Au înlocuit cenzura marxistă a Partidului Comunist cu cenzura neo-marxistă de pe Twitter și Facebook

 

Comuniștii aveau indubitabil cenzori mai bine pregătiți decât cei ai așa-numitelor „site-uri de socializare” din zilele noastre.

Astăzi, pe Facebook, Twitter sau Youtube, utilizatorii sunt cenzurați de un număr de angajați cu o cultură sumară și care, potrivit mărturiilor unor defectori din Silicon Valley, sunt selectați dintre membrii cei mai obedienți ai staff-ului. Prezentăm un singur exemplu: audiat în Senatul SUA în legătură cu dublul-standard primitiv practicat (progresism – conservatorism) și implicarea vădit politică a Twitter în alegerile americane, președintele Jack Dorsey și-a arătat dimensiunile lui reale: doar un tip umil, cu un vocabular sumar, de cca 50 de cuvinte, în care sintagma „nu cred că” este folosită cel mai frecvent. Pe scurt, Jack Dorsey nu a arătat în timpul audierii că este departe de angajații săi – cei care, invariabil, justifică ștergerea abuzivă a unor mesaje prin leit-motivul „politicile firmei”.

În cadrul audierilor, senatorul Ted Cruz (R, Texas) l-a întrebat pe Dorsey dacă Twitter este un „publicist” (un „editor”, adică o companie sau persoană angajată în producția și distribuirea informației, format print sau electronic). Dorsey a negat și a răspuns că – Twitter este „mai degrabă” un „distribuitor de informație”. Cruz i-a demonstrat, însă, că Twitter se comportă ca un editor și i-a furnizat punctual un exemplu: Twitter a blocat un articol al publicației New York Post (despre afacerile controversate ale lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden), dar nu a luat nicio poziție față de așa-zisele dezvăluiri ale cotidianului New York Times referitoare la o presupusă neplată a taxelor de către Donald Trump, care s-au dovedit ulterior ca fiind din categoria fake news (știri false).

Altfel spus, cenzorii lui Dorsey au ajuns practic să decidă ce „este real” și ce „nu este real” în mass-media, printr-un comportament discreționar de „editor”: dacă se adaugă aici presiunea cluburilor globaliste asupra lui Dorsey și Mark Zuckerberg (Facebook) pentru perpetuarea permanentă a unor practici de cenzură, rezultă un dezastru al libertății de exprimare nord-americane, dezastru extins eventual transfrontalier.

Târâte de cluburile globaliste spre confruntări politice, Facebook și Twitter nu mai sunt site-uri „de socializare”, ci doar platforme folosite de un grup de aşa-zişi „iluminați” pentru desființarea unor mesaje (de regulă „populiste” sau „conservatoare”), respectiv pentru spălări ale creierului în masă, conform dictonului totalitar „ai noștri sunt întotdeauna mai buni decât ai lor”.


Citiţi şi:
Comisia Soros care va monitoriza şi cenzura postările de pe Facebook
Companiile tehnologice mari conspiră întru cenzură

 

yogaesoteric
11 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More