Audierile din cadrul MCT încep astăzi, 4 septembrie, la ora 18:25


 

Programul conferinţelor din cadrul Mişcării Charismatice Teofanice începe astăzi, 4 septembrie 2020, la ora 18:25. Transmisiunea LIVE pe pagina dedicată MCT va începe la ora 18:00, pentru ca toți participanții să aibă timp să se conecteze și să rezolve eventualele probleme tehnice.

Ținând cont de numărul minim de persoane ce este necesar să fie înscrise pentru fiecare limbă, traducerea va fi disponibilă doar în limbile engleză, maghiară și cehă.

Pentru actualizările de program urmăriți și canalul de Telegram Anunțuri misa.yoga (link de acces https://t.me/misa_yoga).

Modul în care vă puteţi înscrie pentru audierea conferinţelor MCT este descris aici. Vă reamintim că toate conferințele MCT din această vacanță sunt opționale, audierea nu depinde de numărul de ștampile de pe legitimația MCT și, de asemenea, că nu se vor reaudia conferințe din anii anteriori.

 

yogaesoteric
4 septembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More