Autoritățile britanice au cheltuit peste 200.000 de lire sterline din banii contribuabililor pentru toalete neutre din punct de vedere al genului

Guvernul britanic woke a fost acuzat de risipirea banilor contribuabililor prin cheltuirea a peste 200.000 de lire sterline pentru toalete neutre din punct de vedere al genului pentru angajați.

Funcționarii publici femei au fost lăsate să se simtă „intimidate” de lipsa toaletelor pentru un singur sex, după ce în ultimii patru ani au fost instalate 266 de facilități mixte, pentru a fi mai primitoare față de persoanele transsexuale.

Guvernul a declarat că este un „principiu important ca spațiile rezervate femeilor și fetelor să fie menținute”. Dar departamentele au fost acuzate că irosesc banii publici pe „renovări redundante”.

Cifrele au arătat că Departamentul pentru Muncă și Pensii a cheltuit cel puțin 110.000 de lire sterline pentru a instala 22 de toalete neutre din punct de vedere al genului, din 2018.

Departamentul pentru Mediu a cheltuit 50.000 de lire sterline pentru instalarea a 18 toalete neutre din punct de vedere al genului și pentru marcarea a 65 facilități existente cu noi semne.

Iar solicitările privind libertatea de informare, compilate de Alianța Contribuabililor pentru Daily Mail, au dezvăluit că Ministerul Apărării a primit o plângere cu privire la toaletele sale.

Un membru al personalului a declarat că trecerea la toalete neutre din punct de vedere al genului în cadrul departamentului de Apărare a fost un „dezastru” și că acum există o toaletă „unisex” folosită doar de bărbați în locul „unei facilități curate și sigure pentru femei”.

Cele mai multe dintre colegele mele de sex feminin merg acum la [alte] toalete numai pentru femei la etaje diferite și multe dintre ele se simt intimidate dacă merg în cea neutră din punct de vedere al genului, care acum nu este neutră din punct de vedere al genului, ci este o toaletă numai pentru bărbați”, se arată în plângere.

Reclamanții au cerut ca toaletelor să le fie redată destinația inițială pentru a fi folosite doar de femei. Costul real al facilităților neutre din punct de vedere al sexului este probabil mult mai mare, deoarece departamentele nu au furnizat o defalcare a costurilor pentru 120 din cele 266 de toalete instalate.

John O’Connell, directorul executiv al TaxPayers’ Alliance, a declarat: „Contribuabilii s-au săturat să vadă cum funcționarii publici fac risipă de bani pentru renovări redundante.”

Toaletele neutre din punct de vedere al genului contravin îndrumărilor clare ale guvernului, conform cărora «este necesar să existe o dotare adecvată de toalete specifice pentru fiecare sex».” Fostul ministru conservator Sir John Hayes a declarat pentru Daily Mail: „Ideea că este necesar să cheltuim bani pentru adaptarea toaletelor într-un moment în care guvernul are o criză uriașă în ceea ce privește finanțele sale arată doar ce în lume nebună se învârt unii oameni din guvern.”

La începutul lunii iulie, Kemi Badenoch, ministru al Egalității la acea vreme, a anunțat un plan pentru a se asigura că toate clădirile publice noi vor avea băi separate pentru bărbați și femei. Ulterior, ea a dezvăluit cum a fost nevoită să se lupte cu funcționarii publici pentru a impune interzicerea toaletelor neutre din punct de vedere al genului.

Un purtător de cuvânt al guvernului a declarat: „Suntem conștienți de faptul că este un principiu important ca spațiile rezervate femeilor și fetelor să fie menținute, în conformitate cu legea privind egalitatea. Toate orientările interne sunt revizuite periodic”.

Citiți și:
Una dintre cele mai înfocate activiste LGBT din SUA a demisionat din fruntea ONG-ului, după ce fiicele ei s-au întâlnit la toaletă cu trei bărbați
Activismul transgender insistă să rescrie legile

 

yogaesoteric
13 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More