terorist (decese cauzate de utilizarea inutilă a ventilatoarelor și a „vaccinurilor”, închiderea bisericilor, a școlilor și a întreprinderilor, închideri draconice, vaccinări forțate etc.), dar tentativele de a legaliza actul ar putea împiedica viitoarele acțiuni în justiție.

În timp ce Departamentul de Justiție al SUA s-a dovedit a fi corupt, acești angajați pot fi înlocuiți, iar viitorii angajați ar putea să nu fie atât de indulgenți cu Establishmentul; chiar și viitorii angajați liberali ai Departamentului de Justiție ar putea fi deranjați de terorismul cauzat de o falsă pandemie și de daunele pe care le-ar fi putut provoca. Dar legalizarea unei false pandemii ar putea oferi celor implicați o anumită protecție juridică în viitor.

Desigur, aceasta se aplică numai dacă ne confruntăm cu o falsă pandemie de covid. Discuția de mai sus nu ar fi necesară dacă pandemia covid-19 ar fi reală.

Cu toate acestea, dacă se studiază documentația din perioada premergătoare covid-19 și la scurt timp după aceea, luând în considerare diverși factori care nu pot fi explicați prin simple coincidențe, se poate ajunge la convingerea tot mai puternică că este vorba de o pandemie parțial sau total falsificată ca „exercițiu operațional”, „program de antrenament” sau ceva similar.

Și, credeți sau nu, există mai multe informații care susțin această afirmație, dar nu sunt menționate aici.

Citiți și:
Celebrul regizor Nikita Mihalkov despre pandemie, cipuri, vaccin, criptomonedă și Noua Ordine Mondială (I)
Profeții covidului. Cine sunt oamenii care au știut că va apărea o pandemie devastatoare

 

yogaesoteric
3 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More